Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 14:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Půltucet branek do domácí sítě


Branky


0

FK Lažiště hostilo v 7. kole ambiciózní celek TJ Hradiště, který svými kvalitními výkony zjevně dokazuje svou bývalou příslušnost ke skupině A. Tak tomu bylo také na půdě lažišťské rezervy, kde se zápas v podstatě rozhodl již v prvním poločase, kdy hosté nastříleli tři branky, aby v druhé půli přidali další tři. FK Lažiště B tak prohrálo na vlastním hřišti s celkem TJ Hradiště 0:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky padly již v první půli

Domácí chtěli napravit nepovedené utkání s nováčkem z Vacova, jenže je na hřišti čekal tým TJ Hradiště, který přijel do Lažišť po vysokém vítězství nad Vodňany. Od úvodního hvizdu se tak zápas převážně odehrával v režii hostí. Ti postupně ovládli hřiště a vytvářeli si šance. Hned první vážnější šanci z 9. minuty zápasu využil Libor Pichlík. Zpracovaný míč mu pěkně sedl a rázem to bylo 0:1. Jeho příkladu pak následoval spoluhráč z útoku Tomáš Rybár, který ve 20. minutě přidal další trefu a bylo to 0-2. Hosté byli při chuti a několikrát zle zahrozili. Domácí hráči rezervy Lažišť  měli jen sporadické šance, které končily bez gólového efektu. A tak se v závěru prvního poločasu opět dostali ke slovu hosté, když branku do šatny, již třetí v pořadí, zařídil ve 41. minutě Michal Čítek a upravil tak na 3:0 před přestávkou.

 

 

Také ve druhé půli padly tři branky

Ve druhém poločase se obraz hry dlouho neměnil. Přesně čtyřicet herních minut po svém úvodním gólu se opět trefil hostující Libor Pichlík, když ve 49. minutě zvyšoval již na hrozivých 4:0, to však ještě stále nebylo všechno. V 73. minutě byla nařízena penalta proti domácímu celku a její exekutor Jan König se nemýlil: 0-5. Teprve nyní domácí prostřídali, jakoby už byli z výsledkem smířeni, ovšem hostům to stále ještě nestačilo. Necelých pět minut před koncem, když již běžela 85. minuta, uzavřel půltucet branek v domácí síti svou druhou brankou hostující Michal Čítek a upravil na konečných 0:6 pro TJ Hradiště. Domácí FK Lažiště B tak utržilo dosud nejvyšší letošní porážku týmu na vlastním hřišti a v příštím kole bude muset napravovat v Chelčicích. Hradiště jedou v příštím kole také ven a bude je hostit nováček z Vacova.



Ohlasy k zápasu



TJ Hradiště
Alois Švarc, TJ Hradiště: "V zápasech venku se nám daří, dosud jsme neprohráli jediný venkovní zápas, dáváme také hodně branek, jak venku tak i doma. Jsem rád, že se nám daří, zatím jsme s průběhem podzimní části spokojeni."



Sestavy


FC Šumavské Hoštice/FK Lažiště
O. Vašura [-] - J. Šulc [-] , M. Kotrch [-] , P. Ostádal [-] , Z. Kučera [-] (55. J. Turek [-] ) - V. Selivanenko [-] , J. Mocek [-] (76. R. Suchý [-] ) , J. Hrbek [-] (76. P. Sabadka [-] ) , D. Kováč [-] - M. Stupár [-] , P. Holub [-]

TJ Hradiště
M. Kaška [-] - P. Žalud [-] , L. Hanus [-] , J. Vepřovský [-] , M. Chassard [-] (54. P. Hoštička [-] ) - O. Matějka [-] (49. O. Novotný [-] ) , M. Čítek [-] , J. König [-] , D. Čejka [-] - T. Rybár [-] , L. Pichlík [-]

ŽK: 88. M. Kotrch .
Místo: Lažiště. Počet diváků: 15. Rozhodčí: Frček Filip - Jevčák Martin, Trněný Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.