Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Stachům zbývala ke 3 bodům minuta


Branky


0

V posledním kole podzimní části na sebe narazily celky domácí TJ Sokol Stachy a hostujícího FK Lažiště B. Vše podstatné se odehrálo ve druhé půli. Domácí se během čtvrthodiny ujali dvoubrankového vedení Pavla Záleského, aby o něj následně přišli díky dvěma zásahům dvougólového střelce z Lažišť Martina Stupára, který vyrovnával minutu před koncem zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Domácí tým TJ Sokol Stachy již dvakrát za sebou remízoval. Poprvé v 10. kole v zápase se Čkyní měli i štěstí, když se o vyrovnání zapříčinil hostující hráč vlastním gólem, podruhé v kole jedenáctém srovnaly Stachy neuvěřitelným obratem v posledních dvou minutách zápasu. Dnešní utkání se velmi podobalo tomu předchozímu, s tím rozdílem ovšem, že tentokrát si Černého Petra remízy vytáhli domácí. Byly to Stachy, které vstoupily lépe do zápasu. První poločas byli domácí více ze hry, během úvodní pětačtyřicetiminutovky měli osm standardek, kdy brankář hostí vyrážel pouze na roh, některé příležitosti byly vyložené a volaly po gólu, prosadit se domácí nedokázali. Zásluhu na to měl rovněž skvěle chytající brankář hostí Ondřej Vašura. Přes množství šancí zejména na kopačkách domácích tak skončil první poločas bez branek.

 

 

Snadné vedení Stach a šťastný obrat Lažiště

Ve druhém poločase se obraz hry na hřišti nejprve příliš nezměnil. Domácí diváci čekali na první branku až do 59. minuty, kdy vykopával brankář domácích Radim Šebánek, míč si zpracoval domácí Pavel Záleský a v souboji s hostujícím brankářem uspěl: 1-0. V 72. minutě to byl opět Pavel Záleský, který si naběhl na dobře mířený centr a bezchybně dorážel do brány: 2-0. V té chvíli to vypadalo, že Stachy mají zápas pevně v rukou a vítězství si již nenechají ujít. Jenže pak přišly chvíle hostujícího Martina Stupára, který napodobil svého soupeře Pavla Záleského. Nejprve v 79. minutě po standardní situaci, když hosté zahrávali rohový kop, snížil na 2:1 a neuvěřitelný obrat dokončil za značného přispění dezorientované domácí obrany v 90. minutě, kdy vyrovnával na 2:2. Jeden hráč každého z obou týmů tedy vsítil dvě branky a tito následně rozhodli o tom, že TJ Sokol Stachy se rozešel s FK Lažiště B po remíze 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stachy
Tomáš Andrle: "Oba týmy se nachází ve spodní části tabulky a proto je vzájemný souboj více než zajímavý. Do utkání lépe vstoupili domácí, první poločas byli lepším mužstvem, za 45 minut rozehrávali 8 rohových kopů, připravili si i několik gólových šancí, ale prosadit se nedokázali a to zvláště kvůli výborně chytajícímu gólmanu hostí. Ve druhém poločasu zápas pokračoval ve stejném duchu a také diváci se nakonec dočkali i branek. Nejdříve dostal domácí do vedení střelec Záleský, který dále po centru dorážel do brány na 2:0. Zdálo se, že domácí již zápas s přehledem dohrají do vítězného konce, ale to se nestalo a byli to právě domácí, kteří nepochopitelným kolapsem umožnili hostům nejdříve z rohového kopu snížit na a pak v 90. min byli hostům rovněž nápomocni u vyrovnání na 2:2. "




Sestavy


TJ Sokol Stachy
R. Šebánek [-] - J. Kraml [-] (65. F. Švarc [-] ) , V. Karlík [-] , A. Eigner [-] , J. Dvořák [-] (46. V. Voldřich [-] ) - L. Hovorka [-] (46. M. Rod [-] ) , L. Heidenreich [-] , J. Pešl [-] , P. Foltýn [-] - D. Pek [-] (79. M. Marek [-] ) , P. Záleský [-]

FC Šumavské Hoštice/FK Lažiště
O. Vašura [-] - V. Selivanenko [-] , P. Ostádal [-] , Z. Kučera [-] , J. Šulc [-] - P. Holub [-] , L. Bauer [-] , V. Matulka [-] (46. R. Mráz [-] ) , J. Mocek [-] - J. Turek [-] , M. Stupár [-]

Hráči zápasu: P. Záleský - M. Stupár , O. Vašura .
Místo: Stachy. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mráz Marek - Ambrožová Hana, Háša Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.