R. Mráz 70.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlachovu Březí stačil k výhře jediný gól


Branky


70. R. Mráz
0

Přibližně stovka diváků sledovala bezbrankový stav až do 70. minuty, kdy se prosadil domácí Radek Mráz. Tímto hubeným výsledkem zápas také skončil, třebaže se na obou stranách zrodilo několik slibných šancí, které však žádné z obou mužstev již nedokázalo proměnit. FC Vlachovo Březí se tak rozešlo s TJ ZD Kestřany vítězně 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

 

Domácí Vlachovo Březí mělo za sebou v sedmém kole "povinnou výhru" nad Vacovem a nyní hostilo Kestřany, které přijely do Vlachova Březí posíleny o vysokou výhru z předchozího zápasu proti silným Stachům. Domácí jsou ovšem, jak známo, nevyzpytatelní a mohou stejně snadno smést favorita, jako prohrát s outsiderem. Průběh utkání zpočátku nasvědčoval první variantě. Úvodní čtvrthodina hry byla převážně v režii domácích, jimž se však převahu v poli nepodařilo přetavit v první branku. V další části poločasu se hra vyrovnala, Kestřany několikrát zahrozily, slibné šance hostí však pochytal domácí brankář Martin Uher. A jelikož se až do přestávky žádnému z obou týmů nepodařilo vsítit úvodní gól, šlo se do kabin za bezbrankového stavu 0:0.

 

 

 

 

Jedinou branku vsítili domácí

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako první půle. V upracovaném fotbalu míč létal z jedné strany na druhou, avšak žádnému hráči se stále nedařilo dokončit slibně se vyvíjející šanci gólovou tečkou. To platilo až do 70. minuty, kdy si obrana hostí špatně rozuměla při ofsajdové pasti, tu bleskově vystihl domácí Radek Mráz a ocitl se tváří v tvář proti brankáři hostí Pavlu Drahošovi. Nabízenou šancí nepohrdl a spolehlivě proměnil: 1-0. Domácí se uklidnili a zpevnili zadní řady, zatímco se hosté marně pokoušeli o vyrovnání. Ve svém zvýšeném úsilí byli také Kestřany v závěru utkání lepším týmem, vyrovnávací branky se jim však docílit nepodařilo. A tak se domácí FC Vlachovo Březí rozešlo s TJ ZD Kestřany nejnižším možným vítězným výsledkem 1:0. Domácí nyní zajíždějí do Bělčic, které se poslední dobou trochu trápí, přičemž hosté budou chtít bodovat ve Vacovu. Stát se ovšem může ledacos.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ ZD Kestřany
Miroslav Masner: "Bohužel se nám od začátku soutěže nepodařilo z hřišť soupeřů odvést ani jeden bod. To jsme se snažili učinit ve Vlachově Březí. Po prvních 15 minutách, kdy měli domácí více ze hry, se vše srovnalo a hra se přelévala ze strany na stranu. Pokud obě obrany zaváhaly, zastoupili je pozorní brankáři. Po přestávce byl obraz hry podobný. Až do 70 minuty, kdy se stal šťastným střelcem a hráčem utkání Radek Mráz. Hráči Kestřan se poté snažili hru zvrátit, ovšem domácí byli proti. Spravedlivé by bylo alespoň vyrovnat, ale na to se nehraje. Proto hosté odjeli z Březí bez bodu."



Sestavy


FC Vlachovo Březí
M. Uher [-] - P. Polanský [-] , V. Toman [-] , A. Dejmek [-] , R. Kalčík [-] - J. Hubáček [-] (80. F. Daniel [-] ) , Š. Kužvart [-] , L. Martínek [-] , R. Mráz [-] - D. Nosek [-] (70. R. Lauda [-] ) , A. Kravčenko [-] (89. M. Podlešák [-] )

TJ ZD Kestřany
P. Drahoš ml. [-] - J. Kinský [-] , T. Červený [-] , L. Kaderka [-] , M. Lebeda [-] - V. Průcha [-] , M. Keclík [-] (46. M. Valach [-] ) , M. Pospíšil [-] , P. Viktora [-] - M. Kinský [-] , J. Voráček [-]

ŽK: 72. A. Kravčenko - 41. P. Viktora , 59. P. Drahoš ml. , 61. M. Lebeda .
Místo: Vl. Březí. Počet diváků: 101. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - Šíma Václav, Heinzl Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.