L. Toman 15.
1:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště venku rozstřílelo Čkyni


Branky


0

Do Čkyně přijelo ambiciózní Hradiště, které doma v minulém kole nečekaně podlehlo Strunkovicím. Domácí SK Čkyně se vracela z Lažiště, kde se vůbec neprosadila a přivezla si odtamtud porážku 2:0. Zápas byl víceméně v režii hostí, stad z výjimkou první čtvrthodiny hry, kdy se Čkyni podařilo najít bleskovou odpověď na úvodní gól Hradiště, to bylo ovšem ze strany domácích v zápase vše. Hosté přidali v průběhu utkání další tři branky a o osudu zápasu rozhodli v podstastě již v první třetině. Hradiště si tedy odváží další výhru z hostujícího hřiště, tentokrát ze Čkyně, kde hosté zvítězili 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blesková odpověď na rychlý gól nestačila

Domácí si chtěli spravit chuť po nepříjemné porážce od Lažiště, čekal je však nepříjemný a silný soupeř ambiciózního celku Hradiště, který sice v minulém kole zaváhal, o to více se však chtěl prosadit a ztracené body vybojovat nyní. Byli to také hráči hostujícího celku, kteří postupně ovládli hru i hřiště a své úsailí nakonec přetavili v úvodní gól zápasu. Již ve 14. minutě se uvolnil hostující obránce Pavel Žalud a po jeho střele šli hosté do vedení: 0-1. Ovšem domácí se v žádném případě nepoložili. Hned z protiútoku po rozehrávce napřáhl v 15. minutě domácí záložník Lukáš Toman a rázem bylo srovnáno: 1-1. Nyní se z nastalé situace zase nepoložili hosté, kteří dnes šli prostě za vítězstvím a nehodlali si jej nechat vzít. Po závaru před domácí brankou sotva pět minut před koncem poločasu se ve 40. minutě k míči dostal hostující Libor Čejka, který propálil vše co mu stálo v cestě a opět poslal hosty do vedení: 1-2. A to ještě nebylo všechno: do konce první půle zbývala opravdu jen chvilka, když si ve 44. minutě Libor Pichlík zpracoval skákavý míč a rozvlnil svou následnou střelou domácí síť potřetí: 1-3.

Dvojnásobný gól do šatny během posledních pěti minut poločasu, navíc od tak silného soupeře, to byla velká rána pro domácí. Přesto se však domácí hráči pokusili se zápasem ještě něco udělat. Ve velmi slušné druhé půli, kdy nepadla ani jedna karta, se postupně hra vyrovnávala. Hosté měli slibný náskok a nikam nespěchali, zatímco domácí se stále neúspěšně pokoušeli ztéci branku hostí. K další změně skóre tak došlo až po půlhodině hry, když v 79. minutě přidal rozhodující čtvrtou branku hostující Marek Šafárik a upravil tak skóre na konečných 1:4 pro TJ Hradiště. Hosté tak splnili svůj cíl a dohnali tříbodové manko z minulého zápasu. Nyní je doma čekají Vodňany a odehraje se tedy další souboj nováčků. Čkyni naproti tomu čeká další těžký los, jelikož zajíždí na hřiště do Chelčic, kde domácí (s výjimkou zápasu s Volyní) dosud neprohráli.    

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Sestavy


SK Čkyně
J. Kainc [-] - A. Duka [-] (46. M. Kuta [-] ) , M. Chalupa [-] , P. Martan [-] , V. Turek ml. [-] - M. Kuneš [-] , M. Gerold [-] (80. M. Turek [-] ) , I. Pinke [-] (82. J. Fiedler [-] ) - M. Turek [-] , P. Chrášťanský [-] (66. Š. Friedl [-] ) , L. Toman [-] (83. Z. Stejskal [-] )

TJ Hradiště
V. Lapeš [-] - P. Žalud [-] , L. Hanus [-] , P. Hoštička [-] , J. Vepřovský [-] (57. L. Hubička [-] ) - D. Čejka [-] , O. Novotný [-] , M. Čítek [-] , J. König [-] - M. Šafárik [-] , L. Pichlík [-] (77. T. Rybár [-] )

ŽK: 32. V. Turek ml. - 29. L. Pichlík .
Hráči zápasu: L. Toman - P. Žalud .
Místo: Čkyně. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Frček Filip - Žurek Roman, Zloch František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.