0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chelčice vyloupily strunkovické Mexiko


Branky


0

Domácí Blaník Strunkovice se vrátil na domácí trávník z Hradiště po úspěšném tažení za třemi body. V sobotu jej čekal náročný soupeř z Chelčic, který přijel z domovského trávníku rovněž po výhře nad Bělčicemi. Blaník se musel obejít bez dvou opor na soupisce: po vyloučení z minulého kola chyběli Jiří Kureš a Jan Šabršula. S hodně pozměněnou sestavou vstoupily Strunkovice do zápasu rozpačitě, první půle však skončila bez branek. Ke změně skóre došlo až po změně stran, kdy rozdílovou branku vstřelil chelčický Jaroslav Křenek. Byla to jeho druhá branka v posledních třech zápasech a znamenala, že z velmi slušně hraného utkání ve strunkovickém Mexiku (žádná karta ve druhé půli) si hosté z Chelčic odvážejí všechny body po vítězství 0:1.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přes veškeré nepřesnosti branka nepadla

Jak už bylo napsáno, domácí museli hodně pozměnit tradiční sestavu. Kromě vyloučených Jiřího Kureše a Jana Šabršuly domácím chyběli také dlouhodobě zraněný Stanislav Pelech a také Miroslav Kochma. Navíc, několik hráčů více či méně bojovalo s nemocemi. Domácím se v podstatě rozsypala celá stabilní záloha, takže trenér Miroslav Kiš musel provést na soupisce hodně změn. I tak to byl zpočátku fotbal víceméně pohledný i když se spoustou nepřesností. S přibývajícím čase však domácí hráči přestávali stíhat hroty a zálohy nedobíhaly včas své hráče, které měli za úkol pokrýt. Hrálo se spíše ve středu hřiště,  domácí vesměs prohrávali souboje o míč a Chelčice postupně převládaly jak na hřišti, tak i u míče. Ze standardních situací nic nepadlo, ani z toho mála šancí v prvním poločase se žádná gólová příležitost neproměnila a tak se šlo do šaten za bezbrankového stavu 0:0. 

Rozdílovou branku vsítil hostující kanonýr Křenek

Utkání pokračovalo v podstatě beze změn obdobně jako v prvním poločase až do 52. minuty, kdy se uvolnil chelčický kanonýr Jaroslav Křenek a nevyzpytatelnou střelou bodlem poslal míč do strunkovické branky: 0-1. Chvíli poté si hostující celek stáhl Tomáše Koubu a na hřiště přišel stoper Pavel Pícha. Domácí se stále trápili a svou první střelu přímo na branku vyslali až v 67. minutě zápasu. Strunkovice se i přes problémy se sestavou odhodlali k prvnímu střídání až v 67. minutě, kdy už musel na lavičku zcela vyšťavený Dominik Kiš, který při zápase bojoval ještě s nemocí. Na hřiště místo něj přišel Jan Šimčík a hned měl šanci, kterou ovšem neproměnil. Hráči Chelčic se bez ohledu na vedoucí branku nijak nezatáhli a zle zatápěli domácí obraně. Byli rychlejší, rychleji napadali protihráče a svůj náskok o jednu branku nakonec také uhájili. Chelčice tedy berou ze strunkovického Mexika všechny body a odvážejí si výhru 1:0 domů, kde je v příštím kole čeká Čkyně. Strunkovice naopak zajíždějí do Štěkně, a to bude mimořádně sledovaný zápas.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Miroslav Kiš, trenér TJ Blaník Strunkovice nad Blanicí: "Z naší strany to byl katastrofální výkon. Hráči byli upozorněni, že Chelčice zalezou, že se nebudou tlačit dopředu, ale my jsme toho nedokázali využít. Všude jsme byli pozdě, mimo stoperů a levého obránce. Úplně se nám rozpadla záloha, chyběli nám Kochma, dlouhodobě zraněný Pelech, k tomu ti vyloučení Kureš a Šabršula. Musíme to hodit za hlavu a více zabojovat příště."




Sestavy


TJ Blaník Strunkovice
M. Turek [-] - D. Kiš [-] , D. Kiš [-] (67. J. Zatloukal [-] ) , R. Hudec [-] , M. Richter [-] - P. Mottl [-] , P. Novák [-] (74. V. Beneš [-] ) , P. Krump [-] , L. Klein [-] - J. Záhorka [-] , I. Šimčík [-] (80. J. Vlach [-] )

FK Chelčice
P. Novák [-] - F. Čížek [-] , M. Kopenec [-] , J. Turek [-] , M. Lang [-] - M. Lang [-] , V. Tesař [-] (80. V. Trobl [-] ) , J. Jakš [-] , J. Křenek [-] - T. Kouba [-] (57. P. Pícha [-] ) , M. Šácha [-]

ŽK: 22. L. Klein , 32. I. Šimčík - 43. F. Čížek .
Hráči zápasu: J. Křenek .
Místo: Strunkovice. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Hladík Pavel - Křížek, Sýkora.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.