0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbranková remíza nemusí být vždy nuda


Branky


0

V úvodním zápase nové sezóny na trávníku ve Štěkni bylo k vidění vše, jak se na takový zápas sluší... kromě branek. Na rohy vyhráli hosté v poměru 9:3, na obdržené žluté karty "zvítězili" domácí 5:1, na vyložené šance zápas skončil 1:1, chyb pramenících z nervozity bylo nepočítaně, skutečná branka však nepadla. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neuvěřitelná šance změnu skóre nepřinesla

Hosté z WESTRY Sousedovice přijeli do Štěkně bez čtyř hráčů základní sestavy. Přesto však to byli právě hosté, kteří měli na hřišti optickou převahu. Do první šance zápasu se ovšem dostali domácí, jejich pokus byl však zastaven faulem, za nějž si Pavel Masák vykoledoval první (a jedinou) žlutou kartu pro hosty. Od té chvíle se hrálo převážně na polovině domácích, kteří - i díky nepřesnostem v přihrávkách - odolávali náporu hostů. Do největší brankové příležitosti se tak dostal ještě v první půli hostující Lukáš Duba, jenž v neuvěřitelné šanci ani nadvakrát nepřekonal domácího gólmana Řezníka. Až na několik dalších příležitostí to bylo z obou stran v prvním poločase vše a tak se oba celky rozešly do šaten za bezbrankového stavu 0:0.

Ani v druhé půli branka nepadla

Druhý poločas se odehrával v podstatě ve stejné režii. O opory oslabení hosté měli i nadále více ze hry, dopouštěli se však nepřesností, kvůli nimž přicházeli o slibné příležitosti. Domácí Štěkeň úspěšně eliminovala časté výpady hostů ze Sousedovic, někdy však za hranicí pravidel: rozhodčí domácím udělil ve druhé půli hned čtyři žluté karty. Hosté prostřídali, zvolnili útok a do šancí se nakonec dostal i Otavan. Největší příležitost domácích promarnil těsně před koncem Jakub Jariabka, který se dokázal uvolnit, dobře vystřelil, avšak jeho střela šla jen těsně kolem levé tyče Chalupníkovy branky. A protože až do konce utkání k žádné další vážnější příležitosti na obou stranách nedošlo a v naší lize se rozhodující penaltový rozstřel nekope, rozešel se Otavan Štěkeň se strunkovickou Westrou v prvním vzájemném zápase letošní nové sezóny bezbrankovou remízou 0:0.

 



Sestavy


TJ Otavan Štěkeň
I. Řezník [-] - M. Čížek [-] , J. Prokeš [-] , M. Havránek [-] , P. Sivera [-] (58. Z. Vajshár [-] ) - V. Páník [-] , J. Jariabka [-] , P. Pletka [-] , R. Macků [-] - O. Michálek [-] (28. S. Poláček [-] ) , R. Kozlík [-]

FC Znakon Sousedovice
M. Chalupník [-] - J. Hrach [-] , T. Glazunov [-] (83. P. Polánka [-] ) , P. Masák [-] , P. Kohout [-] - L. Duba [-] , V. Rom [-] , J. Kovář [-] , J. Jalůvka [-] (70. F. Duba [-] ) - O. Brynda [-] (73. V. Kafka [-] ) , A. Rataj [-]

ŽK: 15. O. Michálek , 47. V. Páník , 50. M. Havránek , 60. J. Prokeš , 70. P. Pletka - 5. P. Masák .
Hráči zápasu: J. Jariabka - L. Duba .
Místo: Štěkeň. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.