1:2
(1:0)
77. D. Bednář (p.)
90. D. Bednář
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o první místo pro Včelnici


Branky


20. P. Krejník - 77. D. Bednář (p.) , 90. D. Bednář
0
Včelnice gólem v závěru otočila zápas v Lomnici
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli Lomnice vedla

   Šlágr kola mezi druhou Lomnicí a vedoucí Včelnicí nepřilákal nějak oslnivou návštěvu. Přesto, že ze Včelnice fandové dorazili. Domácí bojovali a snažili se hrát aktivně. Hosté možná polovinu úvodního dějství měli míč více na svých kopačkách. Vytvořili si pár šancí, kdy se například uvolnil přes dva hráče Blažek, ale střela levačkou uvnitř vápna nemířila přesně. V zajímavé pozici se ocitl také Nebeský a Šlapanský, ale pohnout ukazetelem skóre nedokázali. Svou snahu domácí zúročili ve 20. minutě. Na křídle se s míčem objevil Krejník. Gólman hostů očekával centr tak se z branky vysunul a byl překonán lobem 1:0. Ve zbytku poločasu gól nepadl a tak se za stavu 1:0 odebrali obě mužstva do kabin.

Červená, penalta a zvrat samotném závěru

   Ve druhém poločase začali domácím zřejmě docházet síly a hosté snažili dobývat pokutové území domácích. Nadějný stav se domácím podařilo držet do 77. minuty. To střídajícího Pacholíka po snad padesátimetrovém sprintu s míčem zastavil ve vápně Němec. Domácí stoper poté uviděl v rukou hlavního rozhodčího červenou kartu a byl nařízen pokutový kop. Z nařízené penalty vyrovnal na 1:1 Bednář. Už se zdálo, že tento prestižní zápas skončí dělbou bodů. Ovšem v 92. minutě zlevé strany vápna vyslal Bednář křižnou střelu a otočil zápas.


Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Vladimír Vrána ( trenér domácí ): Utkání o první místo nabídlo spíše boj než hezkou podívanou. My jsme byli od začátku ve vysokém presingu, čímž jsme favorita zaskočili a nepouštěli jsme je do žádných šancí. A tak jen díky naší nešikovnosti v zakončení jsme poločas vyhráli jen 1:0. Jediný gól dal dalekonosným lobem Petr Krejník. V závěru prvního poločasu jsme byli nuceni střídat zraněného Jakuba Čutu.V druhé půli jsme bez Čuty vpředu nedokázali udržet míč a po fyzicky náročné první půli nám docházeli síly. Převážnou část druhého poločasu se tak hrálo na naší polovině, ovšem hosty jsme, někdy i se štěstím, do žádných šancí nepouštěli. V 77. minutě ve sprintérském souboji upadl hostující útočník a následovala červená karta pro Patrika Němce. Aby toho nebylo málo, ještě jsme byli potrestáni pokutovým kopem, díky kterému hosté srovnali stav. Zbytek utkání se dohrával před naším vápnem. V 92. minutě se utěšenou a vítěznou střelou trefil podruhé v utkání Bednář. Hráč utkání: Čuta - i když jsme ho museli kvůli zranění vystřídat, patřil jednoznačně mezi nejlepší hráče.

TJ Nová Včelnice
Libor Holec ( asistent trenéra hosté ): Zaplať pánbůh to dopadlo jak to dopadlo. I remíza by byla vůči nám hodně nefér. Nedařilo se nám proměňovat šance. V prvním poločase jsme měli 30 minut míč na kopačkách častěji. Snad jediné co soupeř předvedl byl nepovedený centr, který skončil v naší síti. Ve druhém poločase domácí odpadli fyzicky a prakticky jsme je nepustili za půlku, hrálo se kolem jejich vápna a jen odkopávali míče. Hráčem zápasu byl jednoznačně Bednář. Dal dva góly, nabízel se, cjtěl hrát a měl pořád balon. Chtěl bych poděkovat našim fanouškům, kterých dorazilo snad padesát! Jediná kaňka na zápase je výkon rozhodčího, který to nezvládl a měl zapískat 3 stoprocentní penalty.



Sestavy


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
K. Michal [-] - P. Heger [-] , P. Němec [-] , M. Šachl [-] , M. Zákostelecký [-] - D. Štěcha [-] , P. Krejník [-] (79. M. Nehoda [-] ) , M. Šálený [-] , P. Řehoř [-] (84. M. Dušák [-] ) - P. Pancíř [-] , J. Čuta [-] (39. L. Čáp [-] )

TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - O. Blažek [-] , R. Vajda [-] , D. Tuček [-] , J. Průša [-] - M. Petráš [-] , L. Šlapanský [-] (63. S. Pacholík [-] ) , V. Hornát [-] (46. Z. Didek [-] ) , T. Mareš [-] - T. Nebeský [-] (90. K. Barva [-] ) , D. Bednář [-]

ŽK: 56. P. Pancíř , 63. M. Zákostelecký , 66. M. Šachl , 89. M. Nehoda - 27. J. Průša , 61. R. Vajda , 70. M. Petráš , 73. S. Pacholík . ČK: 77. P. Němec .
Hráči zápasu: J. Čuta - D. Bednář .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Havlík Martin - PICKA Pavel - HAVLÍK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.