4:1
(1:0)
50. M. Krch (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladá Vožice si v pohodě poradila s Božeticemi


Branky


14. T. Svatek , 56. O. Marek , 66. M. Kříženecký , 79. J. Smetana - 50. M. Krch (vl.)
0

Zápas mezi Mladou Vožicí a Božeticemi byl zápasem týmu, který má v současnosti obrovskou formu a týmu, který překvapil nejednoho soupeře. Utkání si ale domácí v klidu hlídali v podstatě celý zápas a zaslouženě zvítězili 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí z velkého tlaku vytěžili pouze jednu branku

Mladá Vožice začala utkání tlakem, ale tým hostů z Božetic se nenechal zaskočit a hráli také stále aktivně.  Do prvních větších šancí se dostali domácí, ale ani jednu ze dvou gólových příležitostí nedokázaly proměnit. A tak se po chybě jednoho z domácích obránců dostaly do první velké příležitosti také Božetice, ale golman domácích skvěle zasáhl a stav byl stále 0:0. Ve čtrnácté minutě už se ale skóre hnulo. Nulu na svém kontě vymazala Mladá Vožice. Dušek odcentroval a Tomáš Svatek poslal svůj tým do vedení. Gól vlil do žil domácích fotbalistů další energii a ti převzali otěže zápasu do svých rukou. Ještě v prvním poločase si připravili několik brankových příležitostí, trefili tyčku, ale i díky štěstí a hlavně brilantnímu brankáři Hanzlíkovi byl stav stále pouze 1:0 pro domácí hráče.

I ve druhé půli se trefovali pouze domácí, jednou do vlastní sítě

Mladá Vožice již byla nastoupena k druhému poločasu, ale hostující Božetice se v kabině zdržely a tak pro ně musel dojít rozhodčí, aby zápas mohl opět řádně pokračovat. Domácí to evidentně trochu rozhodilo a vstřelili si vlastní branku. Centr za Čeňkova záda srazil Martin Krch. Jednalo se o ukázkový vlastnenec. Domácí se však nesložili a opět přidali na obrátkách. Z jednoho z dalších brejků poslal Mladou Vožici opět do vedení Ondřej Marek. Domácí po druhé vstřelené brance nepolevovali a dostali do dvoubrankového vedení. Po krásně rozehrané standardní situaci se prosadil Martin Kříženecký. Mladovožičtí chtěli vstřelit další a další branky a nakonec se přeci jenom ještě jednou radovali. Střídající Jan Smetana se postaral o čtvrtý gól svého týmu. Hosté v závěru odešli fyzicky a psychicky a zápas už se pouze dohrával. Mladá Vožice si tak připsala další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladá Vožice
Patrik Mareš (hráč TJ Sokol Mladá Vožice): Zápas jsme chtěli samozřejmě vyhrát. Za 14 dní nás čeká derby v Horách. Celý zápas jsme si šli za svým. První dvě šance jsme neproměnili, pak už jsme to konečně dali. Soupeř měl v první půli jednu gólovku, kterou díky bohu náš brankář chytil. Druhá půle už byla v naší režii. Diktovali jsme tempo hry a zaslouženě jsme vyhráli. Chtěl bych také poděkovat všem fanouškům a pozvat je na další utkání, které hrajeme doma s Řepeč-Opařany.




Sestavy


TJ Sokol Mladá Vožice
K. Čeněk [-] - P. Břenda [-] , M. Krch [-] , P. Kukla [-] , O. Marek [-] - P. Mareš [-] (84. M. Kotek [-] ) , T. Písařík [-] , Š. Kukla [-] , M. Kříženecký [-] (80. D. Struska [-] ) - T. Svatek [-] , T. Dušek [-] (70. J. Smetana [-] )

TJ Božetice
J. Hanzlík [-] - J. Kotrba [-] , T. Horek [-] , M. Fara [-] , J. Dušek [-] (66. F. Stejskal [-] ) - T. Tollinger [-] , P. Stejskal [-] (46. L. Nevolný [-] ) , M. Maťha [-] , Z. Pavlík [-] (73. F. Čipera [-] ) - J. Jakeš [-] , J. Pinc [-]

ŽK: 82. P. Mareš , 87. P. Břenda - 69. T. Tollinger , 73. L. Nevolný .
Hráči zápasu: T. Písařík , O. Marek - M. Maťha , J. Pinc .
Místo: Ml. Vožice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Krejník Petr - Havlík, Váňa.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.