0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelnice urvala vítězství v Olešnici


Branky


1
Olešnice vzdorovala lídrovi z Včelnice ale vyšla naprázdno
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnutí v první půli

   Dění na hřišti příliš neodpovídalo tomu, že střetl tým z chvostu tabulky s lídrem soutěže. Olešnice dobře bránila a včelnické do šancí moc nepouštěla. Během první půlhodiny hry měli domácí dvě velké šance. Hanzal šel sám na Barvu, ale ze slibné pozice poslal ke smůle domácích míč jen těsně vedle tyčky. Udeřilo však na druhé straně. Ve 40. minutě si na přihrávku z levé strany naběhl Průša prošel mezi dvěma domácími obránci a z nějakých deseti metrů poslal balon pod středním útočníkem v domácí brance Lenkem. Do šaten tedy odcházeli o něco spokojenější hosté díky stavu 0:1.

Ve druhém poločase gól nepadl

   Zhruba první polovina druhého dějství probíhala v obdobném duchu. Pak se domácí pokoušeli nátlakovou hrou zvrátit vývoj utkání. Hosté jim přitom zahrozili několika brejky. Po několika přihrávkách skončil míč z kopačky Nebeského v domácí brance. Ovšem díky zdviženému praporku pomezního a odpískanému ofsajdu se jen rozehrávalo od olešnické branky. Olešnice si sice nějakou tu šanci dokázala vypracovat, ale branku se jí vsítit nepodařilo. Po boji tedy domácí podlehli vedoucímu týmu tabulky 0:1 . Olešnice tedy zůstává mezi pěti desetibodovými týmy namočenými do boje o záchranu. V příštím kole se může poprat o body na půdě lomnického tatranu. Včelnice zatím neokusila hořkost porážky a se čtyřbodovým náskokem vévodí soutěži. Rozloučení s podzimní částí ji čeká příští týden kde na svém hřišti přivítá Stropnici.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel ( trenér domácí ): Včelnice přijela s mladým mančaftem, ale herně jsou na tom dobře. Měli jsme dneska smůlu v šancích. Byl to náš asi nejlepší zápas jaký jsme na podzim odehráli. I když jsme 0:1 prohráli musím kluky pochválit za bojovnost a komplet celou hru. Minimálně bod bychom si zasloužili. Bohužel nemáme žádný a nezbývá mi než soupeři pogratulovat.

TJ Nová Včelnice
Libor Holec ( asistent trenéra hosté ): Dneska to byl hodně těžký zápas. Soupeř byl fyzicky dobře připravený, dobře bránil a hrál zdravě agresivně. Moc líbivý fotbal to asi nebyl, hlavně druhý poločas to byl takový silový, atletický a bojovný fotbal. Za dnešním vítězstvím stojí odmakaná práce celého týmu.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
L. Lenk [-] - S. Drtina [-] , B. Bahenský [-] , S. Jindra [-] (6. L. Burda [-] ) , R. Jindra [-] - O. Husa [-] , M. Buřič [-] , M. Písko [-] , J. Brousek [-] - T. Kačírek [-] , M. Hanzal [-] (74. P. Fiala [-] )

TJ Nová Včelnice
K. Barva [-] - O. Blažek [-] , R. Vajda [-] , L. Šlapanský [-] , J. Průša [-] - V. Hornát [-] , M. Petráš [-] , Z. Didek [-] (75. J. Matějka [-] ) , D. Tuček [-] (46. S. Pacholík [-] ) , T. Mareš [-] - T. Nebeský [-]

ŽK: 73. O. Husa , 75. L. Burda , 85. P. Fiala - 25. R. Vajda , 61. S. Pacholík , 75. J. Průša , 87. V. Hornát .
Místo: Olešnice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Klimeš Jiří - KOVAŘÍK Zdeněk - HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 11. 2015 20:16
Návrh na nadpis reportáže: Rozhodčí dělal co mohl, ale stejně domácím k bodům nepomohl...:-D