3:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sepekov plichtil s Jistebnicí, domácí třikrát dotahovali


Branky


17. J. Staněk , 56. T. Kozák , 88. P. Palus - 5. J. Švec , 49. M. Muž , 63. Z. Šváb
0

Ačkoli Jistebnice třikrát vedla, ze zápasu v Sepekově bere jenom bod. Domácím se vždy podařilo zareagovat na jednobrankové vedení soupeře a utkání nakonec skončilo nerozhodně 3:3. Domácí tak mají první bod, hosté již druhý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě břevna za Ramovičem

Oba celky do utkání nastoupily ve značně oslabené sestavě. Domácím chyběl brankář, jeho místo tak zaujal obránce Kosobud. Jistebnice se musela obejít bez Kotalíka, zraněného Davida Bojka a vykartovaného Bechyněho. Hned v první akci mohli udeřit hosté, Bojko poslal pas za obranu na Švába, ten ale ztroskotal na Kosobudovi. Tentýž hráč založil akci i o chvíli později, ocitl se v přečíslení se Švecem, který nakonec dostal nahrávku a otevřel gólový účet utkání. Sepekov však následně zabral. Bolek zblízka hlavičkou branku minul, Palus trefil jen břevno. Inkasování se ale hosté nevyhnuli. Hadáček našel volného Staňka, který míč umístil k tyči. Tentýž hráč mohl dokonat obrat, nedůraznost v soupeřově obraně ale vyústilo pouze v další nastřelení břevna. Když následně hostům nevyšly dvě standardky, šlo se do kabin za nerozhodného stavu.

Pasy za obranu Jistebnici pomohly k bodu

Po přestávce se opět dostali Jistebničtí do vedení. Mrzenův pas za obranu si vyzvedl Martin Muž a prostřelil Kosobuda. V 56. minutě je ovšem zase srovnáno. Centr do vápna Ramovič pouze vyrazil ke Kozákovi, jenž se nemýlil. Po nepřímém kopu se do dobré šance dostal domácí Novák, svou šanci ale zahodil. Další dlouhý nákop Mrzeny a opět úspěch. Tentokrát balón vzal Šváb a lobem dostal potřetí svůj celek do vedení. V 85. minutě všal bylo potřetí srovnáno, po rohovém kopu se prosadil Palus.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sepekov
Hodnocení z pohledu Jistebnice: "Utkání nabídlo vcelku vyrovnaný první poločas. Obě strany nabídly mnoho chyb a nepřesností v rozehrávce. Domácí Sepekov vždy dotahoval vedení našeho celku a bohužel se mu podařilo vyrovnat i na konečných 3:3. Druhý poločas nebyl záživný, hra byla hodně kouskována fauly. Přesto padlo více branek ve druhém poločasu. Pro náš tým je tato remíza ztrátou."




Sestavy


TJ Sokol Sepekov
L. Kosobud [-] - J. Dušek [-] , V. Doubek [-] , J. Bolek [-] , M. Novák [-] - J. Staněk [-] (88. Z. Cihlář [-] ) , D. Smrčina [-] (70. J. Himl [-] ) , T. Kozák [-] (84. P. Sláma [-] ) , J. Hadáček ml. [-] - L. Hadáček [-] , P. Palus [-]

1.FC Jistebnice
R. Ramovič [-] - M. Maňák [-] (63. V. Podzimek [-] ) , R. Trpka [-] , J. Bojko [-] , T. Maňák [-] , M. Mrzena [-] - J. Švec [-] , M. Muž [-] , Z. Šváb [-] - J. Muž [-] , P. Baláž [-]

ŽK: 65. J. Dušek , 68. J. Hadáček ml. - 15. M. Maňák , 62. R. Trpka , 67. Z. Šváb , 68. T. Maňák , 85. M. Mrzena .
Místo: Sepekov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.