Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlum rozhodl v poslední minutě v devíti hráčích


Branky


0
Olešnice podlehla oslabenému Chlumu
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil smírně

   Úroveň utkání odpovídala postavení soupeřů v tabulce. Přesto to nebyl divácky neatraktivní zápas. Bylo k vidění bojovné utkání, kde se hra přelévala ze strany na stranu. První branka padla po necelé půlhodině hry. Domácí zahráli malou domů gólman Tomášek rozehru nezvládl a balon z jeho nohy mířil na kopačky Vaníčka, který neměl problém trefit prázdnou bránu. Olešnici se do poločasu podařilo vyrovnat a to ve 38. minutě zásluhou Hanzala. Hosté sice reklamovali výrazný ofsajd dvou olešnických hráčů, ale stav před odchodem do šaten zůstal 1:1. 

Dvě červené a gól v poslední minutě

   Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako ten první a domácí vždy dotahovali ztrátu. Po pěti minutách hry Hájek hlavou prodloužil na Vaníčka, který utekl po lajně a předložil gólovou přihrávku Matoušovi a ten odkrytou branku s přehledem trefil. V 55. minutě domácí vyrovnali. Když po jejich rohu hosté z Chlumu odhlavičkovali míč jen na vápno kde ho volejem Fiala napálil do sítě. Potřetí šli hosté do vedení v 58. minutě když po centru do pokutového území v souboji zvítězil Hájek přistrčil na vápno Janu Flaškovi a jeho tečovaná střela znamenala vedení 2:3. I tentokrát se Chlum z vedení neradoval příliš dlouho. Prakticky po rozehrání Olešnice prošla z míčem až do vápna a vyrovnání pro ní zařídil svým druhým gólem v zápase Hanzal. Po gólové čtvrthodince přišla relativně poklidná patnáctiminutovka a pak se zase začaly dít věci. V 78. minutě chtěl z vápna zakončit Matouš, ale domácí mu to přakazili zřejmě i faulem. Píšťalka rozhodčího Křížka ovšem zůstala němá. Hostující hráč se domáhal odpískání penalty a rozhodčí ho za protesty potrestal druhou žlutou a následně i červenou kartou. O deset minut později absolvoval Hájek u lajny ostrý souboj, ale rozhodčí zapískal až když se následně ohnal patou. To hostující hráč také doprovodil komentářem a Chlum dohrával jen v devíti. V 89. minutě poslal Jan Flaška do brejku Vaníčka, který šel do souboje s brankářem Tomáškem. Ten hostujícího útočníka nastřelil a míč se odrazil do strany kde u něj byl první Vaníček a z otočky trefil prázdnou branku a stanovil výsledek zápasu na 3:4.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel ( trenér domácí ): Měli jsme zase čtyři marody. Každý zápas lepíme sestavu jak se dá. Tohle utkání jsme si prohráli sami především individuálními a i kolektivními chybami. Nezbývá mi než pogratulovat soupeři. A my se se musíme soustředit na další zápas a semknout se a bojovat.

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška ( trenér hosté ): Dnešní výhra byla šťastná. Rozhodně jsem spokojen se třemi body, ale spokojen nejsem z výkonem rozhodčího. To byl slabý článek a něco takového jsem opravdu dlouho neviděl. Úroveň zápasu odpovídala umístění v tabulce. Přesto se zápas musel líbit, protože byl bojovný a hrálo se nahoru dolů. Dneska musím pochválit Vaníčka, který dva góly dal a na jeden přihrál. Také brankář Černoch hrál dobré utkání a například za stavu 3:3 nás několikrát podržel.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
J. Tomášek [-] - S. Drtina [-] , S. Jindra [-] , M. Buřič [-] , M. Lechner [-] (81. R. Valenta [-] ) - T. Kačírek [-] (24. J. Brousek [-] ) , M. Hanzal [-] , M. Písko [-] , O. Husa [-] - L. Lenk [-] , P. Fiala [-]

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
L. Černoch [-] - R. Novák [-] , J. Cepák [-] , J. Březina [-] , L. Řepa [-] - J. Flaška [-] , O. Matouš [-] , T. Kamenický [-] (40. M. Flaška [-] ) , P. Eliáš [-] - J. Hájek [-] , Z. Vaníček [-]

ŽK: 35. M. Buřič , 60. S. Jindra - 20. J. Cepák , 51. O. Matouš , 60. J. Hájek . ČK: 78. O. Matouš , 88. J. Hájek .
Hráči zápasu: M. Písko - Z. Vaníček , L. Černoch .
Místo: Olešnice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Křížek Danek - HLADÍK Pavel - HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.