Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chelčice si poradily se Štěkní i v oslabené sestavě


Branky


0

FK Chelčice hostil TJ Otavan Štěkeň. Domácí se ujali vedení již ve 13. minutě zápasu, hosté ovšem během chvilky kontrovali vyrovnávacím gólem. Další branky padly až v závěrečné části druhého poločasu, kdy se domácím podařilo dát dva slepené góly dvakrát za sebou a tak nakonec FK Chelčice zvítězil nad Otavanem Štěkeň 5:1. Dvěma brankami se blýskl domácí Tomáš Kouba.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvnímu poločasu slušela remíza

Chelčice se vracely ke svému poslednímu domácímu zápasu z Vacova, odkud si v předchozím kole přivezly alespoň bod za remízu. Nyní museli domácí čelit svému soupeři v oslabené sestavě, kdy jim chybělo několik hráčů. Otavan Štěkeň přijel do Chelčic po předchozí vysoké porážce doma s úmyslem konečně nasbírat nějaké body. Úvod zápasu tomu také nasvědčoval: třebaže se domácí poměrně rychle ujali vedení, zdravě agresivní hosté téměř v zápětí srovnali. Nejprve tedy ve 14. minutě napřáhl domácí Jaroslav Jakš a poslal svůj tým do vedení: 1-0. Netrvalo to však ani deset minut a rázem bylo srovnáno. Ve 21. minutě se do šance dostal hostující Václav Čížek a nekompromisně vyrovnal: 1-1. Přes několik vážnějších šancí především na straně hostí to bylo z prvního poločasu vše a oba celky se rozcházely s nerozhodným výsledkem, který pochopitelně lépe vyhovoval hostům.

 

 

 

V druhé půli skórovali již jen domácí

Ve druhém poločase to byly především domácí Chelčice, jimž se podařilo s průběhem zápasu něco významnějšího udělat. Domácí trenér Václav Mareš proházel sestavu, hráči zlepšili pohyb a hned to bylo na hřišti znát. Chelčice si postupně vytvořily převahu, avšak hosté stále odolávali a dokonce se jim podařilo s domácími udržet krok. Pak však přišla 69. minuta, kdy se k míči dostal domácí František Čížek a zvýšil na 2:1. Brankový slepenec pokračoval: o tři minuty později, tedy v 72. minutě, přišla šance opět pro domácí hráče a tentokrát to byl Tomáš Kouba, který zvyšoval na 3:1. Byla to rána pro hosty, kteří se v koncovce neprosadili a ač měli ze hry v tu chvíli mírně navrch, skórovali již vždy pouze domácí. Další slepenec gólů pak přišel o deset minut později, když se v 84. minutě opět prosadil domácí Tomáš Kouba a přidal svou druhou branku již na 4:1. Po méně než pěti minutách, tedy v 84. minutě uzavřel celkové skóre zápasu na 5:1 druhý domácí kanonýr Martin Šácha. Výsledek zápasu tedy vyzněl jednoznačně pro domácí, ovšem na hřišti to tak jednoznačné nebylo. Nyní čeká Chelčice poslední zápas podzimní části v Sousedovicích a Štěkeň také uzavře svůj výčet podzimních zápasů venku, tentokrát na hřišti ve Vacově.



Ohlasy k zápasu


FK Chelčice
Václav Mareš, trenér: "Zápasu jsem se hodně obával, před zápasem se mi omluvil M. Lang rodinné důvody, pro zranění nemohl nastoupit M. Kopenec, brankář P. Novák chytal s horečkou a musím říci, že to na hřišti bylo znát. My jsme opět odehráli velice špatný první poločas, nevyrovnali jsme se agresivně hrajícím hostům, kteří přijeli do Chelčic z odhodláním urvat nějaký ten bod. Přesto jsme se jako první dostali do vedení, ale hosté vzápětí vyrovnali. Druhý poločas už byl z naší strany o hodně lepší. Změnili jsme posty u některých hráčů, zlepšili jsme pohyb a po zásluze jsme přidali Štěkni ještě čtyři góly. Musím říci, že výsledek je pro hosty hodně krutý. "




Sestavy


FK Chelčice
P. Novák [-] (46. J. Iral [-] ) - M. Lang [-] , V. Trobl [-] (72. D. Jarolímek [-] ) , J. Turek [-] - J. Jakš [-] , V. Tesař [-] (82. P. Koutský [-] ) , J. Křenek [-] , F. Čížek [-] - V. Mareš [-] , M. Šácha [-] , T. Kouba [-]

TJ Otavan Štěkeň
P. Broda [-] - V. Páník [-] , R. Macků [-] , V. Čížek [-] (77. O. Michálek [-] ) , M. Čížek [-] - P. Pletka [-] , M. Havránek [-] , P. Vachta [-] , J. Prokeš [-] - L. Peterka [-] , M. Kešner [-] (75. S. Poláček [-] )

ŽK: 60. F. Čížek - 50. V. Čížek , 50. M. Čížek , 58. L. Peterka , 76. V. Páník .
Místo: Chelčice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klíma Petr - Mráz, Hejtmánek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.