J. Holej 89. (p.)
1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stropnice nestačila na Lišov


Branky


89. J. Holej (p.) - 3. J. Kándl , 55. J. Kándl , 75. P. Shýbal
0
Lišov veze 3 body ze Stropnice
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro Lišov

   Hned několik novinek čekalo na domácí fanoušky. Tradiční předstoper Haňur začal na pozici hrotového hráče, poprvé se v dresu Hraničáře představil bývalý hráč Čtyřech Dvorů Robert Tříska a také chyběly pokyny ze střídačky od zkušeného trenéra Szypuly, který v týdnu funkci položil. Ve druhé minutě prodlužoval Stanka hlavou na Baštu, ale jeho střelu hosté zblokovali. O minutu později si Jan Kándl došel s míčem ke středu vápna a nevýraznou střelou levačkou k tyči překonal Josefíka, který zřejmě moc neviděl. Ve čtvrté minutě rozehrával standartku Szypula, ale Tříska hlavou nemířil přesně. V šesté minutě dlouhý aut do vápna neusměrnil hlavou přesně Bouchal. V deváté minutě prolétl nebezpečný centr domácím vápnem, ale domácí se stěstím odvrátili na roh. Z něho hosté prudkou hlavičkou branku přestřelili. Ve 29. minutě nastal závar v pokutovém území hostů. Střelu přes hlavu po Holejově dlouhém autu obránci hostů vykopli. Ve 39. minutě pronikal středem hřiště Kándl. Domácí dokázali odvrátit alespoň na roh, i když nejednomu divákovi zatrnulo, protože míč jen těsně minul branku.

Lišov pojistil vedení a Stropnice jen korigovala

  Druhý poločas zahájila Stropnice s odhodláním porvat se o výsledek a tlačila se do zakončení. Ve 48. minutě byl před vápnem faulovám Kořínek a Třískovu technickou střelu Maršán vytěsnil na roh. V 52 minutě ztratil na půlce hřiště míč Koktavý a hosté vyrazili do brejku. Stropničtí dokázali odvrátit alespoň na roh. V 55. minutě přišel také na půli hřiště o míč Staněk a lišovští měli k dispozici další brejk. Jan Kándl ho zakončil střelou k tyči a dodal hostům klid na kopačky. V 67. minutě hosté zakombinovali u rohového praporku, ale následná střela mířila vedle. V 75. minutě prolétl jedovatý centr lišovských stropnickým vápnem. Hosté míč vrátili a Szypula ho hrudí jen sklepl ke Shýbalovi, který ho napálil pod břevno. O minutu později střílel Petr Kandl z vápna nad. V 78. minutě se hosté dostali do přečíslení, které střelou do Josefíka zakončil Werner. V 83. minutě zahráli hosté zajímavou malou domů. Před dotírajícím Baštou odkopával Maršán z brankové čáry. V 89. minutě byl v pokutovém území faulován Kořínek. K penaltě se postavil kapitán Holej a s přehledem proměnil. Hned po rozehrání odpískal rozhodčí konec utkání. 


Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
David Szypula ( hráč domácí ): Neodehráli jsme vyloženě špatný zápas, ale soupeř byl prostě nad naše síly. Rychleji kombinoval a byl důraznější v koncovce. Snížení z penalty přišlo už bohužel pozdě. I přes tři góly předvedl kvalitní výkon gólman Josefík.

SK Lišov
Petr Shýbal ( hráč hosté ): Jsou to důležité tři body. Zápas byl podle očekávání bojovný. Rychlý první gól byl důležitý, ale jinak nám v první půli chyběla finálka. Ve druhém poločase jsme přidali a nacházeli okénka v obraně domácích. Pochvalu dneska zaslouží Honza Kándl dal dva góly a ten druhý byl zlomový.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - M. Koktavý [-] , J. Jindra [-] (46. Z. Staněk [-] ) , J. Haňur [-] (77. M. Macháč [-] ) , T. Horník [-] (74. J. Kunágl [-] ) - J. Stanka [-] (46. T. Kořínek [-] ) , R. Tříska [-] , D. Szypula [-] , J. Holej [-] - V. Bašta [-] , D. Chovanec [-]

SK Lišov
M. Maršán [-] - D. Brtna [-] , D. Mlýnek [-] , J. Beneda ml. [-] (74. M. Murčo [-] ) , P. Shýbal [-] - J. Novák [-] , D. Bouchal [-] , J. Kándl [-] , M. Werner [-] - P. Kandl [-] , P. Vávra [-]

ŽK: 58. D. Szypula - 26. D. Mlýnek , 49. M. Werner .
Hráči zápasu: P. Josefík - J. Kándl .
Místo: H. Stropnice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Klimeš Jiří - HNILIČKA Jaroslav - CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.