0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedovice nezastavily vítěznou vlnu Slavoje


Branky


0

Do Sousedovic přijela ve druhém kole Volyně. Hosté nejenže dosud neprohráli, dokonce neobdrželi od začátku nové sezóny ani jednu branku a s náskokem vedou tabulku I.B třídy. Sousedovice zatím získaly jeden bod a vsítily jediný gól. Hráčům Westry se nepodařilo bodovat ani tentokrát, Volyně zaznamenala dvě trefy, jednu v každém poločase a stále si udržuje neporazitelnost s čistým kontem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Přes převahu domácích skórovali hosté

Hosté přijeli na hřiště Westry poněkud namlsaní z minulé vysoké výhry a snad si představovali, že to půjde podobně snadno i nyní. Domácí však využili mírného zaváhání Slavoje a v úvodu utkání to byli spíše oni, kdo měl na hřišti míč na kopačkách. Do utkání poprvé nastoupil za domácí kromě Tomáše Glazunova také Milan Glazunov. Westra si vytvořila několik vynikajících brankových příležitostí ještě v úvodu prvního poločasu, ty však neproměnila a tak přišla na řadu stará známá otřepaná fráze, kterou všichni známe. Ve 30. minutě zahrávala Volyně rohový kop, míč se odrazil k Petrovi Rojíkovi, který ihned vypálil. Ránu zblokovala obrana soupeře tak nešťastně, že se míč odrazil k dašímu volyňskému stoperovi Martinovi Dvořákovi, pro něhož již nebyl problém míč správně umístit – 0:1. Domácí se zatáhli, Slavoj ožil a několikrát Sousedovicím zle zatopil. V závěru první půle se vyznamenal především matador Jiří Němeček starší, který sice dvakrát zakončoval, napoprvé však pouze do brankáře a ve druhé vyložené příležitosti trefil pouze břevno Chalupníkovy branky. To byly poslední vážnější šance na obou stranách v prvním poločase a šlo se tedy do šaten za stavu 0:1 pro hostující SK Slavoj Volyně.

Ve druhém poločase přidali hosté další gól a rozhodli utkání

Přes jednobrankové vedení hostí to domácí rozhodně nehodlali zabalit a po návratu na hřiště se snažili s prozatímním průběhem zápasu něco udělat. Šance se jim nabízely zejména ze standardních situací. Žádnou z nich však neproměnili, což mohlo mrzet, jelikož se Slavoj v úvodu druhého poločasu spíše stáhl, bránil své jednobrankové vedení a čekal na ideální příležitost k protiútoku. Ta se nakonec naskytla až v samém závěru druhého poločasu, když si v 82. minutě po sérii přihrávek vyměnil míč Jiří Němeček mladší s Tomášem Škopkem, který byl nakonec tím posledním, kdo dopravil míč do sousedovické branky: 2-0. A jelikož do konce již zbývalo méně než deset minut, byl to také poslední gól zápasu. Domácí stále čekají na svůj plný bodový zisk, od začátku nové sezóny ještě nevyhráli. Hosté se stále drží na špici tabulky, i přes vítězství Hradiště mají sice stejný bodový zisk, ovšem s výrazným skóre co do počtu vstřelených a obdržených branek (12:0) a ano, volyňský brankář Tomáš Mráz už má v tuto chvíli 270 minut bez obdržené branky.



Ohlasy k zápasu


FC Znakon Sousedovice
Zdeněk Raba, SK Slavoj Volyně: I když jsme hráli na horké půdě aspiranta postupu, strach o výsledek jsem neměl. Náš předseda pan Hodonický odjel na dovolenou a to vždy vyhráváme, bez ohledu na soupeře. Obzvláště, když nám tu zanechal příslib soudku piva za vítěství.

SK Slavoj Volyně
Pavel Koubek, FC Westra Sousedovice: Jsem rád, že nastoupil i Milan Glazunov, který se zranil hned v prvním přáteláku. Dnešní zápas rozhodly chyby, které Volyně dokázala zužitkovat. Myslím, že jsme byli třicet minut lepším týmem, ale nedali jsme šance. Na druhou stranu volyňský Němeček také neproměnil dvě příležitosti. První gól pak utkání hodně ovlivnil. Po přestávce jsme se snažili dostat hru pod kontrolu, ale byl to spíše platonický tlak. Když už jsme se dostali do vápna, tak nemáme osobnost, která by to tam vzala na sebe a zápas rozhodla. Volyně měla čtyři šance, ze kterých dala dva góly. My jsme je měli také, ale góly nedáváme, z toho to pramení.



Sestavy


FC Znakon Sousedovice
M. Chalupník [-] - V. Behenský [-] , J. Hrach [-] , T. Glazunov [-] (66. O. Brynda [-] ) , P. Masák [-] (88. F. Duba [-] ) - P. Kohout [-] , J. Jalůvka [-] , M. Glazunov [-] , J. Kovář [-] - L. Duba [-] , V. Křížek [-]

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - M. Malina [-] , M. Chvosta [-] (90. M. Kopáček [-] ) , M. Dvořák [-] , P. Rojík [-] - F. Gašpar [-] (84. R. Prihara [-] ) , J. Havlíček [-] , J. Němeček ml. [-] , A. Mack [-] - T. Škopek [-] (88. L. Pasler [-] ) , J. Němeček st. [-]

ŽK: 21. A. Mack , 51. M. Dvořák , 90. M. Chvosta .
Hráči zápasu: T. Mráz , T. Škopek , M. Dvořák .
Místo: Sousedovice. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.