Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kestřany si smlsly na Čkyni


Branky


0

V posledním kole podzimní části hostily TJ ZD Kestřany celek SK Čkyně. Po úvodní bleskurychlé brance přidali domácí do konce první půle ještě jednu, ve druhém poločase další tři a jelikož se z celku soupeře neprosadil nikdo, zvítězil tak TJ ZD Kestřany nad SK Čkyně přesvědčivě 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky a jedno zranění v první půli

Kestřany se vrátily ke svému poslednímu domácímu zápasu s půltuctovým přídělem ze Strunkovic. I hosté ze Čkyně si na kestřanský trávník přivezli těsnou prohru s týmem Vlachova Březí na domácím hřišti. Nyní se čekalo, jak se Kestřany se Čkyní popasují ve vzájemném zápase. V prvních minutách utkání jakoby se na obou stranách skutečně čekalo, co provede soupeř. V 8. minutě zatáhl míč z pravé strany Václav Průcha, nacentroval před branku, ale domácím se podařilo hrozbu odvrátit. Jenže odražený míč se dostal až k Tomáši Červenému, který střelou po zemi k tyči změnil stav utkání na 1:0 pro domácí Kestřany. Domácí jakoby vedení uspokojilo a tak převzali iniciativu na hřišti hosté a tlačili se do vyrovnání, jelikož v tu chvíli byli domácí byli u všeho později. Ve 20. minutě utkání nastřelil Michal Gerold po závaru v brankovišti tyčku. To mělo být varování pro domácí, kteří zlepšili svou hru a výsledkem byl druhý gól. Ten po centru opět z pravé strany, tentokrát od Milana Kinského přidal hlavou Martin Keclík a bylo to 2-0. Hosté se nevzdali, a snažili se o kontaktní gól. Ve 40. minutě se ovšem v souboji o míč zranil hostující Petr Chrášťanský, který musel vystřídat. Do hry nastoupil Josef Fiedler, který se několikrát velmi dobře prosadil, třebaže bez gólového efektu a byl vemi platným hráčem po zbytek první půle.

Tři branky domácích dovršily "bůra"

Ve druhém poločase se opět jako první prosadili domácí, když ve 49. minutě přidal další branku Marek Pospíšil, který dorážel zblízka do odkryté branky: 3-0. Deset minut po něm zvyšoval již na 4:0 kapitán Václav Průcha, který prostřelil hostujícího gólmana Patrika Wagnera. V 61. minutě vystřídal Marek Valach Martina Lebedu a oživil hru domácích. Hosté se pak snažili vsítit alespoň čestný úspěch, když pokusy Imricha Pinkeho, Michala Kuneše i Michala Gerolda mířily nebezpečně blízko tyčí, ovšem mimo branku. V 73. minutě vystřídali také hosté. Na hřiště přišel Vítek Krull za Michala Turka. V 79. minutě vystřídal Miroslav Masner Milana Kinského. Neutekla ani minuta a střídající Miroslav Masner si připsal poslední branku zápasu, když po přihrávce Marka Pospíšila rozvlnil síť popáté: 5-0. Posledních 10. minut zápasu měli více ze hry domácí. Hosté se zatáhli a vybíhali do příležitostných protiútoků, ty se však minuly účinkem. Celek TJ ZD Kestřany tak zvítězil nad SK Čkyně vysoko 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Kestřany
Miroslav Masner: "První minuty utkání byly tzv. oťukávací. Na obou stranách s mnoha nepřesnostmi. Po úvodní brance přestali domácí hrát a více ze hry měli hosté, kteří se snažili o vyrovnání. Domácí byli u všeho druzí. Tyčka soupeře naštěstí domácí mančaft probudila a zlepšení hry přineslo druhý gól. Hosté se nevzdali a opět srdnatě bojovali, aby dali kontaktní branku. Ve 40. minutě se jim ale zranil Petr Chrášťanský, který musel vystřídat. Do hry nastoupil Fiedler, který nadělal domácím do konce poločasu hodně starostí, když několikrát dobře rozdal míč a vystřelil na branku. Ve druhém poločase jsme přidali další tři branky, hosté se snažili vstřelit alespoň čestný úspěch. Pak se už snažili pouze o rychlé brejky, které končili buď mimo branku nebo v náručích brankáře Drahoše. Za domácí si pochvalu zaslouží Průcha, Milan Kinský a Viktora, za hosty pak Kuneš, Gerold a Fiedler."




Sestavy


TJ ZD Kestřany
P. Drahoš ml. [-] - R. Keclík [-] , T. Červený [-] , L. Kaderka [-] , J. Kinský [-] - M. Keclík [-] (76. P. Mikas [-] ) , M. Pospíšil [-] , V. Průcha [-] , M. Lebeda [-] (61. M. Valach [-] ) - P. Viktora [-] , M. Kinský [-] (79. M. Masner [-] )

SK Čkyně
P. Wagner [-] - M. Chalupa [-] , V. Turek ml. [-] , P. Chrášťanský [-] (40. J. Fiedler [-] ) , Š. Friedl [-] - I. Pinke [-] , M. Turek [-] (73. V. Krull [-] ) , L. Provod [-] , L. Toman [-] - M. Gerold [-] , M. Kuneš [-]

ŽK: 20. Š. Friedl .
Místo: Kestřany. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vejčík Vít - Tauber Lukáš, Pravda Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.