3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velenice ukončily gólový půst a vyhrály nad Řečicí


Branky


78. T. Kopecký , 82. M. Fiala (p.) , 88. T. Kopecký
0
Přesně po 439 minutách ukončily Velenice gólový půst a vyhrály
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
   První poločas byla hra relativně vyrovnaná, ale vyložená šance nebyla k vidění žádná. Domácí zahrozili snad jen jednou a hosté měli k dispozici několik rohových kopů. Ani jeden z týmů branku nevstřelil a do poločasové přestávky se tedy odcházelo za stavu 0:0. Alespoň statisticky se mohla zapsat žlutá karta Kopeckého a střídání kapitána velenických Mezery ve 34. minutě.

Závěrečná čtvrthodinka pro Velenice

   Druhý poločas domácí zabrali. Nejprve svého soupeře z Řečice dvakrát varovali, kdy například po rohu Fialy mířila prudká Mikudimova hlavička jen těsně nad. V 78. minutě Maroušek vykopl pokus Řečických a z následného brejku přihrával Kotrba Kopeckému, který ukončil gólové trápení domácích jež bez několika málo minut trvalo rovných pět zápasů a otevřel skóre - 1:0. Za hosty se v dobrém světle snažil předvést Bílek, ale po narážečce nedostal dostatečný čas k zakončení. Naopak po faulu na Bittengla proměnil v 82. minutě nařízenou penaltu Fiala. Oba úspěšní střelci byli i u třetího gólu Velenických. A to, když v 88. minutě Fiala přihrál pod sebe a jeho nabídku ve vápně zužitkoval Kopecký a dal konečnou podobu výsledku 3:0. Domácí hráči se tak po téměř pěti zápasech mohli radovat z gólu a zvednout si náladu před derby se Suchdolem, které je čeká příští týden.


Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho ( vedoucí mužstva domácí ): První půle byla docela vyrovnaná a bez větších šancí. Ve druhé půli už jsme se přeci jen zvedli a protrhli střeleckou smůlu. Poslední patnáctiminutovka nám vyhrála zápas. Dneska bych vyzdvihl Tomáše Kopeckého a Jiřího Kotrbu, který nehraje pravidelně, ale ve středu zálohy nám hodně pomohl.

FK Kardašova Řečice 1922
Aleš Brunner ( trenér hosté ): První poločas byl docela vyrovnaný. Druhé dějství byla skoro až ostuda. To jsme prakticky jen odchodili. Když už se stane, že chybí fotbalovost musíme to dohnat bojovností a to se nestalo. Minulý zápas proti Včelnici hráči jezdili po zadku a teď...? Začínáme se topit do spodku tabulky a to je škoda. Pozitivní je, a to jsem řekl i klukům v kabině, že už to horší být nemůže a můžeme se jen zlepšit. Pro Řečici černý víkend, protože neodjelo ani béčko ke svému zápasu.



Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - M. Mezera [-] (34. M. Břenek [-] ) , M. Srpek [-] , F. Dvořák [-] , K. Macho [-] - R. Škácha [-] (78. P. Sokol [-] ) , T. Kopecký [-] , J. Kotrba [-] , J. Bittengl [-] - R. Mikudim [-] (85. O. Haumer [-] ) , M. Fiala [-]

FK Kardašova Řečice 1922
T. Trepka [-] - J. Roh [-] (76. K. Janeček [-] ) , M. Nedoma [-] , T. Pražák [-] , P. Vosecký [-] - J. Vosecký [-] (52. F. Mach [-] ) , M. Bílek [-] , S. Sedláček [-] , J. Kovář [-] - M. Vodička [-] , R. Porochoňski [-] (65. M. Zeman [-] )

ŽK: 33. T. Kopecký , 55. J. Kotrba - 81. S. Sedláček .
Hráči zápasu: J. Kotrba , T. Kopecký .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Picka Pavel - SVOBODA Jan - FILO Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.