Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm branek, dvě penalty a výhra domácí Březnice


Branky


0

Velmi zajímavé utkání se odehrálo na hřišti Březnice, která se od začátku sezony nepotýká zrovna s dobrou formou. V zápase s Horami se ale dokázali hráči vyhecovat a otočili pro ně velmi nepříznivé skóre a nakonec brali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po čtvrt hodině vedli hosté o dvě branky

Už v 11. minutě se dostali hosté do vedení. Ve vápně fauloval domácí Kostelenec, k pokutovému kopu se postavil Jaroslav Růžička a Ratibořské Hory vedly 1:0. O čtyři minuty později bylo na jejih střídačce ještě veseleji. Domácí ve vápně špatně odkopli balon a z následné hlavičky zvyšoval na 2:0 pro hosty Branislav Greguš. Po půl hodině hry přišlo důležité snížení. Po zlepšené hře zahrávala domácí Březnice několik rohových kopů a propadlý míč napálil Karel Kubíček, který díky teči jednoho z obránců snížil.

Obrat ve skóre přišel ve druhém poločase

Březnice pokračovala ve zlepšeném výkonu také ve druhém poločase a v 55. minutě se radovala z vyrovnání. Po akci Dvořák, Kubíček, Škarvada skóroval prvně jmenovaný Petr Dvořák. Ratibořské Hory se ale dostaly po hodině hry opět do vedení. Centr Václava Hoffmanna propadl rukama Božovskému a hosté vedli 3:2. V 76. minutě bylo opět vyrovnáno. Škarvada nacentroval na Tomáše Kamaráda, který ve skluzu překonal Vobinušku. Rozhodující moment přišel v 85. minutě. Dvořák naběhl do vápna hostů, kde mu byla písknuta sporná penalta, kterou rozhodčí odpískala na popud pomezního rozhodčího. K penaltě se postavil Jiří Škarvada a rozhodl o vítězství domácí týmu. Ačkoliv se hosté vztekali, nebylo jim to nic platné a z Březnice se tak vrátili bez bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Březnice
Ladislav Pikl (trenér TJ Březnice): První poločas byl katastrofální. Se štěstím jsme do konce poločasu dokázali snížit. Ve druhém poločase nás hnali diváci a my jsme zlepšili výkon o 200% jak v obraně, tak v útoku. Pro nás to byly extrémně důležité body, ke kterým nám pomohli také výborní fanoušci.

SK Ratibořské Hory
František Kalousek (trenér SK Ratibořské Hory): K utkání bylo k dispozici pouze 12 hráčů a proto po zranění a vystřídání hráče Vojty Říhy již na případné další střídání nebyl nikdo připraven. Prohru s v tabulce poslední Březnicí považuji za velice ostudnou a skoro i ponižující. V utkání jsme dobře začali a ve 14. minutě jsme vedli již 2:0 a měli jsme další velice dobré brankové příležitosti. Od 14. minuty nás ale domácí začali herně přehrávat, vyhrávali prakticky všechny osobní souboje, byli důrazní a herně lepší. Naši hráči nebyli ochotni na hřišti daleko více bojovat a vydat se na rozdíl od domácích ze všech sil. Herní projev některých našich hráčů byl tragický a byl tak obrazem jejich mizerné tréninkové účasti. Já jako trenér s tím mohu jen těžko něco udělat. Velice mě mrzí a jsem přímo naštvaný, že hráči neplní na hřišti dané úkoly, přestože je jim jak před utkáním, tak i o přestávce neustále připomínám a zdůrazňuji. V průběhu utkání jsme ještě vedli 3:2. Domácím se podařilo po naší chybě a ztrátě míče ve středu hřiště vyrovnat na 3:3. Když se blížil konec zápasu, odpískala proti nám hlavní rozhodčí na pokyn pomezního rozhodčího neoprávněnou penaltu, kterou domácí proměnili a v utkání tak zvítězili. Závěrem chci říci, že cítím, že to zřejmě hráče pod mým vedením asi nebaví. Já sám jsem připraven a rozhodnut, pokud se celkový přístup hráčů k fotbalu v Ratibořských Horách nezlepší jako trenér u mužstva po podzimu skončit. Vidím, že má snaha, úsilí a trenérská práce je marná a asi i zbytečná. V příštím utkání nastoupíme na domácím hřišti v sobotu 17.10. od 15.30 v derby utkání proti mužstvu Sokola Mladá Vožice. Zveme naše věrné diváky.



Sestavy


TJ Březnice
P. Božovský [-] - R. Prášek [-] , P. Kostelenec [-] , T. Kamarád [-] , T. Hanzlík [-] - K. Kubíček [-] , J. Dušek [-] (70. V. Tisoň [-] ) , J. Dušek [-] , P. Dvořák ml. [-] , T. Pikl [-] (89. P. Mikoláš [-] ) - J. Škarvada [-]

SK Ratibořské Hory
D. Vobinuška [-] - S. Mareš ml. [-] , B. Greguš [-] , J. Růžička [-] , M. Průcha [-] - D. Feichtinger [-] , V. Hoffmann ml. [-] , S. Katolický [-] , J. Dařílek [-] - L. Janovský [-] , V. Říha [-] (66. M. Breda [-] )

Místo: Březnice. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Weidenthalerová Hana - Fiala, Mraček.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.