1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 13:30

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ze souboje rezerv dvou nováčků vyšli lépe domácí


Branky


0

Vacovské béčko hostilo na svém hřišti rezervu z Vodňan. Domácí se vrátili s nadílkou půltuctu gólů od Volyně, hosté naopak přijeli po předchozí výhře nad Štěkní. Papírově byli favorizováni spíše hosté. O to překvapující výsledek se nakonec zrodil. Hráči rezervy z Vacova nejenže vsítili první gól, jednobrankové vedení navíc udrželi až do konce a nakonec také brali všechny body. Bylo to jejich první vítězství nové sezóny na domácím trávníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Vodňany B
Radek Kapusta, vedoucí mužstva FK Vodňany B: Jsem hodně zklamaný z výkonu, který jsem předvedli. První poločas jsme se podřídili hře soupeře. Báli jsme se něco vymyslet a když už jsme byli v šanci, tak jsme ji řešili zbrkle. Byl to takový malý chaos. Druhý poločas jsme hru zlepšili, dostávali se do více šancí a ke konci utkání jsme soupeře uvěznili ve vápně. Co je to platné, když nepadl gól ani ze závaru na brankové čáře. Do dalších zápasů musíme více bojovat, táhnout za jeden provaz, hrát svoji hru a hlavně proměňovat šance.



Sestavy


SK Vacov B
P. Klas [-] - M. Čejka [-] (68. T. Novák [-] ) , M. Čtvrtník [-] , L. Král [-] (62. D. Vítovec [-] ) , J. Mrázek [-] (46. J. Kopáčik ml. [-] ) - M. Valta [-] (57. J. Svoboda [-] ) , A. Bujok [-] , M. Vítovec [-] , G. Bujok [-] - S. Pšenička [-] , J. Hlásek [-] (78. D. Mikeš [-] )

FK Vodňany B
J. Budín [-] - L. Filip [-] , D. Janda [-] (46. F. Hubáček [-] ) , T. Šmíd [-] (67. L. Martan [-] ) , D. Vítovec [-] - R. Kapusta [-] , T. Staněk [-] , P. Štěch [-] , R. Veselý [-] - M. Pečený [-] , M. Brabec [-] (80. L. Víšek [-] )

ŽK: 10. M. Valta , 31. G. Bujok , 34. J. Mrázek , 59. M. Vítovec , 90. P. Klas - 11. D. Janda , 74. P. Štěch .
Místo: Vacov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Zabilka Luboš - Vejčík Vít, Pánek Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.