Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště bere body i z Vacova


Branky


62. T. Novák (p.) - 3. O. Matějka , 26. T. Rybár , 37. L. Pichlík , 42. J. König , 71. M. Čítek , 88. M. Čítek
0

Vacovská rezerva hostila ambiciózní celek Hradiště. Ten se bez okolků pustil do svého soupeře a již po prvním poločase vedl 0:4 z pohledu domácích. Ve druhé půli domácí snížili po dorážce z penalty, ale hosté přidali další dvě branky a SK Vacov B tedy podlehl TJ Hradiště vysoko 1:6. Za hosty vsítil dvě branky během 3 minut Michal Čítek, za domácí dorážel čestný úspěch svou premiérovou trefou v lize Tomáš Novák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě bleskové branky celkem ze čtyř v první půli

Hráči se sotva stačili na hřišti rozestavit a už padla první branka. Již ve 3. minutě napřáhl hostující Ondřej Matějka a svou ranou mezi tři tyče otevřel skóre: 0-1. Domácí mohli kontrovat jen chvíli poté, když se Antonín Bujok řítil sám na branku, obrovskou šanci však nevyužil. Naopak Hradiště brzy ovládlo pole a hráči hostí si vytvářeli jednu šanci za druhou. Tyto šance ovšem dokázali přetavit i v branky. Ve 26. minutě se do jedné ze zmiňovaných šancí dostal hradišťský Tomáš Rybár a nabízenou šanci s přehledem proměnil: 0-2. Svižnější kombinační fotbal i nadále svědčil převážně hostům a proměňování brankových příležitostí pokračovalo: ve 37. minutě se k míči dostal Libor Pichlík a ani on nezaváhal: 0-3. Zmar domácích pokračoval, hosté si dovolili vstřelit i gól do šatny, když ve 42. minutě napřáhl Jan König a rázem to bylo už 0:4. Takový výsledek lze těžko zvrátit i v hokeji, natožpak ve fotbale, ale hraje se na dva poločasy a minimálně do 90. minuty zápasu. 

 

Ani snížení nepomohlo, hosté přidali další dva zásahy

Domácí ovšem nastoupili do druhého poločasu jakoby smíření s dosavadním stavem utkání: na hřišti se po prostřídání objevilo hodně náhradníků. Přesto se Vacovu podařilo alespoň snížit, když v 62. minutě byl proti Hradišti nařízen pokutový kop. Míč si na značku položil Antonín Bujok. Ten sice hned napoprvé neproměnil, jelikož brankář hostí Michal Kaška mu střelu vyrazil, odraženého míče se ovšem zmocnil střídající Tomáš Novák a ten se již trefil. Přes nepříznivý vývoj zápasu mu bylo alespoň útěchou, že tím zaznamenal vůbec první branku po dobu svého účinkování v I.B třídě: 1-4. Poslední slovo však měli opět hosté. Blýskl se zejména Michal Čítek, který svými dvěma góly na konci zápasu pečetil definitivní vítězství hostí z Hradiště na půdě domácího Vacova. Nejprve si v 71. minutě naběhl na pěkný střílený centr, načež zvyšoval již na 1:5. Pak došlo k incidentu na hřišti, kdy domácí Gustav Bujok odstrčil protihráče v přerušené hře, za což si vykoledoval červenou kartu a musel předčasně pod sprchy. Domácí tedy dohrávali v deseti a hostům se podařilo přidat ještě jednu branku. Byla to poslední branka v zápase, vsítil ji v 88. minutě opět Michal Čítek a upravil tak stav utkání na konečných 1:6. Rezerva Vacova nyní zajíždí do Kestřan a Hradiště bude v 9. kole hostit Chelčice. 



Ohlasy k zápasu



TJ Hradiště
Václav Hanzlík: "O osudu utkání rozhodla úvodní desetiminutivka. Hosté se v ní dostali velmi brzy do vedení, naopak domácí tým svou příležitost, kdy šel sám na branku nevyužil. Hosté pak na hřišti dominovali a proměňovali šance. Byli rychlejší, lépe kombinovali a v poločase zaslouženě vedli. Ve druhé půli domácí dali šanci všem náhradníkům, tempo hry trochu opadlo. Béčko Vacova se dočkalo čestného úspěchu. Hosté zvítězili naprosto zaslouženě a my jim tímto gratulujeme ke třem bodům. Tentokrát jsme na víc neměli."



Sestavy


SK Vacov B
S. Klas [-] - M. Čtvrtník [-] (50. G. Bujok [-] ) , F. Čtvrtník [-] , J. Mrázek [-] , J. Král [-] (62. J. Svoboda [-] ) - J. Tesař [-] , P. Vojtíšek [-] (79. T. Čejka [-] ) , V. Hanzlík [-] (46. Z. Filip [-] ) , V. Blahout [-] - J. Hlásek [-] (46. T. Novák [-] ) , A. Bujok [-]

TJ Hradiště
M. Kaška [-] - P. Žalud [-] , L. Hanus [-] , J. Vepřovský [-] , M. Chassard [-] - J. König [-] , M. Čítek [-] , O. Matějka [-] (51. L. Hubička [-] ) , D. Čejka [-] (75. O. Novotný [-] ) - L. Pichlík [-] , T. Rybár [-] (83. D. Kocián [-] )

ŽK: 17. P. Vojtíšek , 44. F. Čtvrtník , 78. V. Blahout - 60. M. Čítek . ČK: 85. G. Bujok .
Místo: Vacov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Formánek Luboš - Albert Karel, Barták Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.