Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílené Břilice smázly Chlum


Branky


0

Chlum nestačil na Břilice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Břilice se rozjížděly pomaleji

   První poločas byl ještě poměrně vyrovnaný. Přesto se dá říci, že převažovaly především brejky. Domácí Jiskra neměla vyloženou šanci a Břilice, které přijely posílené o hráče z divizní Jiskry Třeboň se postupně dostávaly do tempa. Jedinou branku prvního poločasu vstřelil ve 12. minutě Přibyl, který je jednou ze zmiňovaných posil. Ve zbytku poločasu nebyla událost, kterou by si mohl rozhodčí Novák zapsat.

Čtyři branky hostů a čestný úspěch domácích

   Ve druhém poločase začali domácím docházet síly a Břilice začaly střílet ostrými. Ve 49. minutě se prosadil znovu Přibyl. V 57. minutě po přihrávce Rossmanna upravil na 3:0 Redžepi. O tři minuty později to byl znovu Rossmann, který vybídl ke skórování Redžepiho a bylo to 0:4. V 70. minutě tomu bylo naopak, když Redžepi přihrával Rossmannovi a ten dal pátý gól hostů. O čestný úspěch domácích se v 80. minutě postaral Hájek, když využil zaváhání v obraných řadách hostů. V 90. minutě byl faulovaný Houdek. Penaltu vzal na sebe Přibyl, ale nedokázal jí proměnit. V tomto zápase nebyla udělená jediná žlutá karta.

 

                                      SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška ( trenér domácí ): Břilice měly 4 posily z Třeboně, tak nám bylo od začátku jasné, že půjde o velmi těžký zápas. První poločas byl ještě poměrně vyrovnaný, ve druhém už nám docházeli síly. Hrál se tvrdší zápas, ale bez nějakých záludností.

Slovan Břilice
Roman Kroupa ( trenér hosté ): Do Chlumu jsme jeli s tím, že chceme napravit bodovou ztrátu z domácího utkání s Třeběticemi. V prvním poločase jsme se dostávali do tempa a proměnili jen jedinou šanci ze tří. Gól vstřelil Přibyl. Do druhého poločasu jsme vstoupili herně lépe a hned v 49. minutě vstřelil Přibyl svůj druhý gól v zápase. V 57. a 59. se prosadil Redžepi po pěkných akcích po pravé straně, kdy mu přihrával Rossmann. V 70. minutě ukončil kanonádu Rossmann, kdy si s Redžepim vyměnili role. V 85. minutě se ke slovu dostali domácí, kdy po špatné malé domů prostřelil dva hráče na brankové čáře Hájek. V 90. minutě jsme po faulu na Houdka v pokutovém území ještě kopali penaltu, ale Přibyl hattrick odmítl. S tímto zápasem jsem byl spokojen, protože k dobrému hernímu projevu jsme konečně přidali i góly, což nás v předchozích zápasech stálo body. Chci poděkovat celému týmu za kolektivní výkon.



Sestavy


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
L. Černoch [-] - M. Kotil [-] (65. J. Matoušek [-] ) , T. Kamenický [-] , D. Míka [-] , J. Březina [-] (59. M. Flaška [-] ) - J. Flaška [-] , P. Eliáš [-] , R. Novák [-] , L. Řepa [-] - Z. Vaníček [-] (80. T. Bednář [-] ) , J. Hájek [-]

Slovan Břilice
T. Skála [-] - J. Kopecký [-] , M. Flaška [-] , H. Holý [-] , O. Beníšek [-] (78. J. Holický [-] ) - P. Jiráček [-] , M. Přibyl [-] , P. Tůma [-] , M. Jiráček [-] - I. Redžepi [-] (70. J. Kolář [-] ) , M. Rossmann [-] (82. T. Houdek [-] )

Hráči zápasu: T. Kamenický - I. Redžepi .
Místo: Chlum u Tř.. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Novák Roman - KOCINA Martin - BROŽ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.