8:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov si zastřílel proti Borovanům


Branky


6. P. Kandl , 17. J. Novák , 30. P. Shýbal , 33. P. Kandl , 51. D. Mlýnek (p.) , 67. P. Vávra , 80. P. Kandl , 90. J. Kándl
0
Borovany utrpěly další debakl na půdě nedalekého Lišova
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jasně pro Lišov

   Už od úvodního hvizdu si domácí začali vypracovávat šance. Už po šesti minutách hry se před brankářem hostů ocitl Mach, ale Janeček jeho střelu dokázal vyrazit. Ovšem jen k Petru Kandlovi, který otevřel gólový účet zápasu. Po sedmnácti minutách se ujala hezká střela Nováka z hranice vápna. Po půlhodině hry rozehrávali lišovští standartku z půlky. Adresátem byl Shýbal, který dával do ohně, ale balon se k němu vrátil a to znamenalo vedení domácích 3:0. Po několika minutách se podruhé mezi střelce zapsal Petr Kandl, který zvyšoval na 4:0. Od té doby zůstávaly nezodpovězené jen dvě otázky. A to na jaké číslici se ukazatel skóre zastaví a jestli domácí Lišov udrží čisté konto nebo se podaří Borovanům zaznamenat alespoň čestný úspěch.

I ve druhé půli čtyři branky v síti hostů

   Skoro každý z domácích se snažil zapsat do střelecké listiny a možná i proto se Borovany v úvodu druhého poločasu přeci jen zvedly. V rozletu je zastavila 51. minuta kdy Mlýnek proměnil pokutový kop a upravil na pro hosty nelichotivých 5:0. Pak ještě hosté uháněli sami na bránu, ale jejich zakončení mezi tři tyče nemířilo. Šestý gól domácích zaznamenal v 67. minutě po centru hlavou Vávra. V 80. minutě završil hattrick Petr Kandl. Konečnou podobu výsledku 8:0 dal v 90.minutě Jan Kándl.


Ohlasy k zápasu


SK Lišov
Petr Shýbal ( hráč domácí ): Myslím, že hosté mohou být rádi za jednociferný výsledek. Od začátku jsme měli spoustu šancí. Řekl bych, že Borovany to hrají vzadu trochu naivně. Od 30. minuty hráli všichni spíše na sebe. A poměrně často jsme nechávali vzadu na holičkách mladého Brtnu. Jinak vítězství je určitě zasloužené.

FK Calofrig Borovany
Jan Vodhánil ( trenér hosté ): Opět jsme dostali školení po všech stránkách. Soupeř nás přejel rychlostí i efektivitou. V podstatě jsme od první minuty neměli šanci a byla to jen otázka skóre. Pochvalu si zaslouží snad jen Janeček, který několik slibných šancí zneškodnil.



Sestavy


SK Lišov
M. Maršán [-] - J. Beneda ml. [-] , D. Mlýnek [-] , P. Shýbal [-] , D. Brtna [-] - D. Bouchal [-] (78. M. Murčo [-] ) , P. Vávra [-] , J. Novák [-] , J. Kándl [-] - P. Kandl [-] , O. Mach [-] (46. M. Werner [-] )

FK Calofrig Borovany
D. Janeček [-] - B. Němec [-] , P. Broum [-] , P. Langer [-] , A. Fencl [-] - S. Čutka [-] (78. D. Holčík [-] ) , F. Faktor [-] , B. Kratoška [-] , J. Brenner [-] (46. A. Pilát [-] ) - M. Tomášek [-] (64. J. Konárek [-] ) , J. Čermák [-] (46. J. Pečman [-] )

ŽK: 36. P. Vávra , 43. D. Mlýnek - 21. J. Čermák , 56. P. Broum , 61. F. Faktor .
Hráči zápasu: D. Brtna - D. Janeček .
Místo: Lišov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Novotný Jan - VEJČÍK Vít - STACH Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.