0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice smázla Kardašku


Branky


0
Olešnice přehrála Řečici s útočníkem v bráně...
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Olešnici

   Domácí Kardašova Řečice chtěla odčinit výsledek z Velenic a hosté z Olešnice "bez brankáře" neměli co ztratit. Možná i proto se první dějství odehrávalo spíše v režii hostů. Domácí ohrozili Olešnické v prvním poločase snad jen jedinkrát, kdy Porochoňski snad ze dvou metrů prověřil reflexy útočníka Lenka v brance hostů. V 7. minutě po individuální akci z levé strany vystřelil Brousek a Trepka vyrazil jen k Bahenskému, který otevřel gólový účet zápasu. Neuplynula ani čtvrthodina hry, když Kačírek uvolnil Hanzala a ten osamoceného brankáře domácích překonal podruhé. Oba týmy se snažily hrát fotbal a Olešnice byla nebezpečnější. Do kabiny odcházeli v dobré náladě hosté za stavu 0:2.  

Domácí zabrali, ale nestačilo to

   Ve druhém poločase se domácí přece jen zvedli a začali zlobit. Dvakrát se snažili potrestat nevydařené odkopy Lenka lobem. Jednou dokonce zaznělo i břevno, ale olešnického útočníka v brance nedokázali překonat. Ovšem udeřili znovu hosté. V 75. minutě propadl domácí obranou balon a Bahenský zvýšil na 3:0. Od této chvíle jakoby domácí už trochu rezignovali a naopak hosté si už zbytek zápasu bez větších problémů ohlídali. Řečice tak už podruhé nevstřelila gól a Olešnice napravila domácí prohru s Chlumem a přeskočila v tabulce nyní předposlední Borovany.


Ohlasy k zápasu


FK Kardašova Řečice 1922
Aleš Brunner (trenér): V prvním poločase dominovali hosté. A můžeme být rádi, že nebyl poločas třeba 0:4. Druhou půli jsme se zlepšili, ale nestačilo to. Chtěli jsme odčinit a zapomenout zápas s Velenicemi, ale bohužel jsme se tímto zápasem namočili do boje o záchranu. Velká ztráta je zranění Kováře a především Pražáka. Je na nás asi nějaká deka a dáváme body soupeřům ze spodku tabulky. V příštím zápase už budeme muset bodovat a bude to tvrdý oříšek.

TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (trenér): Dneska smekám a musím pochválit celý tým. Hráli jsme dobře a táhli za jeden provaz. Zbytečně jsme prošustrovali už spoustu zápasů. Uvidíme jestli se od tohohle utkání dokážeme odpíchnout.



Sestavy


FK Kardašova Řečice 1922
T. Trepka [-] - P. Vosecký [-] , J. Roh [-] , T. Pražák [-] (35. M. Zeman [-] ) , M. Nedoma [-] - J. Pozníček [-] (76. J. Vosecký [-] ) , M. Bílek [-] , S. Sedláček [-] , J. Kovář [-] (88. K. Janeček [-] ) - R. Porochoňski [-] (66. M. Vodička [-] ) , T. Zavadil [-]

TJ Sokol Olešnice
L. Lenk [-] - S. Drtina [-] , M. Němec [-] , R. Jindra [-] , S. Jindra [-] - O. Husa [-] , M. Buřič [-] , B. Bahenský [-] , J. Brousek [-] (87. R. Valenta [-] ) - T. Kačírek [-] (78. L. Burda [-] ) , M. Hanzal [-] (89. P. Smolen [-] )

ŽK: 17. M. Bílek , 37. P. Vosecký , 51. T. Zavadil - 44. M. Buřič , 61. J. Brousek , 66. O. Husa , 70. R. Jindra .
Místo: K. Řečice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Votava Pavel - FIALA Milan - BICEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.