M. Machnyk 67. (p.)
1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodňany opět berou doma bod


Branky


67. M. Machnyk (p.) - 37. V. Křížek
0

Když hrála rezerva Vodňan doma naposledy, loučili se domácí v 7. kole s Chelčicemi remízou 2:2. Nyní v kole devátém hostily Vodňany celek FC WESTRA Sousedovice a rozešly se s ním opět smírně. Za hosty střílel již v první půli Vladimír Křížek, za domácí vyrovnával z penalty v druhém poločase Martin Machnyk a FK Vodňany B tak nakonec remízoval s FC WESTRA Sousedovice 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po velké šanci domácích udeřili úspěšně hosté

Utkání začalo několika nepřesnostmi, které byly poměrně často vidět hlavně v prvním poločase a to jak z domácího tábora, tak i od hostů. V první příležitosti se objevil po chybě hostující obrany Jakub Varyš. Ocitl se sám za obranou, ale neměl rychlost. Jeho střela zpoza vápna po zemi postrádala razanci a tak ji hostující brankář Jaroslav Šilhan chytil. O chvíli později vyrazil pro změnu domácí gólman Jan Budín střelu Vojtěcha Kacetla z úhlu. Poté se bojovalo především o střed hřiště, bez nějakých šancí na dobré zakončení. Ve 29. minutě opět zahrozili hosté, když ze středu hřiště přenesli hru na pravou stranu, ale střelu skluzem zblokoval Ondřej Vítovec. Ve 35. minutě se uvolnil Lukáš Malík ve vápně, s jeho stříleným centrem si ovšem brankář hostí poradil. A tak hosté udeřili o minutu později, když se v 36. minutě z nenápadné akce po pravé straně dostal míč až na vápno a následnou střelu ještě ve vápně tečoval nejlepší střelec hostí Vladimír Křížek. Brankář Jan Budín se hodně natahoval, ale střela přesto skončila za pravou tyčkou: 0-1. A tím také skončil první poločas.

Domácí vyrovnali z penalty

Do druhé půle vstoupili aktivně a bojovně domácí, ale vytvořili si spíše platonický tlak. Až v 65. minutě hostující hráč vcelku zbytečně fauloval Jakuba Varyše a jelikož to bylo ve vápně, byl odpískán pokutový kop. K míči se postavil Martin Machnyk a penaltu suverénně proměnil. Brankáře poslal na druhou stranu a střela šla po zemi k levé tyči: 1-1. V 68. minutě se mohli hosté dostat do vedení, když se na branku domácích řítil opět Vladimír Křížek v tandemu s Tomášem Glazunovem, ale rychlý brejk dva na jednoho na poslední chvíli přerušil skluzem Ondřej Vítovec. O pár minut později vytáhl domácí gólman Jan Budín skvělý zákrok, když zázračně vyrazil nebezpečnou střelu z hranice pokutového kopu. V 74. minutě se hned sedm domácích hráčů řítilo na sousedovickou branku, ale jeden z hostujících hráčů skluzem doslova sestřelil zezadu Martina Machnyka. Za zákrok se začervenal, ale pouze ve tváři, protože byl potrestán žlutou kartou. Další sólo na branku hostí si vystřihl v 77. minutě Martin Novák, když běžel z levé strany sám na brankáře, ale jeho střelu brankář vyrazil a k dorážce se domácí již nedostali. V poslední minutě se hosté ještě pokusili zvrátit remízu na svou stranu, když zahrozili závarem před domácí brankou. Míč se v té chvíli pohyboval doslova na brankové čáře, ale gól již z této akce nepadl. Bojovné utkání tak skončilo zaslouženou remízou.



Ohlasy k zápasu


FK Vodňany B
(již brzy):




Sestavy


FK Vodňany B
J. Budín [-] - L. Filip [-] , M. Machnyk [-] (77. R. Kapusta [-] ) , O. Vítovec [-] (75. M. Novák [-] ) - L. Malík [-] , P. Štěch [-] , M. Pečený [-] , T. Dvořák [-] , D. Vítovec [-] - J. Varyš [-] , T. Šmíd [-] (67. T. Kvěch [-] )

FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - P. Kohout [-] , J. Jalůvka [-] , J. Hrach [-] , V. Behenský [-] - J. Kovář [-] (76. F. Duba [-] ) , M. Glazunov [-] , V. Kacetl [-] , M. Kokrda [-] - V. Křížek [-] , T. Glazunov [-] (30. D. Trégl [-] )

ŽK: 33. L. Malík , 43. M. Pečený , 48. D. Vítovec , 87. T. Dvořák , 89. T. Kvěch - 60. M. Glazunov , 74. V. Kacetl .
Hráči zápasu: J. Varyš - V. Křížek .
Místo: Vodňany. Rozhodčí: Plaček Tomáš - Petričák Daniel, Kolář Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.