D. Frühauf 56. (p.)
L. Kuchař 81.
2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice se podělila o body s Třeběticemi


Branky


56. D. Frühauf (p.) , 81. L. Kuchař - 12. P. Švarc , 46. V. Habr
0
Bystřice prohrávala 0:2 a dokázala alespoň vyrovnat
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poločase spokojenější hosté

   Byl k vidění bojovný zápas o přední místa tabulky. Bystřice se mohla za určité konstelace bodově dotáhnout na první místo tabulky. Hosté z Třebětic by se při výhře a zaváhání Lišova mohli posunout na třetí příčku. Prví branka utkání padla ve 12. minutě, když si centr z pravé strany našel na zadní tyči jeden z nejmenších hráčů na hřišti Švarc a hlavičkou poslal hosty do vedení 0:1. Domácí se snažili a snad i měli mírnou převahu. Hosté ovšem byli také nebezpeční. Dvakrát mohl skórovat Kelbler i Sevelda. Za domácí nezakončil kombinaci k radosti bystřických fanoušků Frühauf. Vyrovnání se nekonalo ani po střele ze střední vzdálenosti Havla. Poločas tak skončil vedením hostů 0:1.

Rychlý gól hostů a vyrovnání domácích v závěru

   Hned v první minutě vedli třebětičtí útok po levé straně. Po kličce do vápna mířila přihrávka poblíž penaltovému puntíku odkud Vojtěch Habr zvýšil na 0:2. Pak bystřici nezbývalo než vrhnout své síly do útoku. To přineslo své ovoce v 56. minutě kdy byl v pokutovém území přidržen Havel a Frühauf nařízenou penaltu proměnil. Kontaktní gól dostal domácí na koně a dostávali svého soupeře pod tlak, i když tu a tam se u nich objevilo okénko. Jedno z nich nevyužil po odraženém míči Vojtěch Habr a trefil jen tyč. V 81. minutě se domácím podařilo vyrovnat a to zásluhou Kuchaře. Bystřice pak sahala i po vítězství, ale branku už se jí vstřelit nepodařilo. V samotném závěru to byly pro změnu Třebětice, které mohly brát všechny body, ale ve svých šancích také neuspěly.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Bystřice
Zdeněk Steklý ( předseda klubu domácí ): V první půli jsme měli jakousi platonickou převahu, avšak nebyli jsme moc nebezpeční. Po dobré kombinaci ze slušné pozice střílel Frühauf, ale netrefil, Havel se zastřeloval ze střední vzdálenosti, ale také bez efektu v podobě gólu. Hosté jednu svoji akci dotáhli do konce a vedli. Hned ve 46. jsme si nechali dát druhý gól a nevypadalo to dobře. Přeci jen jsme se více rozpohybovali a do hry nás vrátila penalta proměněná Frühaufem, poté co byl ve vápně přidržen Havel. V 81 se nám povedla hezká akce, kterou zakončil Kuchař a vyrovnal. Zkoušeli jsme dokonat obrat, ale naopak hosté v poslední minutě hned 2x odmítli tři body, když neproměnili jasné šance. S Třeběticemi se nám nehraje dobře, věřím, že v Chlumu se nám bude dařit lépe.

FK Sokol Třebětice
Jan Koutný ( předseda klubu hosté ): Očekával jsem, že na nás domácí vletí což se nestalo. Hrálo se na poměrně těžkém terénu o to na kráse fotbalu příliš nepřidalo a bylo to spíše bojovné utkání. V prvním poločase jsme náskok ubránili, ve druhém jsme se po penaltě dostali pod tlak a mohli pak i prohrát. Na konci zápasu jsme měli zase tři gólovky my. Řekl bych, že remíza není nespravedlivá, ale pokud měl někdo vyhrát byli jsme to my. Domácí byli více na míči, ale my jsme měli více šancí. Bohužel jsme dvoubrankový náskok neudrželi. Bylo to takové utkání které mohlo skončit jakkoliv.



Sestavy


TJ Jiskra Nová Bystřice
Š. Prinz [-] - Z. Beneš [-] , J. Zach [-] , P. Bobál [-] , M. Veith [-] - Z. Březina [-] , D. Frühauf [-] , L. Kuchař [-] , P. Drábik [-] - J. Havel [-] , M. Feytl [-]

FK Sokol Třebětice
R. Havlík [-] - S. Habr [-] , J. Habr [-] , P. Bastl [-] , V. Novák [-] - P. Švarc [-] , P. Kelbler [-] , B. Novák [-] , J. Chvátal [-] - R. Sevelda [-] , V. Habr [-]

ŽK: 66. M. Feytl , 69. P. Bobál - 57. B. Novák , 65. J. Habr , 69. R. Sevelda .
Hráči zápasu: L. Kuchař - J. Habr .
Místo: N. Bystřice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - BLAŽEK Vladislav - ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.