1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělčice si udržely domácí neporazitelnost


Branky


0

Bělčice prohrály doma pouze jedenkrát a to ve třetím kole. Od té doby je jejich domácí tvrz nedobytná. Potvrdilo se to i dnes proti nevyzpytatelnému soupeři z Vlachova Březí, kdy vpravdě fotbalovým výsledkem zvítězily Bělčice nad celkem z Vlachova Březí 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zraněného spoluhráče potěšili domácí úvodním gólem

Domácí Sokol Bělčice se vracel ze Stach s dvougólovou nadílkou, zatímco hostující FC Vlachovo Březí přijel na bělčické hřiště po těsném vítězství nad Kestřany. Hosté povzbuzeni předchozím vítězstvím chtěli na svůj úspěch navázat i venku, byly to ovšem domácí Bělčice, kteří se ujali v zápase vedení. První vážnou situací na hřišti však nebyla branky, nýbrž nešťastné a nezaviněné zranění domácího Luboše Krameše. Zápas pro něj předčasně skončil a do hry místo něj naskočil Josef Říský mladší. Jak již bylo naznačeno, byli to domácí, kteří se ujali vedení. Ve 21. minutě po krásné kombinační akci nejprve Karel Hanzlík poslal kolmou přihrávku na Jiřího Řezáče a ten našel před brankou ideálně postaveného Adama Ježka, který bezchybně zakončil: 1-0. Jinak to byl většinou boj ve středu hřiště, domácí se spíše přizpůsobili soupeři a v poli to byla to spíše přetlačovaná. Ve 30. minutě hasil před bránou ojedinělou šanci Vlachova Březí domácí Martin Hevera. Těsně před koncem poločasu mohly Bělčice přidat pojistku do šatny, když ve 45. minutě zahrával Ondřej Páca trestný kop, zkušený brankář Martin Uher však na poslední chvíli zachránil hosty před pohromou.

Přes veškerý nápor se hostům srovnat nepodařilo

Domácí byli při chuti i ve druhém poločase. Hned v první minutě druhé půle zahodil svou velkou šanci opět Jiří Řezáč, když z malého vápna hlavou mířil nad branku. V 70. minutě se ocitl na malém vápně Jan Cibulka, ale mířil vedle levé tyče. Neproměněné šance mohly domácí ještě mrzet, když se v 75. minutě ocitl sám na malém vápně zapomenutý Miroslav Podlešák, mladý domácí brankář Matouš Burian ho však skvělým zákrokem vychytal. Při další střele Jana Cibulky v 75. minutě už měli hosté i štěstí, jelikož je zachránila levá tyč. Jak se blížil závěr utkání, byli domácí stále  nervóznější, aby ubránili svůj jednogólový náskok, zatímco hosté vyhlásili útok na bělčickou branku. Po závěrečném tlaku bez obdrženého vyrovnávacího gólu si domácí jistě oddechli. Bělčice tak zvítězily o jedinou rozdílovou branku 1:0 a v příštím kole zajíždějí do Kestřan.Vlachovo Březí bude naproti tomu chtít ztracené body dohnat doma v zápase se Strunkovicemi.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
Josef Říský, jednatel: "Utkání jsme zvládli vítězně, ale moc pohledný fotbal to nebyl a díky našim nevyužitým šancím, kdy jsme mohli utkání rozhodnout již dříve, se soupeř rval o body až do samého závěru, který byl hodně nervózní a plný nepřesností. Stínem utkání bylo ve dvanácté minutě zranění Krameše st., kterému přejeme brzké uzdravení. Nervozita na našich kopačkách dovolila soupeři závěrečný tlak, ale zasloužené vítězství jsme si již vzít nenechali."




Sestavy


TJ Sokol Bělčice
M. Burian [-] - K. Zeman [-] , P. Burian [-] , J. Cibulka [-] , L. Krameš [-] - M. Hevera [-] , A. Ježek [-] , L. Krameš [-] (12. J. Říský [-] ) , K. Hanzlík [-] (67. L. Sejkora [-] ) - J. Řezáč [-] , O. Páca [-] (84. J. Říský [-] )

FC Vlachovo Březí
M. Uher [-] - P. Polanský [-] , V. Toman [-] , P. Dejmek [-] , R. Kalčík [-] - A. Kravčenko [-] , F. Daniel [-] , Š. Kužvart [-] , L. Martínek [-] - D. Nosek [-] , M. Podlešák [-] (56. R. Mráz [-] )

ŽK: 70. R. Mráz , 84. Š. Kužvart .
Místo: Bělčice. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Landík Filip - Frček Filip, Hejtmánek Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.