Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejrychlejší gól sezóny padl v Bělčicích, ale domácím nepomohl


Branky


0

Bělčičtí měli za sebou úspěšné tažení do Lažišť, odkud přivezli tři body. Hradiště si doma poradilo s Kestřany a tak se čekalo, jak se zápas vyvine. Domácí dali bleskurychlý gól, nejrychlejší v sezóně, již ve druhé minutě zápasu. Hosté ihned kontrovali ve 4. minutě, v rozmezí 15 minut nasázeli Bělčicím po chybách domácí obrany celkem 3 branky a do konce prvního poločasu přidali ještě čtvrtou. Domácí se nesložili, ve druhém poločase se jim podařilo snížit, ale hosté opět kontrovali ze zbytečné penalty. Bělčice už pak do konce zápasu jen snížily na konečných 3:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slibně rozehraný zápas se změnil v debakl

Úvod zápasu vůbec nenasvědčoval tomu, co se bude na bělčickém trávníku dít. Už ve 2. minutě zápasu se domácí ujali vedení, když bělčický Jiří Řezáč vsítil nejrychlejší gól této sezóny: 1-0. Říká se: "lehce nabyl, lehce pozbyl" a na bělčickém trávníku to platilo mnohonásobně: již ve 4. minutě přišla odveta, když se snad až příliš lehce dostal k míči hradišťský Michal Čítek a vyrovnal: 1-1. Akci předcházelo naprosté selhání při obsazování soupeře. Ze strany Hradiště to nebylo zdaleka všechno: další pohroma pro domácí přišla necelé tři minuty poté. Do statistik se zapisoval opět Michal Čítek, který se proháčkoval statickou obranou domácích a v 7. minutě zvyšoval na 2:1 pro hostující Hradiště. Hostům to však ještě nestačilo. Ve 14. minutě se do šance dostal Libor Pichlík, který opět prošel nedostatečnou obranou Bělčic a zvýšil již na rozdíl dvou branek: 1-3. Další ránu už tak dost zdecimované obraně domácích pak zasadil znovu Michal Čítek, který přidal další gól v 18. minutě: 1-4. Jiří Řezáč, autor nejrychlejšího gólu, pak ve 26. minutě při přerušené hře odstrčil protihráče, za což si vykoledoval červenou kartu. Hra v deseti Bělčicím překvapivě pomohla, hráči domácích zvýšili pohyb a byli aktivnější. Pak přišla snad 50-metrová přihrávka Hradiště při sporně neodpískaném autu, kterou zpracoval u rohového praporku opět Libor Pichlík. Ten snadno proklouzl mezi dvěma soupeři a poslal hosty do již hrozivého vedení 1-5. To všechno ještě stále v prvním poločase! 

Přes veškerou snahu se domácím srovnat nepodařilo

Skóre 1:5 se těžce obrací i v hokeji, kde jsou tři třetiny a kde neexistuje trvalé oslabení o jednoho hráče na hřišti až do konce zápasu. Přesto se domácí pokusili o nemožné. Po přestávce přeskupili obranu, navýšili aktivitu a mohli po několika minutách od úvodního hvizdu druhého poločasu snížit, protože hrající trenér Luboš Krameš snižoval na 2:5, gól však nebyl uznán pro postavení mimo hru, které si útočící hráč nepohlídal. Nakonec se domácí přece jen dočkali a v 56. minutě snižoval Karel Hanzlík na 2:5. Jiskřičku naděje ihned udusila penalta, nařízená za nedovoleně zmařený brejk hostí v 60. minutě. K míči se postavil Jan König a uzavřel počet gólů hostí na 2:6. Ani poté to hráči Bělčic nehodlali zabalit a ještě zvýšili úsilí. Hostům však stačilo ubránit výrazný náskok. Domácí už jen snížili v 69. minutě, když pálil opět Karel Hanzlík a snižoval na 3:6. V 74. minutě se dostal do šance Jan Cibulka, ovšem jeho hlavička z malého vápna orazítkovala jen břevno Lapešovy branky. Přišly i další šance domácích. V 79. minutě pálil zase Karel Hanzlík, tentokrát jen těsně nad branku. V 85. minutě se na pět minut ocitl na hřišti nejmladší hráč Bělčic, sotva patnáctiletý Jakub Levý, který vystřídal již střídajícího Heveru a nevedl si vůbec špatně. Poslední slovo měli opět domácí, když se těsně před koncem uvolnil Martin Ráž, avšak jeho střela skončila pouze v náručí zkušeného Lapeše v brance hostí. A tak se tedy skóre ustálilo na konečných 3:6 pro nováčky z Hradiště, kteří to s návratem do Áčka myslí zjevně vážně. Uvidíme jak si poradí v příštím kole, kdy hostí doma Strunkovice, zatímco Bělčice zajíždějí do Chelčic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
Josef Říský, vedoucí mužstva TJ Sokol Bělčice: "Začátek zápasu jsme totálně selhali v obranné činnosti. I když jsme se již ve druhé minutě ujali vedení, ihned z následující akce jsme totálně propadli v obsazování a soupeř lacino vyrovnal. Bohužel jsme si z toho nevzali žádné ponaučení a během čtvrthodiny nám hosté do naší děravé obrany nasázeli po třech rychlých akcích další tři branky. Ve 26 minutě jsme po vyloučení šli do desíti, což nám paradoxně pomohlo, hráči zvýšili pohyb a byli jsme aktivnější. Soupeři, kterému jsme to hodně ulehčili naší lehkovážnou obranou, padalo do branky téměř vše, co dokázal zakončit. My jsme si i v deseti dokázali vypracovat příležitosti, které jsme ale nedokázali na rozdíl od soupeře využít."




Sestavy


TJ Sokol Bělčice
M. Burian [-] - K. Zeman [-] , A. Nusl [-] (46. P. Hevera [-] ) , P. Burian [-] - V. Mach [-] (72. J. Říský [-] ) , A. Ježek [-] , J. Cibulka [-] , L. Krameš [-] (55. L. Sejkora [-] ) , M. Ráž [-] - K. Hanzlík [-] , J. Řezáč [-]

TJ Hradiště
V. Lapeš [-] - D. Čejka [-] , J. Vepřovský [-] , P. Hoštička [-] , D. Kocián [-] - J. König [-] , M. Čítek [-] , O. Matějka [-] (55. R. Kubec [-] ) - L. Pichlík [-] , T. Rybár [-] , M. Šafárik [-] (82. J. Kolář [-] )

ŽK: 11. J. Říský , 15. A. Ježek , 33. A. Nusl , 60. L. Sejkora - 71. J. König , 80. M. Čítek .
Hráči zápasu: K. Hanzlík - M. Čítek , L. Pichlík .
Místo: Bělčice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Karel Josef - Votava Pavel, Hejtmánek Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.