2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vacov přes snahu podlehl Vlachovu Březí


Branky


0

Nováček soutěže SK Vacov B přijel na půdu nevyzpytatelného Vlachova Březí po vítězném domácím utkání s cílem brát nějaké body. Vlachovo Březí se ovšem vracelo ze Stach po vyválčené remíze a nehodlalo to hostům nijak ulehčit. Domácím se podařilo vytěžit z minima maximum, po individuálních chybách soupeře vsítili dvě branky a nakonec tedy FC Vlachovo Březí zvítězilo nad SK Vacov B 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Minimum šancí využili domácí

Oba celky se musely nejprve popasovat s nepříliš povedeným terénem na hřišti, na němž nebylo příliš prostoru pro nějakou kombinaci. Volily se tedy přímočaré akce a rázně zahrávané standardní situace bez zbytečných kombinací navíc. Domácí měli herně navrch a své úsilí hned v úvodu zápasu přetavili ve vedoucí branku, když se v 15. minutě po sérii chyb hostující obrany dostal míč až do malého vápna, odkud jej prakticky do prázdné brány poslal domácí Radek Mráz: 1-0. I nadále se po zbytek prvního poločasu hrál bojovný fotbal, na obou stranách však bylo minimum šancí na případnou změnu skóre. 

Další gól padl opět po individuální chybě

Po změně stran se do dvou dobrých příležitostí dostali hned na začátku pro změnu hosté, ovšem nejprve ani Jakub Hlásek a po něm ani Antonín Bujok své šance nedokázali proměnit. A tak přišla klíčová 59. minuta, kdy si svou slabší chvilku vybral brankář SK Vacov, Pavel Klas. Přišla standardní situace, domácí Alexandr Kravčenko zahrával trestný kop téměř z poloviny hřiště a míč k překvapení všech po odskoku skončil v síti. 2:0. O osudu utkání v podstatě rozhodly dvě akce, dvě individuální chyby, to se však ve sportu stává velmi často. A vzhledem k tomu, že se již do konce utkání skóre nezměnilo, zvítězil nakonec tým FC Vlachova Březí nad SK Vacov B v poměru 2:0. Vlachovo Březí hraje v příštím kole opět doma a přivítá na svém hřišti Kestřany, zatímco rezerva Vacova bude hostit ambiciózní celek TJ Hradiště.



Ohlasy k zápasu



SK Vacov B
Václav Hanzlík, SK Vacov B: "Do Březí jsme přijeli s cílem bodovat. Po celý zápas jsme však bojovali s nerovným terénem, který nedovoloval kombinovat. První branku jsme inkasovali po sérii chyb, byla tedy zcela zbytečná. Hrál se bojovný fotbal s minimem šancí na obou stranách. Po změně stran jsme měli dvě dobré příležitosti. Poté přišla slabší chvilka vacovského gólmana. Celkově jsme neodehráli špatný zápas, hráči bojovali, prali se s terénem, ale nebyli jsme efektivní v zakončení, což rozhodlo o výsledku. Gratulujeme domácímu týmu."



Sestavy


FC Vlachovo Březí
M. Uher [-] - R. Kalčík [-] , A. Dejmek [-] , V. Toman [-] (77. F. Daniel [-] ) , P. Polanský [-] - R. Mráz [-] , L. Martínek [-] (71. R. Lauda [-] ) , Š. Kužvart [-] (84. M. Šupík [-] ) , J. Hubáček [-] - A. Kravčenko [-] (87. T. Križaník [-] ) , D. Nosek [-]

SK Vacov B
P. Klas [-] - J. Mrázek [-] , F. Čtvrtník [-] , J. Král [-] (80. T. Novák [-] ) , G. Bujok [-] - L. Král [-] , J. Tesař [-] , T. Kovařík [-] (75. D. Vítovec [-] ) , V. Hanzlík [-] - J. Hlásek [-] (65. J. Svoboda [-] ) , A. Bujok [-]

ŽK: 80. Š. Kužvart - 39. V. Hanzlík , 55. G. Bujok , 59. F. Čtvrtník , 88. J. Svoboda , 89. T. Novák .
Místo: Vl. Březí. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Žurek Roman - Mráz Marek, Heinzl Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.