Čkyně vyhrála po pěti kolech!


Branky


0

Pět dlouhých kol musela domácí Čkyně čekat na výhru. Nakonec se domácí dočkali v 7. kole, kdy již po prvním poločase vedli 2:0. Ve druhém pole pak čkyňští přidali další dvě branky a nakonec tedy SK Čkyně zvítězila nad TJ Otavan Štěkeň v poměru 4:0. Dvěma brankami domácích se blýskl kanonýr Michal Kuneš.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli již od první půle

V dalším zápase sedmého kola hostil domácí SK Čkyně celek TJ Otavan Štěkeň. Zatímco domácí již čtyři kola čekají na výhru, hosté si z minulého kola přivezli remízu ve Strunkovicích. Čkyně začala lépe a od 10. minuty vedla gólem Michala Kuneše, který se po rohu Imricha Pinkeho zjevil před svatyní hostí jako duch a skóroval: 1:0. Hosté se však nepoložili a trpělivě čekali na svou příležitost. Jenže příležitost k vyrovnání se nenaskytla, jelikož po většinu času byli u míče domácí. Naopak, ve 26. minutě přidal další branku SK Čkyně Martin Chalupa a zvyšoval po přihrávce již na 2:0. Hosté hráli dál svou hru, nesáhli ani k obměně sestavy a tak skončil první poločas vítězstvím domácího týmu SK Čkyně 2:0. 

Další dva góly padly po přestávce

Obraz hry se nezměnil ani po přestávce. Nebylo mnoho vážnějších zákroků za hranicí pravidel: za celý zápas padly pouze dvě žluté karty, z toho obě v první půli. Branky i nadále stříleli pouze domácí, Otavan se na odpověď příliš nezmohl. Hosté však i přes svůj brankový deficit vystřídali pouze jednoho hráče za celý zápas. Domácí sáhli k prvnímu střídání až v 53. minutě. V 60. minutě přišel na hřiště Zbyněk Stejskal a tato skutečnost se ukázala jako prozíravý tah, protože právě střídající Zbyněk Stejskal v 71. minutě dorážel domácí zahrávaný přímý volný kop a na ukazateli skóre následně naskočila rozhodující trojka: 3-0. Ani poté ještě nebyl konec, protože poslední slovo měla v zápase opět Čkyně. V době, kdy běžela již 80. minuta zápasu, napřáhl opět Michal Kuneš a luxusním lobem přehodil brankáře hostí. Jak zápas zahájil, tak jej také ukončil: brankou. 4:0. Celek domácího SK Čkyně tedy zvítězil nad Otavanem Štěkeň 4:0 a v příštím kole jej čeká výjezd na horkou půdu do Sousedovic. Otavan Štěkeň naproti tomu hraje doma a hostí nováčka, rezervu Vodňan.



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Patrik Krull, SK Čkyně: "V jednoznačném utkání si domácí po bodovém půstu připsali konečně 3 body. Hned v 10. minutě si na Pinkeho roh vyskočil Kuneš a poslal domácí do vedení. Po čtvrt hodině hry přidal další zásah Chalupa. Domácí měli míč na kopačkách po většinu utkání, v 71. minutě dorazil přímý volný kop střídající Stejskal a deset minut před koncem pečetil povedeným lobem domácí Kuneš."




Místo: Čkyně. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ondra Milan - Albert Karel, Pánek Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.