J. Hrach 5.
J. Kovář 34.
J. Hrach 73. (p.)
3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

WESTRA si snadno poradila s rezervou Lažiště


Branky


5. J. Hrach , 34. J. Kovář , 73. J. Hrach (p.)
0

Zápas se od úvodního hvizdu vyvíjel poměrně jednoznačně. Domácí WESTRA velmi brzy vsítila úvodní gól, získala postupně převahu na hřišti a ještě v průběhu první půle přidala další branku. Ve druhém poločase hosté z přemíry snahy nedostat další branku často faulovali, za jeden z jejich zákroků byl odpískán pokutový kop, který domácí proměnili a tak nakonec FC WESTRA Sousedovice zvítězila až příliš hladce nad FK Lažiště B v poměru 3:0.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K rychlému úvodnímu gólu přidali domácí ještě jeden

Domácí FC WESTRA Sousedovice se vracela na své hřiště s vyválčeným bodem za remízu ve Vodňanech. Nyní hostila tým rezervy z Lažiště, který doma zvítězil nad Otavanem Štěkeň 1:0. Zkušený domácí tým si ovšem s hosty poradil až příliš snadno. Běžela sotva 4. minuta prvního poločasu a skóre se měnilo poprvé. Přišla první standardní situace zápasu, domácí Jakub Jalůvka zahrával rohový kop a jehocentr dopravil Jan Hrach z voleje přímo do branky: 1-0. Po vstřelené první brance domácí Westra v podstatě opanovala hřiště, jelikož se po zbytek poločasu hrálo až na výjimky na půli hosti. Sousedovice následně spálily několik vyložených šancí, než přišla 35. minuta a v ní se blýskl sólem přes hřiště domácí Jakub Kovář. Vběhl do velkého vápna, obešel dva protihráče a napálil míč směrem k tyči hostujícího brankáře Vašury. Míč zapadl přesně tam, kam měl: 2-0. WESTRA vedla o dvě branky, byla však stále při chuti.

V druhé půli padla penalta a zahazovaly se šance

Ve druhém poločase to na hřišti vypadalo stejně jako v předchozích 45 minutách.Domácí byli na koni a zápas se odehrával převážně na půli hostí. Snad jen, že Lažiště se více než o zvrat snažilo nedostat další branku a nezměnit průběh zápasu v debakl. Za celý druhý poločas měli hosté jednu střelu na bránu a jednu šanci po standardní situaci, když zahrávali rohový kop. Občas si pomohli i zákroky za hranicí pravidel, které musel sudí trestat. Po jednom takovém zákroku v 73. minutě na domácího Milana Glazunova ve vápně už rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. K míči se postavil Jan Hrach a penaltu s přehledem proměnil: 3-0. Zbytek zápasu se nesl ve znamení neproměněných šancí domácích, kdy se několikrát vyznamenal hostující brankář Ondřej Vašura. Výsledkem 3:0 tedy zápas i skončil a domácí nyní zajíždějí do Hradiště, kde to budou mít velmi těžké, stejně jako Lažiště, které bude v příštím kole hostit Slavoj Volyně.



Ohlasy k zápasu


FC Znakon Sousedovice
Pavel Koubek, trenér: „Utkání bylo jednoznačnou záležitostí, jak výsledkově tak i herně. Vyhráli jsme 3:0, ale mohli jsme vyhrát mnohem vyšším rozdílem. Druhý poločas byl z naší strany o neproměňování šancí. Hosté měli snad jednu střelu na naši bránu.“




Sestavy


FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - P. Masák [-] , J. Jalůvka [-] , J. Hrach [-] , V. Behenský [-] - J. Kovář [-] , M. Glazunov [-] , V. Kacetl [-] , P. Kohout [-] - V. Křížek [-] (75. V. Rom [-] ) , P. Kohout [-]

FC Šumavské Hoštice/FK Lažiště
O. Vašura [-] - J. Mocek [-] , Z. Kučera [-] , J. Šulc [-] , P. Ostádal [-] - V. Selivanenko [-] , V. Matulka [-] , L. Bauer [-] , B. Pravda [-] - M. Stupár [-] (63. P. Brzobohatý [-] ) , J. Turek [-] (66. P. Sabadka [-] )

ŽK: 43. B. Pravda , 73. Z. Kučera .
Místo: Sousedovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mráz Marek - Toucha, Hodánek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.