2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji Sokolů si Stachy poradily s Bělčicemi


Branky


0

Dnešní souboj k sobě svedl dva Sokoly: TJ Sokol Stachy hostil TJ Sokol Bělčice. Domácí vstřelili první branku, ve druhém poločase přidali další a nakonec se rozešli se zdatně sekundujícím soupeřem z Bělčic v poměru 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první se prosadili domácí

Domácí TJ Sokol Stachy se vracel na domácí trávník s cílem odčinit vysokou prohru na půdě Vlachova Březí z minulého kola, zatímco Bělčice přijely do Stach seběvědomě, posíleny o výhru nad favoritem z Volyně. Domácí postrádali navíc Vrhela se Záleským, což jsou pro ofenzivu klíčoví hráči. První čtvrthodinu hry měli pohříchu navrch spíše domácí Stachy, hosté z Bělčic jim nechávali na hřišti až příliš prostoru. I tak se prvních necelých 15 minut zápasu odehrálo bez větších šancí. Až poté se ve 14. minutě dostal na šestnáctce ke střele hostujícící Adam Ježek, ale nepodařilo se mu trefit odkrytou branku. Za pět minut zahrozily po standardce z rohu Stachy, když v 19. minutě odražený míč domácí hráč napálil z 18. metrů do pravé tyče hostí. Vzápětí však hráči Bělčic ponechali úplně nekrytého domácího záložníka kousek za vápnem, který kolmicí našel nabíhajícího Vladislava Voldřicha a ten nadvakrát překonal mladého Matouše Buriana v brance hostí: 1-0. Ještě před koncem první půle mohl srovnat Luboš Krameš, zpětnou Hanzlíkovu přihrávku však poslal mimo. Až do konce poločasu měli domácí hráči mírnou převahu, ale skóre se již nezměnilo.

 

 

Hosté zahájili náporem, ale skórovali opět jen domácí

Druhý poločas zahájili hosté zmiňovaným náporem. Během úvodních deseti minut druhé půle mohly Bělčice skórovat snad třikrát za sebou, avšak šance Karla Hanzlíka a Ondřeje Páci zůstaly nevyužity. A tak přišel trest: v 57. minutě hosté špatně pokryli prostor při další standardce domácích, kdy Stachy kopaly roh a následně se hlavičkou prosadil Ladislav Heidenreich: 2-0. Ani druhá branka ovšem hosty z Bělčic nepoložila, pokračovali v obléhání domácí branky, avšak skórovat se jim nepodařilo. Smolná byla zejména situace přibližně deset minut před koncem, kdy brankář domácích nepokryl střelu Karla Hanzlíka, která se obvšem zastavila v louži vody těsně před brankovou čarou domácích, načež hráči Stach stihli míč uklidit do bezpečí. Závěr zápasu již domácí ubránili a tak nakonec TJ Sokol Stachy porazil TJ Sokol Bělčice 2:0. Domácí nyní zajíždějí do Strunkovic a tam to budou mít hodně těžké, jelikož Blaník bude chtít po třech hubených výsledcích konečně doma naplno bodovat. Bělčice v příštím kole hostí nevyzpytatelné Vlachovo Březí a tam se může stát cokoliv.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stachy
Tomáš Adrle, TJ Sokol Stachy: "Od začátku byla hra opatrná a domácí brzy zjistili, že Bělčičtí hráči nejsou v optimálním rozpoložení. Měli míč častěji na svých kopačkách a hosté hrozili pouze z rychlých protiútoků. Z mírného tlaku padl vedoucí gól. Až do konce poločasu byli domácí hráči lepší, ale skóre se již nezměnilo. Po přestávce se tradičně v týmu Stach střídalo a jako obvykle to vedlo spíš k oslabení. Ale když přijde pravidelně minimálně 17 hráčů, tak na této úrovni se střídat musí. Naštěstí se v 66. minutě po rohovém kopu hlavou prosadil L. Heidenreich a zvýšil na 2:0. Od té doby byla hra plná nepřesností a hosté i přes pár šancí nedokázali s výsledkem nic udělat. Za bojovnost a větší nasazení si tentokrát ,,Králováci" hodně důležité 3 body zasloužili."

TJ Sokol Bělčice
Josef Říský, TJ Sokol Bělčice: „V utkání jsme nebyli horším týmem, ale naše snaha přivézt konečně body z venku umřela s našimi neproměněnými šancemi, kterých jsme měli dostatek, abychom napravili chyby, po kterých jsme dostali obě branky. V závěru domácí všemožně kouskovali hru a výsledek si pohlídali. I přes hodně absencí předvedli kluci bojovný výkon, ale vyhrává se na góly a ne na šance a ty jsme na rozdíl od domácích nedokázali proměnit.“



Sestavy


TJ Sokol Stachy
R. Šebánek [-] - V. Karlík [-] (85. D. Schinzel [-] ) , P. Foltýn [-] , J. Dvořák [-] , J. Pešl [-] - L. Heidenreich [-] , M. Rod [-] (80. J. Kraml [-] ) , M. Šíp [-] , M. Marek [-] (53. F. Švarc [-] ) - L. Hovorka [-] (57. L. Frk [-] ) , V. Voldřich [-] (65. D. Pek [-] )

TJ Sokol Bělčice
M. Burian [-] - M. Hevera [-] , K. Zeman [-] , L. Krameš [-] , P. Burian [-] - A. Ježek [-] , L. Krameš [-] , A. Nusl [-] , J. Říský [-] - K. Hanzlík [-] , R. Suda [-] (46. O. Páca [-] )

ŽK: 79. J. Dvořák - 53. M. Hevera , 79. K. Hanzlík , 82. A. Nusl .
Místo: Stachy. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jevčák Martin - Rinth Jan, Heinzl Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.