Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Série Malšic skončila. Z Bechyně odjíždí bez bodu


Branky


0

Tři zápasy v řadě dokázali hráči Malšic zvládnout, ale v v lázeňském městě narazili. Zápas, který se hrál na ne úplně dobře připraveném terénu zvládli lépe domácí, kteří Malšice porazili 3:1.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto bylo po prvním poločase

Na první větší šanci si musela pádesátka bechyňských diváků počkat až do 25. minuty. A byla to rovnou akce, která skončila gólem. Domácí záložník poslal přihrávku za hostující obranu. Ta nedokázala pokrýt prostor na zadní tyči a osamocený Josef Peterka prostřelil Cimburka. Bechyně se tak dostala do vedení 1:0. Malšice se snažily co nejrychleji vyrovnat, ale střela Neužila skončila vysoko nad. Dvě minuty před koncem prvního poločasu tak přišla druhá branka domácích. Bechyně zahrála podobnou situaci jako při první brance, jen s tím rozdílem, že střelcem druhé branky byl Lukáš Vrchota. Ještě do konce poločasu mohli malšičtí snížit, ale Chovostově střele scházela razance. Do šaten tak šli domácí s dvougólovým vedením.

Ve druhé půli viděli diváci dva góly během tří minut

I ve druhém poločase měli více ze hry hráči z lázeňského města, ale veškeré jejich střely dokázal Cimburek pokrýt. V 53. minutě ale svitla hostům na děje. Po autu se střelou z hranice vápna dokázal prosadit David Chvosta. Jeho střelu sice Makal vyrazil nad sebe, ale nakonec míč za jeho záda přece jen dopadl. Po třech minutách už to byla ale opět o dvě branky. Po přímém kopu byl na penaltě úplně volný Radek Šťastný, který míč doslova dovezl do brány. Po této brance už se zápas spíše dohrával. Malšice se nezmohly už vůbec na nic a jen díky jejich gólmanovi zůstal stav takový, jaký byl. Bechyně si tak připsala zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Bechyně
útočník Radek Šťastný: Předvedli jsme jednoznačně nejlepší výkon podzimu. Od začátku zápasu jsme byli lepším týmem a soupeře jsme přehrávali ve všech směrech. Poločasové vedení 2:0 po brankách Josefa Peterky a Lukáše Vrchoty sice soupeř dokázal snížit v 53. minutě, ovšem o 3 minuty později jsem rozhodl o našem vítězství. V druhém poločase jsme opět neproměnili několik gólových šancí, což je největším problémem každého zápasu.

TJ Malšice
obránce Michal Švec: Bechyně byla ve všem lepší a zaslouženě zvítězila. Sice jsme dokázali snížit, ale hned za tři minuty jsme znovu inkasovali. Nejhorší výkon v sezoně.



Sestavy


FC Bechyně
J. Makal [-] - T. Vrchota [-] , T. Lettl [-] , O. Sedlák [-] , J. Kubasko [-] - J. Peterka [-] , E. Byrtus [-] , A. Kavka [-] (71. P. Byrtus [-] ) , T. Borys [-] - R. Šťastný [-] (81. V. Vanýsek [-] ) , L. Vrchota [-] (63. J. Šimeček [-] )

TJ Malšice
J. Cimburek [-] - M. Švec [-] , J. Stejskal [-] , V. Rejlek [-] , D. Chvosta [-] - D. Čech [-] , M. Kuldan [-] (46. D. Jírovec [-] ) , D. Neužil [-] , J. Krám [-] (80. P. Kozák [-] ) - P. Mach [-] , M. Šimák [-]

Hráči zápasu: R. Šťastný - J. Cimburek .
Místo: Bechyně. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Syrovátka Jan - Novotný, Mraček.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.