2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:15

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borovany otočily zápas s Břilicemi


Branky


0
Břilice v jedenácti a s dvěma gólmany v útoku podlehly Borovanům
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle gólově pro hosty

   Břilice přijely k zápasu jen s jedenácti hráči. A v útoku nastoupili dva hráči, kteří se objevují zejména mezi třemi tyčemi. První poločas se zaskvěli brankáři obou mužstev. Hra se přelévala ze strany na stranu a bylo k vidění poměrně dost velkých šancí. První branku zápasu vstřelil ve 28.minutě z hranice vápna střelou bodlem podél gólmana  Skála. Pak se ještě předvedl domácí Janeček, který už se zdal být překonaný, ale dokázal konečky prstů míč vyškrábnout. Jiný gól nepadl a tak poločas skončil vedením hostů 0:1.

Dvě červené a obrat Borovan

   Ve druhém poločase Břilice možná trochu polevily nebo jim docházely síly. A domácí Borovany byly nebezpečnější. Po necelých deseti minutách hry přišlo varování z kopačky Račáka. Břilický brankář Kopecký jeho standartku směřující do šibenice bravurně vytáhl. Po hodině hry už nedokázal zasáhnout proti Tomáškovi, který vyrovnal na 1:1. V 77. minutě to byl znovu Tomášek, který opět bodlem rozvnil síť hostů a otočil výsledek na 2:1. V 80. minutě dostal Račák žlutou kartu za podražení soupeře z boku. Po dalších pěti minutách byl za stejný přestupek potrestán znovu žlutou a následně i červenou kartu. Hostujícímu Kolářovi stačilo na nasbírání dvou žlutých karet ještě o dvě minuty méně. Nejprve v 81. minutě fauloval a, když na časomíře běžela 84. minuta zakopl balon po odpískání a poroučel se pod sprchy. Borovany tak zatím mají 10 bodů stejně jako posledních 5 týmů, které odděluje jen skóre. K příštímu zápasu nastoupí ve Velenicích jenž jsou právě mezi zmiňovanými mužstvy. Břilice zatím drží osmé místo a mají vyrovnané skóre. Za týden ovšem doma přivítají aktuálně druhý tým tabulky Novou Bystřici.


Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Václav Zeman ( asistent trenéra domácí ): Začátek byl poměrně vyrovnaný a hra se přelévala. První poločas nabídl velké šance. V tom druhém soupeř odpadl a zápas byl v naší režii. To je snad poprvé co jsme soupeře přehrávali. Klobouk dolů před hosty, zejména před jejich brankářem. I nám Janeček zachytal skvěle. Pochvalu zaslouží i Račák a dvougólový Tomášek.

Slovan Břilice
Roman Kroupa ( trenér hosté ): V prvním poločase jsme byli lepší. Dali jeden gól, který vstřelil Tomáš Skála a další tři velké šance chytil výborně chytající domácí brankář. Domácí měli asi dvě příležitosti, které zneškodnil náš brankář Jakub Kopecký. Ve druhé půli jsme začali velmi laxně. Asi v 50. minutě se opět vytáhl Kopecký, který zázračně vyrazil střelu z trestného kopu, mířící přesně do šibenice. Ani tento moment nás ale nepřiměl k větší aktivitě a tak v 60. minutě přišel trest. Domácí srovnali a v 77. minutě dokonce otočili stav, kdy obě branky dal Tomášek. V 83. byl vyloučen Kolář, který svou nedisciplinovaností oslabil naše mužstvo, takže alespoň na srovnání nám už nezbyly síly. Navíc se zranil Tůma. Snad to nebude vážné. Za druhou půlku jsme si nezasloužili vyhrát. Přístup některých hráčů neodpovídá mým představám. Bude muset asi přijít tvrdší pohovor. Příští neděli hrajeme proti Bystřici a jestli se náš přístup rapidně nezlepší, tak můžeme tvrdě narazit. Dneska bych rád vyzdvihl výkon brankáře Jakuba Kopeckého a taky Marka Šuhaje, který s námi hrál asi po roce a půl.



Sestavy


FK Calofrig Borovany
D. Janeček [-] - R. Malík [-] , M. Džuba [-] , P. Langer [-] , J. Pečman [-] - B. Kratoška [-] (76. K. Pečenka [-] ) , B. Němec [-] , M. Račák [-] , F. Faktor [-] - M. Tomášek [-] (88. J. Konárek [-] ) , J. Čermák [-] (89. A. Fencl [-] )

Slovan Břilice
J. Kopecký [-] - J. Kučera [-] , M. Flaška [-] , M. Šuhaj [-] , M. Nehoda [-] - J. Kolář [-] , P. Tůma [-] , R. Kroupa [-] , P. Jiráček [-] - T. Skála [-] , T. Houdek [-]

ŽK: 80. M. Račák , 82. M. Džuba - 38. M. Flaška , 69. P. Tůma , 81. J. Kolář . ČK: 85. M. Račák - 84. J. Kolář .
Hráči zápasu: D. Janeček , M. Tomášek - M. Šuhaj , J. Kopecký .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fiala Milan - WEIDENTHALEROVÁ Hana - ZEVL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.