Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěkeň opět padla doma


Branky


0

Na půdu Otavanu Štěkeň zavítal ambiciózní celek Hradiště. Domácí dlouho odolávali, avšak nakonec rozhodl závěr první a začátek druhé půle, v jejichž průběhu Otavan inkasoval celkem čtyřikrát. Ve druhém poločase domácí snížili, ale k vyrovnání to nevedlo. Nakonec TJ Otavan Štěkeň podlehl TJ Hradiště 2:5. Dvěma brankami v řadě se za hosty prosadil Ondřej Matějka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly do šatny domácím v první půli

TJ Otavan Štěkeň se vrátil z utkání v Lažišti bez bodu a bez branky v síti soupeře a nyní hostil  celek TJ Hradiště, který poměrně výrazně doma prohrál s Chelčicemi, takže se dalo očekávat, že si hosté přijeli pro body. Dlouho to tak nevypadalo, třebaže hosté si víceméně udržovali svou převahu na hřišti. První branka padla až v závěru úvodní části hry, kdy se ve 37. minutě dostal k míči hostující Lukáš Hubička a otevřel skóre: 0-1. Pak došlo k osudovému zákroku těsně před koncem prvního poločasu, kdy byl ve 44. minutě k velké nevoli domácích nařízen pokutový kop proti Otavanu. K míči se postavil nejlepší střelec hostí Michal Čítek a s přehledem proměnil: 0-2.

Další dvě branky v úvodu druhé půle a bylo hotovo

Noční můra domácích ze závěru první půle pokračovala i v úvodu druhého poločasu. Sotva minutu po rozehrávce převzal ve 47. minutě míč hostující Ondřej Matějka a zvýšil již na 0:3. O dalších pět minut později to bylo již 0:4, když v 52. minutě opět Ondřej Matějka znovu rozvlnil síť za zády domácího brankáře Petra Brody. Mezi úvodním a čtvrtým gólem hostí tak uplynulo sotva 15 minut, třebaže dělených přestávkou mezi poločasy. Hráči domácího Otavanu se prosadili až v 69. minutě, kdy střílel Miroslav Čížek a snížil alespoň na 1:4. Radost domácích netrvala dlouho: minutu nato se opět prosadili hosté - v 70. minutě zvyšoval střídající Petr Hoštička již na 1:5. Ovšem poslední slovo měli v zápase domácí. Byla to však pouhá kosmetická úprava skóre, když v 83. minutě upravil Marek Kešner na konečných 2:5. Nyní čeká domácí Otavan generálka v Chelčicích a Hradiště vyzve k dobytí své téměř nedobytné tvrze Westru Sousedovice.



Sestavy


TJ Otavan Štěkeň
P. Broda [-] - M. Čížek [-] , J. Jariabka [-] , R. Kozlík [-] (52. M. Gramblička [-] ) , R. Macků [-] - R. Štefanko [-] (46. J. Prokeš [-] ) , V. Páník [-] , V. Čížek [-] , P. Pletka [-] - L. Peterka [-] (66. O. Michálek [-] ) , M. Kešner [-]

TJ Hradiště
V. Lapeš [-] - P. Žalud [-] , L. Hanus [-] , J. Vepřovský [-] , M. Chassard [-] - D. Čejka [-] , O. Matějka [-] (52. O. Novotný [-] ) , M. Čítek [-] , J. König [-] - T. Rybár [-] , L. Hubička [-] (56. P. Hoštička [-] )

ŽK: 15. V. Čížek , 21. R. Štefanko , 42. L. Peterka - 80. J. König .
Místo: Štěkeň. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Weidenthalerová Hana - Fiala, Zábranský.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.