2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 14:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Rezerva Lažiště opět doma vyhrála


Branky


0

Hráči domácí rezervy Lažiště se vraceli z divoké přestřelky ve Strunkovicích, kde domácím podlehli, aby nyní přivítali na svém hřišti Čkyni. Ta již hrála se střídavými úspěchy proti dvěma zbývajícím rezervám z Vodňan i z Vacova a nyní po domácí porážce od Vodňan zajížděla do Lažiště pro nápravu. Vedení se ovšem ujali domácí, a to již v desáté minutě zápasu. Svůj náskok ještě korunovali ve druhém poločase v 59. minutě a  Čkyni se přes veškerou snahu nepodařilo ani srovnat, ani vsítit byť jediný gól. V oboustranně velmi slušném utkání, kde se hrálo zcela bez karet, tak domácí rezerva Lažiště zvítězila na Čkyní 2:0.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


FC Šumavské Hoštice/FK Lažiště
R. Suchý [-] - B. Pravda [-] , M. Kotrch [-] , T. Soukup [-] , Z. Kučera [-] (69. R. Mráz [-] ) - L. Bauer [-] , J. Mocek [-] , P. Brzobohatý [-] , V. Selivanenko [-] - M. Stupár [-] , J. Turek [-]

SK Čkyně
P. Wagner [-] - A. Duka [-] (46. P. Chrášťanský [-] ) , M. Kuta [-] , P. Martan [-] - M. Chalupa [-] , I. Pinke [-] , M. Kuneš [-] (79. V. Krull [-] ) , L. Toman [-] , V. Tesař [-] - M. Turek [-] , M. Gerold [-] (84. Z. Stejskal [-] )

Místo: Lažiště. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - Šťastný Petr, Trněný Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.