0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas bez branek s mnoha šancemi


Branky


0

Tak by se dalo charaterizovat utkání mezi domácí TJ ZD Kestřany a hostující TJ Sokol Bělčice. První poločas nabídl divákům zpočátku nevyrovnaný, postupem času však stále kvalitnější fotbal s přibývajícími šancemi na obou stranách. Jedinou branku Bělčic zmařil ofsajd, branku Kestřan pro změnu břevno. Přes přehršel šancí se nakonec TJ ZD Kestřany rozešly s TJ Sokol Bělčice bo bezbrankové remíze 0:0.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelka v první půli skončila bez branek

Již v úvodu poločasu se podařilo hostům z Bělčic po rychlé akci dopravit míč do sítě, již předtím však byl signalizovaný ofsajd. Na malém hřišti to bylo hodně kontaktní utkání a obě mužstva se dostávala před soupeřovu branku hlavně nakopávanými míči.Do první větší šance domácích se dostal kapitán Václav Průcha, který střílel z pravé strany, ale těsně minul. Poté zahrozili hosté a v 18. minutě Jan Cibulka nastřelil břevno domácí branky. Domácí špatně pokrývali mezihru, a tím nabízeli hostům šance na rychlé přechody do útoku a také na častější střely na branku. Ty však spolehlivě likvidoval brankář Pavel Drahoš. Ve 24. minutě centroval Milan Kinský a hlavičku vyrazil nad břevno mladý gólman Matouš Burian. Ve 30 minutě zahrávali hosté rohový kop, který odrážel Ondřej Páca a jeho hlavička jen těsně minula pravou tyč. Pak se opět činil Matouš Burian v brance hostí a zlikvidoval další šance, jež si vytvořili Marek Valach, Patrik Viktora a Marek Pospíšil. Hosté hrozili z rychlých protiútoků, kdy nebezpečné střely vyslali na domácí bránu postupně Adam Ježek, Ondřej Páca a Karel Hanzlík. Posledních pět minut poločasu patřilo opět hostům z Bělčic, kteří si vypracovali tlak a nepustili domácí za půlicí čáru.

Branka nepadla ani v druhé půli

Po poločase došlo na zlepšení hry domácích. Šikovnými a rychlými nahrávkami se dostávali na dostřel branky Bělčic. Pozorný brankář Matouš Burian však střely buď pochytal nebo vyrazil na roh. Standardních situací bylo v utkání na obou stranách mnoho, ale žádnou z nich se ani jednomu z týmů nepovedlo přetavit v gól. Výstavní bylo zejména břevno Ondřeje Páci z trestného kopu v 50. minutě a hlavička Martina Hevery, která jen těsně minula pravou tyč domácí branky. O chvíli později si při průniku Karla Hanzlíka domácí málem vstřelili vlastní branku, když po nechtěné teči mohl kestřanský Pavel Drahoš jen bezmocně sledovat, jak sražený míč těsně míjí pravou tyč jeho branky. V 77. minutě přišel na hřiště za hosty Jakub Říský, hosté zpřesnili hru a rychleji přecházeli do útoku. V 80. minutě ovšem nechali ve středu hřiště pro domácí útočníky doslova dálnici, ale Matouš Burian rychlým vyběhnutím z branky včas zasáhl a jeho bratr Petr Burian stihl odražený míč odklidit do autu. V 90. minutě zahrávali domácí rohový kop, který po závaru před brankou hostů skončil odkopem domácího obránce mimo dosah všech hráčů. To byl také konec utkání, které nabídlo mnoho nepřesností, mnoho střel na branku, avšak bez gólového efektu.



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Kestřany
Miroslav Masner: „V sobotu se na hřišti v Kestřanech setkali domácí proti Bělčicím. Oba soupeři v předchozích utkáních zvítězili na domácí půdě. Začátek utkání byl ve znamení nervozity. Často docházelo ke ztrátám míče na obou stranách. Po poločase došlo na zlepšení hry domácích, kteří se šikovnými a rychlými nahrávkami dostávali na dostřel od branky Bělčic. Utkání, které nabídlo mnoho nepřesností a mnoho střel na branku, ale zůstalo bez gólu.“

TJ Sokol Bělčice
Josef Říský: "Podruhé za sebou jsme neinkasovali a díky tomu jsme si odvezli z Kestřan určitě zasloužený bod, ale pokud bychom měli více štěstí a proměnili své příležitosti, kterých jsme měli více než domácí, mohli jsme odvézt všechny tři body. Bod ze soupeřova hřiště bereme a doufám, že se nám podaří i v příštím utkání na domácím hřišti navázat na dobrou obrannou hru a přidat k tomu i nějaké branky."



Sestavy


TJ ZD Kestřany
P. Drahoš ml. [-] - R. Keclík [-] , J. Kinský [-] , M. Keclík [-] , L. Kaderka [-] - P. Viktora [-] , M. Lebeda [-] , V. Průcha [-] , M. Pospíšil [-] - M. Kinský [-] , P. Valach [-]

TJ Sokol Bělčice
M. Burian [-] - A. Ježek [-] , K. Zeman [-] , P. Burian [-] , A. Nusl [-] - J. Cibulka [-] (77. J. Říský [-] ) , O. Páca [-] , L. Sejkora [-] , M. Hevera [-] - K. Hanzlík [-] , J. Řezáč [-] (88. V. Mach [-] )

ŽK: 47. P. Burian .
Místo: Kestřany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ambrožová Hana - Šimšík, Trkovský.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.