Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Blaník zvítězil po divoké přestřelce


Branky


0

Domácí Blaník se vracel zpět do Strunkovic po prohře ve Vodňanech, hosté z Lažiště přijeli po domácím výprasku od Bělčic. Ani jeden z týmů nechtěl samozřejmě prohrát a na hřišti se odehrála napínavá bitva, kdy se vedení přelévalo ze strany na stranu. Blaník se rychle ujal vedení, náskok zvýšil, avšak hosté z Lažiště ještě v prvním poločase vyrovnali. Do přestávky domácí sice zvýšili, avšak hosté v úvodu druhého poločasu znovu srovnali. Domácí opět okamžitě odpověděli a tak rozhodnutí přišlo až v samém závěru zápasu, kdy v 90. minutě vsítil strunkovický Miroslav Kochma rozhodující dvoubrankový trhák. Po divoké přestřelce tak Blaník Strunkovice zvítězil nad FK Lažiště B 5:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blaník musel odvracet vyrovnání soupeře

Domácí Blaník Strunkovice trápí zranění, do dnešního zápasu museli střídat již třetího hráče. V úvodu utkání tomu ovšem mnoho nenasvědčovalo: už v 6. minutě zápasu se domácí utrhli do přečíslení, po pěkné kombinaci na jeden dotek se k míči jako poslední dostal Jaroslav Pelech a dorážel v podstatě do prázdné branky. 1:0. V tu chvíli bylo Blaníku plné hřiště a vytvářeli si mnoho šancí, třebaže bez gólového efektu. Druhou branku přidali domácí ve 23. minutě, kdy se opět dostali do přečíslení a po krátké kombinaci byl štastným střelcem nakonec Jan Šabršula. 2:0. Třetí gól mohl přidat Jiří Kureš, který se po jednom z mnoha výpadů ocitl zcela sám před brankářem hostí Radkem Suchým, trefil však pouze břevno soupeřovy branky. Hráče Strunkovic jakoby snadné vedení ukolébalo a Lažiště vycítilo šanci. A také ji využilo: ve 34. minutě snižoval Zdeněk Kučera na 1:2 a během pěti minut bylo dokonce srovnáno: nejlepší hráč hostí Zdeněk Stupár si ve 39. minutě naběhl na polostřílený centr a vyrovnal na 2:2. Obrat v zápase se však nekonal: čtyři minuty před koncem prvního poločasu se přece jen dočkal domácí Jiří Kureš, který převzal míč a zvýšil do přestávky na 3:2.

 

Domácí odpověděli i na další srovnání hostů

Ve zbytku utkání chtěli domácí definitivně rozhodnout zápas, místo toho ovšem opět inkasovali hned zkraje druhého poločasu. Ve 46. minutě napřáhl hostující Zdeněk Stupár, svým druhým gólem v zápase srovnal na 3:3 a z utkání se pomaličku stávalo drama. Hrál se pěkný fotbal, s šancemi na obou stranách, ale nakonec měli více ze hry domácí. Nejprve v 52. minutě strunkovický Václav Beneš důsledně sledoval míč, při vběhnutí do vápna nastřelil soupeře a od něj míč doputoval přímo do branky Lažiště: 4-3. A poté, když již běžela 89. minuta, přišla velká šance nejlepšího hráče domácích, Miroslava Kochmy, který se ze své nezvyklé pozice dostal až před branku soupeře a definitivně pohřbil naděje Lažiště na srovnání: 5-3. Jak už bylo napsáno, hrál se vesměs slušný, rychlý a dramatický fotbal s minimem karet, který se divákům líbil. Strunkovice čeká v příštím kole těžký soupeř: zajíždějí do Hradiště, které doma dosud neztratilo ani bod. Rezervu Lažiště čeká doma zápas se Čkyní a to tedy bude boj.



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Miroslav Kiš, trenér: Šancí jsme měli na 4:0 po prvním poločase, soupeř mohl odjet s debaklem a zápas se mohl odehrát v klidu. Ale lidem se to i tak zřejmě líbilo, protože se hrál dobrý dramatický zápas. Když jsme se nakonec vzpamatovali, měli jsme zápas pod kontrolou, až na nějaké chyby, kdy zaváhala záloha při přečíslení a z toho přišly docela neštastné góly. Lidem se to líbilo, ocenili nás potleskem, chválím naše fanoušky, kteří povzbuzovali doma i venku.




Sestavy


TJ Blaník Strunkovice
M. Turek [-] (89. R. Medřický [-] ) - D. Kiš [-] , D. Kiš [-] (88. L. Klein [-] ) , R. Hudec [-] , P. Novák [-] - V. Beneš [-] , S. Pelech [-] (56. P. Mottl [-] ) , J. Záhorka [-] , J. Šabršula [-] - J. Kureš [-] , M. Kochma [-]

FC Šumavské Hoštice/FK Lažiště
R. Suchý [-] - Z. Kučera [-] , M. Kotrch [-] , J. Šulc [-] (72. R. Mráz [-] ) , T. Soukup [-] - L. Bauer [-] , B. Pravda [-] , J. Mocek [-] , V. Selivanenko [-] - M. Stupár [-] , P. Holub [-] (79. J. Turek [-] )

ŽK: 49. R. Hudec - 67. R. Suchý .
Hráči zápasu: M. Kochma - M. Stupár .
Místo: Strunkovice. Rozhodčí: Formánek Luboš - Ambrožová Hana, Trněný Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.