V. Turek st. 15. (vl.)
1:1
(1:1)
22. M. Kuta
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Při remíze ve Stachách góly stříleli jen hosté


Branky


15. V. Turek st. (vl.) - 22. M. Kuta
0

V bojovném derby dvou rivalů si nakonec po bodu odvážejí oba celky. Přestože se Stachy gólově vůbec neprosadily, získávají nakonec bod za remízu díky smolné teči hostí do vlastní branky z 15. minuty. Čkyně pak srovnala svůj vlastní náskok ještě do konce první půle a tak se po nerozhodném výsledku 1:1 rozešly oba celky smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě branky zápasu zařídili hosté

Domácí TJ Sokol Stachy přivítal v derby kola svého rivala z SK Čkyně. Stachovští si z minulého kola přivezli čtyřgólovou nadílku od Strunkovic, zatímco hráčům Čkyně se podařilo vybojovat na hřišti Volyně velmi cenný bod. Nyní přijeli do Stach v kombinované sestavě, kdy zkušeného Václava Turka staršího a Michala Kuneše doplnili v sestavě dravým mládím. Stachovští oproti tomu zůstali u tradičního rozestavení. Již  od prvních minut bylo jasné, že se diváci nudit nebudou. Hrál se aktivní fotbal s útoky na obou stranách a šancí v zápase postupně přibývalo. První se prosadili hosté, bohužel pro ně však do vlastní brány. V 15. minutě si  ze strany střílený centr si nešťastně srazil do vlastní brány Václav Turek starší: 1-0. Vlastní branka ovšem hosty nepoložila. O jejich síle ve standardních situacích bylo ve Stachách všeobecně známo, ale přesto bylo ve 25. minutě vyrovnáno. Hosté zahrávali roh, dlouhý nákop do vápna brankář domácích Lukáš Sýs sice vyboxoval, ale na dorážku Michala Kuty již zareagovat nestihl: 1-1. Až do konce poločasu se hra i nadále přelévala ze strany na stranu, ale branka už nepadla ani po vyložených příležitostech domácích, kdy se do šancí dostali jmenovitě Jan Pešl nebo František Švarc.

V druhé půli již branka nepadla

Po přestávce tempo poněkud opadlo a šance se rodily ztěžka. Bylo to pochopitelné, jelikož nikdo nechtěl v zápase prohrát. Dominovaly obrany obou týmů a když už došlo k případnému zaváhání, dostali šanci vyniknout také oba brankáři. Jak se blížil zápas ke svému závěru, byli aktivnější hosté, kteří svého soupeře zatlačili. Poslední vyloženou šanci hostí se podařilo domácím eliminovat. Čkyně zahrávala trestný kop, k míči se postavil Michal Kuneš, ale jeho precizní střelu výborně zlikvidoval Lukáš Sýs v brance domácích. Když ani po následné složité situaci ve vápně branka nepadla, rozešly se nakonec oba celky smírně a TJ Sokol Stachy tedy remízoval s SK Čkyně 1:1. Nyní zajíždějí domácí na hřiště rezervy Vodňan a hosté ze Čkyně přivítají na svém hřišti Vlachovo Březí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stachy
Tomáš Andrle: „Tradiční derby obou rivalů vždy slibuje atraktivní podívanou plnou bojovnosti a emocí, ale vše v přátelském a hlavně fair play pojetí obou týmů. Domácí byli před utkáním v tabulce hůře postavení, vše však chtěli napravit zodpovědností a příkladným nasazením. Ke konci zápasu hosté přitlačili, ale gól nepadl, a tak se soupeři rozešli smírně.“

SK Čkyně
Patrik Krull: "V derby obou rivalů se hrál jako vždy na Stachách spíše bojovný fotbal. My jsme i tentokrát bez několika hráči základní sestavy nepředvedli optimální výkon, ale poslední dvacetiminutovka patřila nám a měli jsme brát všechny 3 body. V poslední minutě jsme mohli podle hráčů zahrávat pokutový kop - situaci jsem ze své pozice pořádně neměl šanci vidět, takže nemohu soudit."



Sestavy


TJ Sokol Stachy
L. Sýs [-] - P. Foltýn [-] , V. Karlík [-] , V. Beneš [-] , L. Heidenreich [-] - F. Švarc [-] , M. Rod [-] (90. J. Dvořák [-] ) , M. Šíp [-] , M. Marek [-] (46. L. Hovorka [-] ) - P. Záleský [-] , J. Pešl [-]

SK Čkyně
J. Kainc [-] - V. Turek ml. [-] , V. Turek st. [-] (80. P. Chrášťanský [-] ) , M. Kuta [-] , A. Duka [-] - I. Pinke [-] (73. Z. Stejskal [-] ) , M. Kuneš [-] , Š. Friedl [-] (46. M. Turek [-] ) , M. Chalupa [-] - M. Gerold [-] , L. Toman [-]

ŽK: 54. L. Heidenreich - 54. V. Turek st. , 90. M. Kuneš .
Místo: Stachy. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Řehoř Petr - Klimeš, Háša.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.