0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště nečekaně klopýtlo doma s Chelčicemi


Branky


0

TJ Hradiště hostila FK Chelčice. Měl to být pohodový zápas se ziskem dalších tří bodů pro domácí. Jenže nebyl. Domácí nejenže nezískali ani bod, dokonce se neprosadili ani gólově. Dvě ze tří branek hostí z Chelčic zaznamenal Martin Šácha a domácí TJ Hradiště tak nečekaně podlehla FK Chelčice 0:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

(podrobný report připravujeme)



Ohlasy k zápasu



FK Chelčice
Václav Mareš, trenér: "Musím říci, že to bylo na tak těžkém terénu velice kvalitní utkání, které se muselo divákům líbit. Hráči splnili přesně to, co jsme si před zápasem řekli. Hráli jsme ze zabezpečené obrany, pokryli jsme střed hřiště, protože jsme věděli, že tam je největší síla Hradiště a především jsme chtěli hrát na brejky a to se nám také vyplatilo. S výkonem svých hráčů jsem nad míru spokojený a po zásluze si odvážíme zasloužené tři body."



Sestavy


TJ Hradiště
V. Lapeš [-] - L. Vyrostek [-] (46. L. Hubička [-] ) , P. Hoštička [-] , L. Hanus [-] , J. Vepřovský [-] - J. König [-] , M. Čítek [-] , O. Matějka [-] , D. Čejka [-] - L. Pichlík [-] , T. Rybár [-]

FK Chelčice
P. Novák [-] - M. Kopenec [-] , M. Lang [-] , J. Turek [-] , J. Jakš [-] - F. Čížek [-] , J. Křenek [-] , M. Lang [-] , V. Tesař [-] - M. Šácha [-] , T. Kouba [-] (82. V. Mareš [-] )

ŽK: 25. L. Pichlík , 50. M. Čítek - 34. J. Turek , 54. F. Čížek , 63. J. Křenek , 86. V. Mareš .
Místo: tráva. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - Klimeš Jiří, Tanáč Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.