Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby mezi Horami a Vožicemi jasně ovládli domácí


0

Utkání, které je pro oba týmy vždy o něco speciálnější se odehrálo v Ratibořských Horách, kam přijela Mladá Vožice. Ta však utkání nezvládla a hlavně díky výkonu domácího Václava Hoffmanna zvítězily hory jednoznačně 4:1.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový účet odstartoval šibenicí Hoffmann

Už od úvodní minuty byli lepší domácí fotbalisté, kteří svůj tlak přetavili gól už v 17. minutě. Václav Hoffmann obešel na vápně jednoho z hostujících obránců a krásnou střelou do šibenice poslal domácí tým do vedení 1:0. Dobrý výkon Ratibořských Hor pokračoval i nadále. Po 35. minutách hry svítil stav na výsledkové tabuly 2:0. Domácím se naskytla příležitost standardní situace, centr doletěl na malé vápno, kde hlavou překonal Hanzala Vojtěch Říha. Domácí fotbalisté si první poločas pohlídali a do druhé tak vstupovali s dvougólovým náskokem.

Ratibořské Hory pokračovaly v dobrém výkonu i po přestávce

Do druhé půle nastoupili hosté velmi aktivně a vypracovali si několik brankových příležitostí, ale jen díky skvělým zákrokům domácího gólmana byl stav stále 2:0. Přesně po hodině hry bylo na domácí střídačce ještě veseleji. Po rychlém brejku obešel Václav Hoffmann dva hráče Mladé Vožice a z hranice pokutového kopu obstřelil Hanzala po zemi. Hory se tak dostaly do vedení už 3:0. I Mladá Vožice se nakonec dočkala branky. Marek zatáhl balon do pokutového území soupeře, kde byl faulován, ale rozhodčí nechal výhodu. Střídající Jan Smetana se dostal k míči a šajtlí snížil na rozdíl dvou branek. Pět minut před koncem se domácí radovali ještě jednou. Hoffmann opět obešel jednoho z hráčů, přihrál na malé vápno, kde byl Tomáš Pechánek, ten pouze nastavil nohu a zvýšil na konečných 4:1. Do konce utkání už se nic nestalo a Ratibořské Hory si tak připsaly zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Ratibořské Hory
trenér František Kalousek: Do utkání jsme vstupovali s odhodláním a snahou odčinit poslední nepovedený zápas v Březnici. Přestože opět chybělo několik hráčů (Vobinuška, Vaněček, Fišer, Průcha, Kutiš) začali jsme utkání aktivně, soupeře jsme přehrávali a vypracovali jsme si rovněž několik dobrých střeleckých příležitostí (Breda ...). Do vedení jsme šli v 17. minutě po pěkné individuální akci Václava Hoffmanna zakončené krásnou střelou z hranice velkého vápna do šibenice. V dalším průběhu byla hra vyrovnaná. Na 2:0 jsme zvýšili ve 30. min. pěknou hlavičkou Vojty Říhy po neméně pěkném centru Jardy Růžičky z trestného kopu. Druhý poločas začali hosté velkým náporem, prakticky nás 15 minut nepustili přes půlku a měli i několik jasných brankových příležitostí. Nebýt skvělých zákroků brankáře Tomáše Hoffmanna, zřejmě by utkání dopadlo úplně jinak. Klíčová a asi i rozhodující byla 60. minuta, kdy opět Václav Hoffmann po individuální akci zvýšil stav utkání na 3:0. Hostům se podařilo po naší nedůslednosti v defenzívě snížit v 78. minutě stav na 3:1. Naše vítězství zpečetil Pechánek, který v 85. minutě dorážel míč do branky po naší pěkné kombinační akci a přihrávce z pravé strany. Chtěl bych všem hráčům poděkovat za bojovnost a předvedenou hru. Zvláště bych chtěl v tomto utkání vyzdvihnout a ocenit výkon brankáře Tomáše Hoffmanna. Věřím, že všichni naši hráči zopakují předvedený výkon i v dalších našich mistrovských utkáních. V tom příštím nastoupíme v neděli 25.10. od 14.30 v Řepči proti mužstvu FK Řepeč - Opařany.

TJ Sokol Mladá Vožice
záložník Tomáš Svatek: Do derby jsme šli s tím, že chceme vyhrát, ale soupeř byl od začátku lepším týmem. Chtěl o hodně víc vyhrát, než my. Vyhrával snad všechny osobní souboje. Po první půli zaslouženě vedl 2:0. My jsme ve druhém poločase hru zlepšili a snažili se dát gól, ale bohužel jsme inkasovali a to zápas definitivně zlomilo. Pak jsme sice snížili, ale už bylo málo času. Byl to z naší strany vážně špatný zápas, který se nám hodně nepovedl. Máme dvě prohry v řadě a doufám, že se nám podaří příští týden doma se Sepekovem zvítězit.



Sestavy


SK Ratibořské Hory
T. Hoffmann [-] - B. Greguš [-] , J. Růžička [-] , L. Janovský [-] , S. Mareš ml. [-] - V. Říha [-] , J. Dařílek [-] , S. Katolický [-] , V. Hoffmann ml. [-] - M. Breda [-] (89. D. Feichtinger [-] ) , T. Pechánek [-] (88. D. Dařílek [-] )

TJ Sokol Mladá Vožice
P. Hanzal [-] - P. Břenda [-] , O. Marek [-] , P. Kukla [-] , O. Sůva [-] - T. Písařík [-] , L. Kříženecký [-] , Š. Kukla [-] , T. Schorný [-] (46. T. Svatek [-] ) - M. Kříženecký [-] (70. J. Smetana [-] ) , P. Kuchař [-]

ŽK: 76. V. Hoffmann ml. , 80. S. Mareš ml. - 20. P. Břenda , 55. P. Kukla .
Hráči zápasu: T. Hoffmann , S. Mareš ml. , V. Hoffmann ml. .
Místo: Rat. Hory. Počet diváků: 151. Rozhodčí: Karel Josef - Ondřej, Sebera.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.