2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovsko neproměňovalo šance a Bystřice slaví výhru


Branky


0
Bystřice byla štastnějším týmem
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnutí v prvním poločase

   V Bystřici bylo k vidění zajímavé utkání, které nabídlo poměrně dost šancí. Více si jich vypracovali hosté z Bukovska, ale produktivita byla na straně domácích. Zhruba po čtvrthodině hry hosté zakombinovali na své levé straně kdy se Mikeska protáhl po lajně a dával na malé vápno kde byl Vlach, který to ovšem přehnal s razancí a jeho bomba skončila nad. Ve 23. minutě letěl dlouhý balon na obránce hostů. Ten ho neukopl podle svých představ a dostal se k němu Havel, který nadcentroval a na zadní tyči se prosadil i s pomocí tyčky Březina. Hosté z Bukovska se snažili dál. Chochol se prosadil dostal míč na Kokeše, který si ovšem míč přehazoval na pravou nohu a následnou střelu bystřičtí zblokovali. Domácí pak udeřili znovu ve 43. minutě. Kdy se po rychlém brejku dostal centr od rohovového praporku dostal ke kapitánu Bobálovi, který neměl problém uklidit dom odkryté branky.

Ve druhé půli gól nepadl

   I ve druhém poločase se hrál celkem pohledný fotbal, který nabídl několik zajímavých šancí ovšem bez gólového vyjádření. Hosté měli takové čtyři šance. Mikeska trefil jen tyč a už v nastavení Zahradník místo zakončení ještě hledal lépe postaveného spoluhráče. I bystřičtí si nějaké šance vypracovali, ale gól už ve druhém poločase nepadl. Tak mohou domácí slavit výhru 2:0.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Bystřice
Zdeněk Steklý ( předseda klubu domácí): Fanoušci si užili moře šancí, hosté jich měli o něco více, ale dobře pro nás to řešili převážně silou a netrefovali zařízení. Když ho trefili, tak skvěle zasáhl gólman Prinz. První gól vstřelil Březina poté, co mu naservíroval Havel a po rychlém protiútoku Bobál. Uprostřed pole nastoupil David Frühauf, což nám pomohlo k větší jistotě na míči. Vítězství bylo vybojované, všichni si zaslouží pochvalu za přístup ke hře.

TJ Dolní Bukovsko
Pavel Kohout ( trenér hosté ): Dnes fotbal ukázal jak umí být krásný i krutý zároveň. Hrál se velmi slušný fotbal s nasazením a dobrou kombinací. Podle mě to byl nejlepší fotbal jaký jsme pod mým vedením hráli. Byli jsme jednoznačně lepší a měli snad 7 tutovek. Naše hra byla opravdu dobrá, ale zakončení bylo mizerné.



Sestavy


TJ Jiskra Nová Bystřice
Š. Prinz [-] - Z. Beneš [-] , J. Zach [-] , T. Dvořák [-] , F. Hudeček [-] - D. Frühauf [-] (89. Z. Steklý [-] ) , Z. Březina [-] , P. Bobál [-] , P. Drábik [-] (84. M. Machatý [-] ) - J. Havel [-] , J. Schramhauser [-] (77. A. Zimola [-] )

TJ Dolní Bukovsko
K. Paur [-] - T. Pour [-] , J. Klika [-] , O. Kokeš [-] , Z. Dušek [-] - J. Mikeska [-] , J. Vlach [-] , T. Venčovský [-] , P. Zahradník [-] - P. Kokeš [-] (75. J. Matoušek [-] ) , L. Chochol [-]

ŽK: 55. Š. Prinz , 67. Z. Březina - 82. T. Venčovský , 85. J. Klika .
Hráči zápasu: P. Bobál , Š. Prinz .
Místo: N. Bystřice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Pícha Vojtěch - KŘÍŽ Karel - ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.