2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby skončilo dělbou bodů


Branky


0
Lomnice nevyužila zaváhání Včelnice a také remizovala
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý začátek domácích a vyrovnání z penalty

   Domácí si zřejmě byli vědomi prestižnosti utkání a začali lépe než břiličtí. Do slibných šancí se dostal nejprve Čáp, který neskóroval, Heger jenž třefil břevno a Šálený, který domácí fanoušky také nedokázal rozradostnit. Přesto v 10. minutě se Němec odhodlal k individuální akci z poloviny hřiště, kterou zakončil vedoucím gólem. Potom přeci jen i hosté zvýšili obrátky. Ve 32. minutě po pohledné akci pronikl do vápna Redžepi. Toho musel zastavit až nedovoleně domácí brankář Michal. Sám postižený vzal pak nařízenou penaltu na sebe a vyrovnal na 1:1. Do konce poločasu už gól nepadl a tak se do kabin odcházelo za nerozhodného stavu.

Druhá půle vítěze nenalezla

   I ve druhém poločase byl k vidění bojovný zápas s nasazením. Možná jen atmosféra derby byla z pohledu hostů vyhecovaná více než by bylo zdrávo. Byly to právě břiličtí kdo se ve druhém poločase dostaly do vedení. Postaral se o to v 52. minutě Jiráček, když svou hezkou střelu umístil přesně k tyči. Lomničtí se pak hnali za vyrovnáním. S jejich nadějemi na body to mohlo vypadat zle, ale to by musel Redžepi čtvrt hodiny před koncem proměnit svůj samostatný únik na branku. To se naštěstí pro domácí nestalo. A v 81. minutě na konečných 2:2 hlavou po centru Němce upravil Zákostelský.   


Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Vladimír Vrána ( trenér domácí ): Bojovnému derby, které nakonec skončilo remízou 2 : 2 přihlíželo 80 diváků. Z úvodního náporu, kdy se do šancí postupně dostali Čáp, Heger (břevno), Šálený, nakonec skóroval Němec, kdy po samostatné akci prostředkem hřiště prostřelil brankáře. Hosté vyrovnali defacto z ničeho z penalty po faulu našeho brankáře, který hasil sérii kiksů v naší rozehrávce. Během druhé půle jsme byli lepším týmem, ale z hrubých chyb v obranné hře nás soupeř potrestal. V závěru jsme přeskupili řady a podařilo se nám zaslouženě vyrovnat. Po centru Němce se trefil hlavou Zákostelecký. Nejlepším hráčem utkání byl Heger Pavel

Slovan Břilice
Roman Kroupa ( trenér hosté ): Derby se vším všudy. Góly, nasazení i vypjaté situace. Ale to co předvedli pořadatelé utkání, jsem ještě za dobu své patnáctileté trenérské kariéry nezažil. Od začátku zápasu nás velice hrubě uráželi. Nadávky se stupňovali a vyvrcholilo to v době, kdy jsme dali vedoucí gól na 2:1. Zarážející na tom je, že se k takovému chování snížili čelní představitelé klubu a dokonce i lomnického městského úřadu. Ikdyž mne na to několik lidí upozorňovalo, takovou nevraživost vůči nám jsem nečekal. Nám chvilku trvalo než jsme se srovnali s tempem, které lomničtí nasadili, proto jsme již v desáté minutě inkasovali po sérii našich chyb uprostřed hřiště, kdy se po průniku přes půlku hřiště trefil stoper Němec. Pak jsme s domácími srovnali krok a v 35. minutě i skóre. kdy po pěkné akci pronikl Ismail Redžepi odvážně do vápna, kde ho srazil domácí brankář a sám faulovaný hráč pokutový kop proměnil. Ve druhém poločase se hra přelévala z jedné strany na druhou. V 62. minutě se nádherně k tyči trefil Patrik Jiráček. Vedení nás asi ukolébalo a přenechali jsme iniciativu domácím. Asi v 75. minutě šel sám na branku znovu Redžepi, ale bohužel neproměnil, což bylo klíčové pro další průběh zápasu. Domácí nás zatlačili do defenzívy a v 81. minutě i vyrovnali. Vzhledem k průběhu utkání je remíza spravedlivá. Chtěl bych poděkovat celému týmu za předvedený vykon.



Sestavy


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
K. Michal [-] - M. Šachl [-] , P. Němec [-] , D. Štěcha [-] , M. Zákostelecký [-] - P. Řehoř [-] , P. Heger [-] , M. Šálený [-] , P. Krejník [-] - L. Čáp [-] , J. Čuta [-] (67. V. Nohava [-] )

Slovan Břilice
J. Kopecký [-] - M. Flaška [-] , P. Jiráček [-] , O. Beníšek [-] , J. Kučera [-] - J. Matoušek [-] , P. Tůma [-] , R. Kroupa [-] (82. T. Houdek [-] ) , H. Holý [-] - I. Redžepi [-] , J. Kolář [-] (65. M. Průcha [-] )

Hráči zápasu: P. Heger .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Havlík Martin - DEVERA Radek - SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.