Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělčice vybojovaly s houževnatým Vacovem vítězství


Branky


0

TJ Sokol Bělčice hostil na svém hřišti rezervu Vacova. Zpočátku dramatický duel, kdy na rychlou úvodní branku domácích dokázali hosté odpovědět ještě v prvním poločase, nakonec vyústil v poměrně jednoznačnou záležitost. Domácí přidali ve druhé půli tři branky a přes veškerou snahu houževnatě bojujícího  soupeře o snížení nakonec TJ Sokol Bělčice zvítězil nad SK Vacov B 4:1.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na rychlou branku domácích našli ještě hosté odpověď

Domácí TJ Sokol Bělčice se vracel z Chelčic s vybojovaným bodem za bezbrankovou remízu a také Vacov přijel na hřiště Sokola s bodem, který získal doma po remíze s Chelčicemi. Domácí se dostali do rychlého vedení ve 4. minutě, kdy zahrávali rohový kop a Karel Hanzlík pálil zblízka přesně: 1-0. Následovala akce Ondřeje Páci z 11. minuty, kdy se mu ani nadvakrát nepodařilo překonat výborného Pavla Klase v brance hostí. Na druhé straně se opět po standardní  situaci z rohu ocitl ve velké šanci Tomáš Novák, ale nedal. Domácí z této akce přešli ihned do rychlého protiútoku a v 15. minutě se již Ondřej Páca nemýlil: 2-0. V 16. minutě mohl dát ještě pojistku Jiří Řezáč, který se řítil úplně sám na brankáře Pavla Klase, ten jej ovšem vychytal. Aby rychlým akcím bylo učiněno zadost, snížili hosté snížili ještě ve 20. minutě zápasu. Opět přišla standardní situace, hosté zahrávali trestný kop a František Čtvrtník krásnou střelou přesně do šibenice snížil: 2-1. Po zbylých pětatřicet minut se v první půli již nic zvláštního neudálo a tak mohly Bělčice odcházet do šaten s mírným náskokem, zatímco Vacov po kontaktním gólu stále držel naději na zvrat.

Domácí rychle přidali další branky a zbytek zápasu si již pohlídali

Po přestávce se hosté skutečně snažili o vyrovnání, jejich naděje ovšem v 51. minutě výrazně snížil po rychlé akci opět Karel Hanzlík, který zvyšoval na 3:1. Skórovat mohli vzápětí jak Adam Nusl tak kapitán Karel Zeman na straně domácích, ale nakonec se prosadil až v 60. minutě Jan Cibulka, který stanovil konečné skóre na 4:1. Do konce zápasu zbývala v tu chvíli opět půlhodina, ve které již domácí nepřipustili žádné drama a nakonec tedy TJ Sokol Bělčice zvítězil nad SK Vacov B 4:1. Poslední kolo podzimní části stráví Bělčice opět doma, kdy sehrají zápas proti Strunkovicím a rezerva Vacova bude v posledním zápase podzimu na domácím hřišti hostit Otavan Štěkeň.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
Josef Říský, jednatel: "I když výsledek vypadá jasně, vítězství se nerodilo snadno, protože hosté bojovali i přes nepříznivý stav až do konce utkání. My jsme se trochu přizpůsobili soupeřově hře, nedokázali jsme podržet míč více na zemi a ve větru nebyla naše kombinace přesná. Zbytek utkání jsme si již pohlídali bez problémů i přes sympatickou snahu hostů o korigování výsledku až do samého závěru utkání. "




Sestavy


TJ Sokol Bělčice
M. Burian [-] - P. Burian [-] , L. Krameš [-] , K. Zeman [-] - A. Nusl [-] , L. Sejkora [-] (63. V. Mach [-] ) , A. Ježek [-] (80. R. Suda [-] ) , J. Cibulka [-] , K. Hanzlík [-] - J. Řezáč [-] (46. J. Říský [-] ) , O. Páca [-]

SK Vacov B
P. Klas [-] - J. Král [-] , J. Tesař [-] , F. Čtvrtník [-] , M. Čtvrtník [-] - G. Bujok [-] , P. Vojtíšek [-] , T. Kovařík [-] , V. Dyk [-] - A. Bujok [-] , T. Novák [-]

ŽK: 70. A. Ježek .
Místo: Bělčice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Jevčák Martin - Landík Filip, Novotný Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.