0:2
(0:0)
72. J. Varyš
85. M. Machnyk (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodňany si poradil i se Čkyní


Branky


72. J. Varyš , 85. M. Machnyk (p.)
0

Čkyně hostila nováčka z Vodňan, který přijel posílen o výhru nad Strunkovicemi, zatímco Čkyně si v minulém kole od druhého nováčka z Vacova přivezla domů prohru. Ač byli hosté zpočátku lepší, domácí je do konce první půle přehrávali. Obě branky zápasu padly až ve druhém poločase a obě skončili v síti domácí Čkyně. Druhou branku vsítili hosté po penaltě za sražení hráče v pokutovém území. A protože se Čkyně neprosadila ani z jedné ze svých šancí, rezerva Vodňan tak zvítězila podruhé v řadě, nyní i mimo domácí hřiště.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V bezgólovém prvním poločase se střídaly šance na obou stranách

Vodňany přijely do Čkyně v dobrém rozpoložení. Hosté si od počátku zápasu vypracovávali účinné rozehrávky, pěkné kombinace i náznaky slibných akcí. Celou první čtvrthodinu byla rezerva Vodňan na hřišti lepší. Pak ale začaly zálohy hostí ztrácet pozice a domácí je začali přehrávat. První půle byla nakonec velmi vyrovnaná a bylo jen otázkou času, kdo dá branku. Ta však až do konce prvního poločasu nepadla. Hrálo se svižně a velmi slušně, rozhodčí udělil v první půli pouze dvě žluté karty, z toho obě hostům, domácí se většího faulu nedopustili. Jak se blížil konec prvního poločasu, obě strany se dobře hlídaly a v podstatě se navzájem k ničemu nepustily, takže do šaten se šlo za bezbrankového stavu.

Branky padly až po změně stran

Vše podstatné se událo ve druhém poločase. Zpočátku Čkyně pozorně odkopávala míče, zatímco se Vodňany snažily přejít do útoku. S přibývajícím časem to vypadalo, že si dnes oba celky rozdělí po bodu a jejich brankáři odejdou s čistým kontem. Jenže pak přišla 72. minuta a s ní přišel vodňanský centr do malého vápna, na který si naběhl Jakub Varyš a šikovnou hlavičkou přehodil Patrika Wagnera v brance domácích: 1-0. Domácím zbývalo k vyrovnání necelých dvacet minut. Pět minut před koncem však hostující Jakub Varyš zatáhl míč do vápna, po vydařené kličce jej atakoval bek domácích, nedovoleně jej srazil a následovala penalta. Na značku pokutového kopu si v 85. minutě postavil míč střídající Martin Machnyk a nezaváhal: 2-0. Domácím už na zkorigování výsledku nezbylo příliš mnoho sil a tak nováček z Vodňan mohl slavit svou první výhru v nové soutěži na hřišti soupeře. Čkyně si nabrala tři body "do zásoby" už ve druhém kole s Vacovem a nyní zajíždí do Kestřan, kde to bude určitě pěkně jiskřit.



Ohlasy k zápasu



FK Vodňany B
Radek Kapusta, vedoucí mužstva FK Vodňany B: "Máme mladý perspektivní tým, bojovný. Na začátku utkání jsme se snažili o kombinační hru a dostávali se brankových příležitostí. Jak je naším zvykem bez brankového efektu. Postupem času nám přestal hrát střed hřiště a soupeř dostával plno volného prostoru. Do druhého poločasu se obraz hry moc nezměnil. Domácí hráli na dlouhé nakopávané míče a my jsem se snažili o rychlé přečíslení z čehož přišly i rozhodující šance, kdy po centru do vápna Varyš hlavou přehodil brankáře a později se sám uvolnil ve vápně a domácím nezbylo nic jiného než faulovat. Při penaltě poslal brankáře na druhou stranu Machnyk a bylo rozhodnuto. Myslím si, že nám chyběla týmová hra, zbytečně jsme si některé akce komplikovali a kdyby domácí dali první gól, tak body zůstali ve Čkyni. Bylo to spíš o štěstí, že jsme dali ten gól navíc. Zápasu by slušela spíš remíza. Z celého týmu bych vyzdvihl Tomáše Staňka, který na hřišti odvedl hodně černé práce, měl výborný pohyb."



Sestavy


SK Čkyně
P. Wagner [-] - V. Turek ml. [-] , A. Duka [-] , M. Kuta [-] (83. Š. Friedl [-] ) - P. Martan [-] , V. Tesař [-] , L. Toman [-] , M. Kuneš [-] , I. Pinke [-] (80. J. Fiedler [-] ) - M. Turek [-] (46. P. Chrášťanský [-] ) , M. Gerold [-] (85. V. Krull [-] )

FK Vodňany B
J. Budín [-] - J. Rauscher [-] (76. M. Machnyk [-] ) , D. Janda [-] , L. Filip [-] - P. Štěch [-] (76. P. Štěch [-] ) , T. Dvořák [-] , L. Malík [-] , T. Staněk [-] , O. Vítovec [-] - T. Kvěch [-] , J. Varyš [-] (85. L. Martan [-] )

ŽK: 60. V. Turek ml. , 85. P. Wagner - 42. J. Rauscher , 44. O. Vítovec , 66. L. Filip , 75. T. Staněk .
Hráči zápasu: T. Staněk .
Místo: Čkyně. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Petričák Daniel - Klíma Petr, Trněný Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.