4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků jasně ovládly Břilice


Branky


0
Břilice v duelu postoupivších týmů s přehledem zvítězily.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky během pěti minut rozhodly jasný zápas

  Od začátku zápasu domácí více drželi míč a snažili se o kombinační fotbal. V úvodní desetimutovce bylo po jedné šanci na každé straně. Obě ovšem zmařil zdvižený praporek pomezního rozhodčího. V 16. minutě byli hosté nuceni střídat zraněného Paška. V 19. minutě měl hostující brankář práci s nepříjemnou střelou Břilických. První gól přinesla 31. minuta kdy se po průniku do šestnáctky prosadil střelou z úhlu Přibyl. Téměř po rozehrání se Stropnice vrhla do útoku a vytěžila zajímavou standardní situaci. Szypula však trefil jen břevno od kterého míč skončil v zámezí. A tak udeřili opět domácí. Josefík vyrazil střelu zblízka, ale proti bezprostřední dorážce Koláře už zasáhnout nestihl. O dvě minuty později padl podobný gól. Gólman hostí jen vyrazil střelu a z dorážky zvyšoval na 3:0 Redžepi . Ve 44. minutě ještě ze slibné pozice netrefil branku střídající Chovanec.

Po změně stran Břilice polevily

  Ve 48. minutě se domácím podařil průnik po křídle a z následného přízemního centru neměl v malém vápně těžkou práci zvýšit náskok opět Redžepi. Břilice pak začaly s prostřídáváním a trochu polevily. Přesto v 52. minutě musel včasným vyběhnutím hasit tutovku domácích Josefík. V minutě 65. zachránila hosty od potupného "bůra" tyč. Pak přeci jen hosté trochu zvýšili snahu. Ale střele Holeje v 68. minutě chyběla razance a Šedivý o 5 minut později trefil jen připraveného Skálu. Chybu domácí obrany v 76. minutě, kdy prakticky zpracovali míč na vápně Staňkovi, hosté nepotrestali. Pak ještě domácí z přímého kopu z dobrých třiceti metrů prověřili pozornost brankáře hostů. V 89. minutě závar v hostující obraně zachraňoval Šedivý vykopnutím z prázdné brány



Ohlasy k zápasu


Slovan Břilice
Roman Kroupa (trenér domácích): První půlhodina byla poměrně vyrovnaná. Pak se nám podařilo vstřelit rychlé 3 branky. Za stavu 4:0 už jsme sestavu prostřídávali. To hostům trochu pomohlo se zvednout.

TJ Hraničář Horní Stropnice
David Szypula (hráč hostů): Soupeř byl důraznější. Herně vyspělejší a celý zápas měl plně pod kontrolou. Nemilosrdně potrestal všechny naše chyby. Domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


Slovan Břilice
T. Skála [-] - P. Voborský [-] (80. J. Kopecký [-] ) , J. Drábek [-] , Z. Zegermacher [-] (72. P. Jiráček [-] ) , O. Beníšek [-] - M. Jiráček [-] , P. Tůma [-] (70. M. Nehoda [-] ) , M. Přibyl [-] , J. Matoušek [-] (65. J. Kučera [-] ) - I. Redžepi [-] , J. Kolář [-] (57. T. Houdek [-] )

TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - M. Koktavý [-] , D. Szypula [-] , J. Haňur [-] , T. Pašek [-] (17. D. Chovanec [-] ) - Z. Šedivý [-] , Z. Staněk [-] (80. J. Kunágl [-] ) , J. Stanka [-] , J. Holej [-] - T. Kořínek [-] (65. M. Macháč [-] ) , M. Bašta [-] (74. R. Valíček [-] )

ŽK: 42. O. Beníšek - 40. T. Kořínek , 73. M. Koktavý .
Místo: Břilice. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.