0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 15:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté z WESTRY nadělili Stachům tři branky


Branky


0

Domácí Stachy přijely ze Štěkně po snadném vítězství a očekával se podobný průběh i přes silnějšího soupeře ze Sousedovic, který ovšem doma podlehl suverénní Volyni 0:2. WESTRA Sousedovice ovšem přijela do Sousedovic vyhrát a tomu odpovídal i průběh zápasu. Po třech brankách v síti domácích také WESTRA i zvítězila, a to až příliš snadno, kdy se domácí za celých 90 minut zápasu zmohli na pouhé dvě střely na hostujícího brankáře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli aktivnější a ujali se vedení

Jak už bylo uvedeno, v minulém kole domácí přehráli stále se trápící Otavan Štěkeň. Nyní se tedy očekávala obdobná, i když ne tolik výrazná výhra také na domácím trávníku, protože Sousedovice dosud vyválčily pouze bod právě se Štěkní. V samotném zápase to ovšem vypadalo úplně jinak. Třebaže se od úvodního hvizdu hrál spíše opatrný fotbal, i tak bylo vidět, že si hosté ze Strunkovic přijeli pro vítězství. Od začátku měli více ze hry, lépe kombinovali a byli silnější na míči. Měli také více ze hry, avšak do šancí se stále nemohli dostat, protože domácím, ač pod tlakem, se stále dařilo odolávat náporu hostů. Pak ovšem přišla 36. minuta. Domácí kapitán Václav Karlík viděl svou první žlutou kartu za podražení již ve 14. minutě zápasu. Nyní dostal druhou žlutou kartu za tentýž přestupek, následovala karta červená a domácí hráli od té chvíle v deseti. Hosté samozřejmě vystupňovali své usilí ještě více a odměnou jim byl gól v samém závěru prvního poločasu. Ve 45. minutě vypálil tvrdou ránu sousedovický Vladimír Křížek, jeho střela se odrazila, aby nakonec stejně zapadla do branky. 0:1. To bylo z prvního poločasu vše a domácí šli do šaten s vědomím, že takhle nelze hrát, chtějí-li se zápasem ještě něco udělat.

Hosté přidali dvě branky a zvítězili

Domácí po přestávce vystřídali několik hráčů, hra se konečně alespoň opticky vyrovnala, ale Stachy se stále nedostaly k nějakému vážnějšímu ohrožení branky, kterou dosud bezchybně hájil hostující Jaroslav Šilhan. Snahu domácím nebylo možno upřít, avšak veškeré výpady končily na kopačkách sousedovických hráčů. Ti se ve druhé půli spíše soustředili na rychlé přechody do útoku a do dvou úspěšných se Sousedovice také dostaly. Bylo to sice až v samém závěru zápasu, ale pro Stachy o to nepříjemnější. Nejprve v 86. minutě unikl domácí obraně Milan Glazunov a zvýšil pohotově na 2:0, načež po dalším brejku v 90. minutě  přidal střídající Lukáš Duba rozhodující třetí branku: 0-3. Domácí čeká v příštím kole pravděpodobná "poprava" ve Volyni (nicméně, nepředbíhejme událostem!), zatímco hosté doma přivítají nevyzpytatelné Vlachovo Březí.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stachy
Václav Kraml, TJ Sokol Stachy: Výhra Sousedovických je naprosto zasloužená, byli lepším týmem. Za zmínku stojí, že domácí za celých 90 minut vyslali na brankáře Šilhana pouze 2 střely a to ještě z uctivé vzdálenosti.




Sestavy


TJ Sokol Stachy
L. Sýs [-] - J. Kraml [-] (46. D. Pek [-] ) , V. Karlík [-] , J. Dvořák [-] (81. V. Lukeš [-] ) - M. Rod [-] (46. P. Foltýn [-] ) , L. Hovorka [-] (57. [-] ) , J. Pešl [-] , V. Šíp [-] (78. M. Marek [-] ) - V. Beneš [-] , V. Voldřich [-] , P. Záleský [-]

FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - P. Masák [-] , J. Hrach [-] , V. Behenský [-] , T. Glazunov [-] - V. Kacetl [-] , J. Kovář [-] (86. J. Jalůvka [-] ) , M. Glazunov [-] (81. D. Trégl [-] ) - M. Kokrda [-] , F. Duba [-] , V. Křížek [-] (68. L. Duba [-] )

ŽK: 14. V. Karlík , 85. D. Pek - 11. V. Křížek , 34. T. Glazunov , 75. M. Glazunov , 81. J. Hrach , 90. D. Trégl . ČK: 37. V. Karlík .
Místo: Stachy. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Zabilka Luboš - Kocina Martin, Heinzl Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.