0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strunkovické Mexiko zažilo další prohru


Branky


0

Celých 83 minut hracího času museli diváci ve strunkovickém Mexiku čekat na branku. Ta bohužel pro domácí padla do jejich sítě, když v 83. minutě vsítil sousedovický Vladimír Křížek jedinou branku zápasu. Domácí nenašli ve zbývajících sedmi minutách recept na brankáře hostí a tak si FC Westra Sousedovice odváží výhru nad celkem TJ Blaník Strunkovice v poměru 1:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas se spoustou šancí

Domácí Blaník Strunkovice se vracely do svého Mexika po remíze se Štěkní, zatímco Westra Sousedovice si po hladkém vítězství nad Bělčicemi přijela na strunkovický trávník pro další body. Jenže domácí se silného soupeře nezalekli: už ve 3. minutě se dostal do vyložené šance domácí Jan Šabršula, stoprocentní tutovku však spálil. Již od úvodního hvizdu to byl rychlý, aktivní fotbal s množstvím zdravého (i nezdravého, avšak povětšinou přehlíženého) napadání. Hrálo se, jak se říká, nahoru – dolů, domácí Strunkovice si vytvářely více šancí, ale ještě do konce prvního poločasu se museli vyrovnat s velmi nepříjemným faktem: od 24. minuty musel pro zranění odstoupit stoper Ladislav Klein a pak ještě ve 39. minutě, opět kvůli zranění, střídal střelec úvodní šance, Jan Šabršula. První poločas tedy skončil bez branek.

Zápas rozhodla jediná nepokrytá střela

Domácí se pro druhou půli přeskupili, ale ze své taktiky neustoupili. Ač však měly Strunkovice více ze hry a na počet nevyužitých šancí stále vedly, hosté ze Sousedovic příležitostně vystrkovali růžky a ohrožovali branku domácích ze standardních situací. I tak neměl domácí brankář Miroslav Turek mnoho práce a střely, které na něj ve druhé půli šly, spolehlivě pochytal. To brankář hostí Jaroslav Šilhan se musel činit mnohem více. Když už to vypadalo, že se oba celky rozejdou bez branek a rozdělí si po bodu, přišla standardní situace v samém závěru utkání. V 83. minutě zahrávali hosté přímý kop, Miroslav Turek v brance domácích střelu jen vyrazil, do vápna si naběhl sousedovický Vladimír Křížek, a jelikož jej nestačila domácí obrana pokrýt, mohl nerušeně skórovat: 0-1. Domácí nesložili zbraně: ještě v samém závěru musela zaskočená sousedovická obrana vykopávat do branky mířící míč přímo z brankové čáry. To však bylo ze zápasu vše, domácím se srovnat nepodařilo a FC Westra Sousedovice tak zvítězila nad TJ Blaník Strunkovice 0:1. Nyní čeká domácí velmi těžký los: zajíždějí na půdu Volyně, kde dosud nikdo neukořistil ani jeden bod. Westra Sousedovice naproti tomu hostí doma Čkyni, tedy soupeře papírově mnohem slabšího.



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Miroslav Kiš, trenér TJ Blaník Strunkovice: "Zápas hodně ovlivnilo zranění Kleina a Šabršuly. Měli jsme šance, soupeře jsme přehrávali, postihla nás také smůla při zakončení. Nedokážeme proměňovat vyložené šance, chybí nám klid, dostáváme branky jako první a pak musíme dotahovat."




Sestavy


TJ Blaník Strunkovice
M. Turek [-] - L. Klein [-] (24. J. Záhorka [-] ) , D. Kiš [-] , D. Kiš [-] , R. Hudec [-] - V. Beneš [-] , P. Mottl [-] (46. M. Richter [-] ) , M. Kochma [-] , J. Kureš [-] - J. Šabršula [-] (39. J. Šabršula [-] ) , I. Šimčík [-]

FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - P. Masák [-] , J. Jalůvka [-] , J. Hrach [-] , V. Behenský [-] - M. Kokrda [-] (73. P. Kohout [-] ) , V. Kacetl [-] , M. Glazunov [-] , J. Kovář [-] - V. Křížek [-] , J. Máška [-] (69. T. Glazunov [-] )

ŽK: 60. V. Beneš - 32. J. Jalůvka , 79. V. Křížek , 90. T. Glazunov .
Místo: Strunkovice. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - Schwarz Rudolf, Harvalík Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.