1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyhecovaném zápase brali body hosté


Branky


0

Domácí Kestřany se vracely na domácí trávník po prohře v Hradišti, zatímco Chelčice přijely povzbuzeny o výhru doma nad Vlachovým Březím. V nervózním, vyhecovaném zápase začali lépe hosté, domácí po obdržené brance začali ztrácet nervy a zápas pokračoval ve stejném duchu až do přestávky. Ve druhé půli Kestřanští nejprve vyrovnali, aby pak po zbytečné červené kartě přišli o jednoho hráče v poli. I přesto po počátečním zaváhání drželi krok se soupeřem z Chelčic, který rozhodl až v závěru utkání minutu před koncem, kdy vsítil rozdílový gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti to pěkně jiskřilo

Jak už jsme psali, domácí nastoupili proti Chelčicím s tím, že musejí po prohře na Hradišti vyhrát. Trenér Zeman před zápasem udělil patřičné pokyny, které měli vést ke splnění vytyčeného cíle. Od začátku zápasu se však domácím nedařilo vůbec nic. Spousta nepřesností, kterých se přitom dopouštěli, nahrávala hostům. Chelčice šikovně přecházely do protiútoků a stále častěji ohrožovali branku domácího týmu. Skóre zápasu otevřel v 10. minutě hostující Jaroslav Křenek, který tečoval z první střelu ze 30 m a přitom nádherně trefil růžek domácí branky Pavla Drahoše: 1-0. První polovinu zápasu byly Chelčice lepším týmem. Místo, aby se domácí pokusili vyrovnat, začali ztrácet nervy. Nedařilo se jim uklidnit či navzájem se podpořit. Mnohem častěji spíše faulovali a dohadovali se s rozhodčími, s protihráči i mezi sebou. Vyhrocenou a napjatou atmosféru se snažil uklidnit rozhodčí Brych, který začal udělovat žluté karty (na obou stranách padly dvě ještě v první půli), což mělo snížit počet faulů i vyhrocenost situace. Příliš to však nepomohlo a nervózní hru ukončil až závěrečný hvizd první půle.

 

Nadějné zlepšení utnulo vyloučení domácích

Hráči domácích Kestřan se zjevně o přestávce uklidnili, protože nastoupili na hřiště v mnohem klidnějším rozpoložení. Úvod druhého poločasu také patřil jim, postupně ovládli hru a snažili se o srovnání nepříznivého stavu. Bohužel pro domácí přišla 48. minutu, kdy za odkopnutí míče po odpískání faulu uviděl druhou žlutou kartu Milan Kinský, který hloupě oslabil tým a šel předčasně do sprch. Než se domácí přizpůsobili nové situaci na hřišti, měli více ze hry hosté. Pak ovšem Kestřany srovnaly hru, zatímco Chelčice přestaly hrát. Domácím se tak podařilo vyrovnat i s deseti hráči v poli. Po závaru před brankou hostí přišla v 65. minutě střela z vápna a kestřanský kapitán Václav Průcha tečoval tuto střelu patičkou: 1-1. Pro Kestřany nadějný průběh zápasu pak ve svůj prospěch rozhodly Chelčice zhruba o 20 minut později. V 85. minutě přišel centr zleva do vápna, který si František Čížek zpracoval stehnem a vlastně jej tak posléze tečoval přímo do branky: 1-2. Do konce zbývala už sotva minuta, takže bylo v podstatě hotovo. Chelčice si odvážejí z Kestřan všechny body po výhře 1-2 a nyní budou hostit doma Bělčice. Kestřany zajíždějí do Štěkně a tam to může být po dnešku hodně zajímavé.

 



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Kestřany
Miroslav Masner, TJ ZD Kestřany: "Domácí nastoupili proti Chelčicím s tím, že musejí po prohře na Hradišti vyhrát. Trenér Zeman před zápasem udělil patřičné pokyny, které měly vést ke splnění vytýčeného cíle. Od začátku zápasu se však domácím nedařilo vůbec nic. Spousta nepřesností nahrávala hostům, kteří šikovně přecházeli do protiútoků a ohrožovali branku domácího týmu. Domácím začali téci nervy, místo toho, aby se uklidnili, podpořili, však mnohem častěji faulovali, hádali se s rozhodčími, mezi sebou i s protihráči. Atmosféra byla více než vyhrocená. Úvod druhého poločasu byl v otěžích domácích. Bohužel však jen do 48. minuty, kdy jsme šli po druhé žluté kartě do deseti. Více ze hry měli stále hosté, kteří rozhodli v poslední minutě a za lepší výkon si zaslouženě odvezli všechny body. Domácí za svůj výkon, předvedenou hru, hádky a fauly odcházeli bez bodu."

FK Chelčice
Petr Novák, předseda FK Chelčice: "Byl to vyhecovaný zápas se spoustou osobních soubojů, spíš boj než fotbal, bylo hodně faulů a hodně se žlutilo. My jsme byli dobře připraveni na standardní situace soupeře a nepouštěli jseme je do šancí. Myslím, že jsme zápas zvládli lépe psychicky. Nejlepším hráčem byl podle trenéra gólman Petr Novák." (podle nás i Jaroslav Křenek).



Sestavy


TJ ZD Kestřany
P. Drahoš ml. [-] - J. Kinský [-] , R. Keclík [-] (78. M. Pavlíček [-] ) , T. Červený [-] , L. Kaderka [-] - M. Lebeda [-] (62. M. Lebeda [-] ) , M. Pospíšil [-] , V. Průcha [-] , M. Keclík [-] - M. Kinský [-] , P. Viktora [-]

FK Chelčice
P. Novák [-] - M. Lang [-] , V. Trobl [-] , J. Turek [-] , M. Kopenec [-] - V. Tesař [-] (90. P. Pícha [-] ) , M. Lang [-] , D. Jarolímek [-] (69. F. Čížek [-] ) , J. Křenek [-] - M. Šácha [-] , T. Kouba [-]

ŽK: 38. M. Kinský , 44. T. Červený , 51. M. Keclík , 57. V. Průcha , 80. M. Pospíšil - 40. M. Šácha , 40. J. Křenek , 60. M. Lang , 65. D. Jarolímek , 80. T. Kouba . ČK: 49. M. Kinský .
Hráči zápasu: V. Průcha - P. Novák , J. Křenek .
Místo: Kestřany. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Brych Jiří - Žurek Roman, Humr Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.