Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


4. J. Seidl , 48. J. Štecher , 61. L. Vachuta (p.) , 78. P. Koktan - 16. M. Breda , 84. M. Průcha , 88. V. Hoffmann ml.
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Ratibořské Hory
trenér František Kalousek: Výkon hráčů v utkání v Řepči byl jen chabým odvarem toho, co hráči předvedli při vítězném domácím zápase s Mladou Vožicí v minulém kole. V naší hře chybělo prakticky všechno, co k fotbalu patří - nasazení, bojovnost, důraz a především vyšší fotbalová kvalita. Ze strany našich hráčů též ani nebyla větší ochota se vydat ze všech sil a fotbalově se poprat o lepší výsledek utkání. Proto je vítězství domácích asi i zasloužené, i když jim k tomu výrazným a dá se říci i záměrným způsobem pomohli rozhodčí. Třetí branku dali domácí z vymyšlené a hlavním rozhodčím nesprávně odpískané penalty. Čtvrté brance předcházelo naprosto jasné dvoumetrové postavení mimo hru domácího hráče, které domácí pomezní rozhodčí laik zcela záměrně neodmával a hlavní rozhodčí nechal pokračovat ve hře. O tom, že penalta nebyla a čtvrté brance předcházelo postavení mimo, hru mi po utkání dalo za pravdu i několik domácích diváků. Výkony rozhodčích jsou někdy tragické a jsou jen obrazem toho, jak to chodí v českém fotbale - viz rozhodčí Jech v utkání FK Jablonec - Dukla Praha. Naši hráči začali hrát až 15 minut před koncem utkání, čímž se jim podařilo upravit nepříznivý stav 4:1 na konečných 4:3 ve prospěch domácích. To je pro úspěch v utkání příliš málo. Doufám, že si to všichni naši hráči dostatečně uvědomují. Děkujeme našim divákům, kteří nás přijeli do Řepče podpořit v hojném počtu a zveme je na další utkání, které sehrajeme na domácím hřišti v sobotu 31.10. od 14.00 s mužstvem TJ Božetice.



Sestavy


FK Řepeč-Opařany
M. Sarvadi [-] - M. Koktan [-] (87. J. Svobodný [-] ) , M. Štecher [-] , P. Fencl [-] - L. Vachuta [-] , T. Mikšovský [-] (85. M. Dončuk [-] ) , M. Kaspřík [-] , M. Pražma [-] , J. Seidl [-] (72. P. Koktan [-] ) - J. Štecher [-] , P. Matyš [-]

SK Ratibořské Hory
D. Vobinuška [-] - L. Janovský [-] , S. Mareš ml. [-] , J. Růžička [-] , B. Greguš [-] - J. Dařílek [-] , V. Říha [-] (46. D. Feichtinger [-] ) , V. Hoffmann ml. [-] , S. Katolický [-] - M. Breda [-] (63. M. Průcha [-] ) , T. Pechánek [-] (67. P. Komárek [-] )

ŽK: 33. M. Breda , 89. J. Dařílek .
Hráči zápasu: J. Seidl .
Místo: Řepeč. Počet diváků: 61. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - Hučík, Rataj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.