Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kestřany si s chutí zastřílely


Branky


4. M. Lebeda , 6. V. Průcha , 27. V. Průcha , 36. P. Viktora , 53. M. Pospíšil (p.) , 81. M. Valach , 86. P. Mikas - 24. M. Vítovec , 35. F. Čtvrtník (p.)
0

Kestřanům ani jejich soupeřům z Vacova se v minulém kole nedařilo. Byli to domácí Kestřany, kteří se bleskově ujali vedení. Hosté z Vacova ovšem snížili an rozdíl jediného gólu a branková přetahovaná trvala až do druhého poločasu, kdy domácí odskočili na rozdíl dvou, tří až nakonec pěti branek a v nejproduktivnějším zápasu týdne tak zvítězil celek TJ ZD Kestřany nad SK Vacov B v poměru 7:2.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólově nejbohatší první půle

Domácí celek TJ ZD Kestřany se vracel ze své předchozí výpravy do Vlachova Březí bez vstřeleného gólu, přičemž jeho dnešní soupeř SK Vacov B si z domácího trávníku přivezl dokonce šestibrankový příděl ve vlastní síti. Co se ovšem dělo v Kestřanech v první pětiminutovce, to se hned tak nevidí. Nejprve Martin Lebeda již ve 2. minutě převzal přihrávku od Václava Průchy a neomylně prostřelil Pavla Klase v brance hostí: 1-0. Netrvalo to ani 120 sekund a skóre se měnilo podruhé. Předchozí aktéři si jen vyměnili pozice. Martin Lebeda házel dlouhý aut až do vápna, v něm opět Václav Průcha předběhl protihráče a jeho hlavička mířila přesně: 2-0. Domácí vedli o dvě branky a nabyli dojem, že již mají vyhráno. Hosté se ovšem oklepali a od 12. minuty několikrát nebezpečně zahrozili. Ve 24. minutě fauloval přibližně 20 metrů od své branky domácí Martin Keclík. Hosté rychle rozehráli a než se domácí vzpamatovali, už to bylo zásluhou Drahoslava Vítovce na dostřel: 2-1. Přes obdržený kontaktní gól se tentokrát rychle vzpamatovali také domácí a již ve 27. minutě znovu vedli o dvě branky. Byl to opět Václav Průcha, který si tentokrát naběhl na centr od Patrika Viktory, zavezl míč do vápna a střelou mezi brankáře a tyčku branky si připsal svůj druhý gól v zápase: 3-1. Ve 35. minutě zbytečně fauloval ve velkém vápně Martin Keclík a z nařízené penalty snížil  hostující František Čtvrtník opět na rozdíl kontaktního gólu: 3-2. Netrvaly ovšem ani dvě minuty a domácí hráči zásluhou šikovné střely Patrika Viktory opět zvýšili brankový rozdíl o dvě branky a ukončili na góly bohatý první poločas v poměru 4:2. Byl to gólově nejbohatší první poločas od zahájení sezóny.

 

 

Domácí udrželi vysoký náskok a ještě přidali

Do druhého poločasu nastoupili domácí s vidinou, že musejí vedení buď udržet nebo ještě navýšit. Již v 53. minutě přišla na řadu druhá varianta, kdy z nařízeného pokutového kopu zvýšil Marek Pospíšil již na 5:2. Rozdíl tří branek už domácí uklidnil, nikam tedy nespěchali a došlo i na několik příležitostí hostů. Tyto však skončily buď mino branku nebo je bezpečně pochytal brankář Pavel Drahoš. Pak již za víceméně rozhodnutého stavu přidal v 81. minutě střídající Marek Valach další branku na 6:2 a ještě v 86. minutě rovněž střídající Petr Mikas upravil na konečných 7:2. Domácí Kestřany mají v příštím kole opět výhodu domácího prostředí a hostí Bělčice, zatímco Vacov bude doma hostit Chelčice.



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Kestřany
Miroslav Masner: „V neděli 18.10.2015 proti sobě nastoupila dvě mužstva ze spodních pater tabulky. O důležité body se hrálo v Kestřanech, kde nastoupili domácí proti hostům z Vacova. Domácí doslova vlítli na hosty a již ve čtvrté minutě se poprvé měnilo skóre. Ve druhém poločase se domácím podařilo skóre ještě navýšit. Poté již domácí nikam nechvátali a na řadu přišly i šance hostů, které ovšem skončily v náručí brankáře Drahoše nebo mimo branku. Všichni domácí hráči, trenér Zeman i fanoušci mohli být s výsledkem spokojeni.“




Sestavy


TJ ZD Kestřany
P. Drahoš ml. [-] - J. Kinský [-] , T. Červený [-] , R. Keclík [-] , V. Pomsár [-] - M. Lebeda [-] (60. M. Valach [-] ) , V. Průcha [-] , M. Pospíšil [-] , M. Keclík [-] (71. M. Pavlíček [-] ) - P. Viktora [-] (77. P. Mikas [-] ) , M. Kinský [-]

SK Vacov B
P. Klas [-] - J. Tesař [-] , M. Čtvrtník [-] (46. J. Mrázek [-] ) , F. Čtvrtník [-] (58. J. Král [-] ) , M. Vítovec [-] - V. Blahout [-] (82. T. Čejka [-] ) , V. Dyk [-] , V. Hanzlík [-] (80. F. Zdeněk [-] ) , T. Kovařík [-] - J. Hlásek [-] (71. T. Novák [-] ) , A. Bujok [-]

ŽK: 8. M. Pospíšil , 66. V. Pomsár - 20. M. Čtvrtník , 83. T. Novák .
Místo: Kestřany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Formánek Luboš - Toucha Matěj, Štěrba Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.