3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chelčice poprvé bodovaly i doma


Branky


0

Domácí Chelčice sice v úvodní předehrávce prohrály, v minulém kole si však přivezly ze Stach všechny body. Naopak Vlachovo Březí dosud v této sezóně nevyhrálo a nechtělo prohrát ani nyní. Na úvodní gól domácích sice hosté odpověděli již v úvodu druhého poločasu, domácí však do konce utkání přidali další dvě branky a mohou tak slavit první vítězství v letošní sezóně na domácím hřišti. Hosté jsou zatím bez bodu, s jedinou brankou v síti soupeře.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Šácha otevřel skóre

Hráči Chelčic se do svého soupeře z Vlachova Březí obuli s chutí a již od úvodního hvizdu dávali jasně najevo, kdo je na domácím hřišti pánem. Jejich šance pohříchu vyústily pouze v optickou převahu na hřišti, protože žádnou z příležitostí se Chelčicím nepodařilo přetavit v úvodní branku. Ta přišla až v závěru prvního poločasu ve 40. minutě, kdy byl před pokutovým územím hostů faulován domácí Tomáš Kouba. Přes protesty hostí byl nařízen přímý kop, jehož se ujal domácí kapitán Martin Šácha, který střelou těsně nad zemí propálil postavenou hostující zeď a Chelčice se ujaly vedení 1:0 těsně před koncem první půle. Pak ještě v úplném závěru vystřelil Jaroslav Křenek, brankář Kouba jeho bombu vyrazil, avšak dorážka Martina Šáchy přišla - tentokrát přes protesty domácích - pouze z ofsajdu.  

Druhá branka Šáchy rozhodla utkání

Domácí kanonýr Martin Šácha si spravil chuť ve druhém poločase, ale jeho šance měla teprve přijít. Mimo jiné i proto, poněvadž do druhého poločasu vstoupili hráči Chelčic na hřiště jako úplně jiné mužstvo. Přes své vedení nakupili chyby v obraně i v útoku hned v úvodu druhé půle a jejich nesoustředěný výkon měl lví podíl na tom, že se Vlachovu Březí podařilo hned ve 46. minutě skórovat. Po rozehrání druhé půle vyrobili Chelčičtí mnoho chyb v obraně a z jejich nedůslednosti těžil hostující Ondřej Pečený, který táhlou střelou zpoza velkého vápna překonal domácího gólmana Nováka: 1-1. To byl pro domácí šok, z něhož se jen velmi pomalu dostávali hráči Chelčic do herní pohody. Navíc, Vlachovo Březí využilo situace, když byli domácí hráči zaskočeni momentálním průběhem utkání a vyráželo do protiútoků. Odtud získali hosté několik příležitostí k dokonání obratu v zápase, avšak ani jednu z nabízených příležitostí nevyužili. Tak se nakonec rozhodlo na druhé straně a byl to právě zmiňovaný domácí kanonýr Martin Šácha, který po předchozím ofsajdu z první půle nyní ve druhém poločase přece jen skóroval. V 73. minutě si nabíhal na centr Miroslava Langa, jenže střílel téměř z nulového úhlu. I tak se mu však podařilo protlačit míč za záda hostujícího brankáře Kouby a zvýšit na 2:1. Po navýšení skóre hráči Chelčic ožili a byli to znovu oni, kteří kontrolovali hru, dobře kombinovali a měli po většinu času míč na kopačkách. Skóre utkání uzavřel v 80. minutě domácí Tomáš Kouba, který dorazil dalekonosnou střelu Jaroslava Křenka za záda hostujícího gólmana. Chelčice si tak připsaly druhé vítězství v řadě a mohou se těšit na dalšího soupeře. Tím bude příští týden mužstvo Kestřan, se kterým Chelčice sehrály v loňské sezóně dvě vyhrocená utkání. Hosté se museli obejít bez bodu a na své půdě v příštím kole přivítají dosud trápící se Otavan Štěkeň, což bude jistě velký boj o první body sezóny.



Ohlasy k zápasu


FK Chelčice
Václav Mareš, trenér FK Chelčice: Jsem velmi rád za tři body, ale již nemohu být spokojený s předvedenou hrou. Bohužel jsme v druhém poločase povolili a zbytečně si zkomplikovali zápas. V příštích zápasech se z těchto chyb musíme poučit a musíme také být mnohem koncentrovanější. Velmi dobrý zápas odehrál především Míra Lang, který se výrazně podepsal pod vítězný gól, když přesným centrem našel Šáchu.




Sestavy


FK Chelčice
P. Novák [-] - J. Turek [-] , V. Trobl [-] , J. Křenek [-] , V. Mareš [-] - J. Jakš [-] , V. Tesař [-] , T. Kouba [-] , M. Lang [-] - M. Šácha [-] , F. Čížek [-]

FC Vlachovo Březí
J. Kouba [-] - V. Toman [-] , A. Dejmek [-] , R. Kalčík [-] , T. Križaník [-] - O. Pečený [-] , J. Hubáček [-] , Š. Kužvart [-] , R. Lauda [-] - T. Cvach [-] , A. Kravčenko [-]

Hráči zápasu: M. Šácha .
Místo: Chelčice. Počet diváků: 36.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.